18 Юни, 2018 23:30 3 653 7

Гърци издигнаха огромен флаг над Преспанското езеро (ВИДЕО)

  • гърция-
  • македония
Гърци издигнаха огромен флаг над Преспанското езеро (ВИДЕО) - 1

Гърци издигнаха огромен флаг над Преспенското езеро. Акцията им е срещу постигната договорка между Атина и Скопие за името Северна Македония.

Хиляди гърци протестират от няколко дни срещу подписването на договора между премиерите на двете балкански страни Алексис Ципрас и Зоран Заев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момина сълза

    6 2 Отговор
    Ей,глупави ГЪРЧОЛЯ.
  • 2 Диди

    5 1 Отговор
    Ще утихнат.
  • 3 Снайпериста

    7 0 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 4 München

    8 4 Отговор
    Със знаме или без, Македония я има и ще я има. Дали Александър и Филип са гърци, прочетете нещо от Демостен и сами преценете. Прочетете, какво се случва в “битката при Херонея”, кои са основните съюзници на персите при боевете им с Александър, нещо за Мемнон-стратегът на персийската армия? НО, уважаеми гърци, вие много отдавна не четете, и не знаете, и за това само вдигате “пара до небето”.

    Коментиран от #6

  • 5 ХАРЛИ

    3 1 Отговор
    Момината сълза да не пише простотии!!!Глупави гърчуля яма виж какво правят!!!Умните българя кога ще направят нещо освен да дрънкат простотии????
  • 6 Θεσσαλονίκη

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "München":

    Тъпо изказване. Като се има предвид, че половината термини в която и да е наука са гръцки, а другата половина са латински термини с гръцка етимология. И почти всички букви на кирилицата са взаимствани от гръцката азбука. Знам, че гърците са ги заимствали от финикийците и много научно познание са взели от други, по-древни народи, но отчитам факта на посредничеството им. Такова посредничество не може да се реализира от тъпаци.
  • 7 Голям прос

    1 0 Отговор
    Каквото име да измислят, все ще е проблем. Така че пишете едно и да стават европейци. На НАТО му трябват пари за въоръжаване, а на ЕС пресен пазар още неразбрал за стоките второ качество.
Новини по държави: