Last news in Fakti

18 Юни, 2018 15:50 2 238 0

Жена и дете загинаха след падане от скала

  • жена-
  • дете-
  • скала-
  • великобритания-
  • загинаха-
  • източен съсекс

Трагичен инцидент на британска земя

Жена и дете загинаха след падане от скала - 1
Снимка: Shutterstock

Майка и 5-годишният й син загинаха, след като паднаха от скала. Трагичният инцидент е станал в графство Източен Съсекс, Англия, предаде „Гардиън“. Полицията води разследване.

Минувачи са забелязали телата на двамата и са сигнализирали полицията. Местните служби разкриха, че 42-годишна жена и нейният син са загинали. Жертвите са от Мейдстоун, графство Кент.

Полицията изключи версията за убийство. Силите на реда са убедени, че става въпрос за трагичен инцидент, обстоятелствата около който обаче се изясняват.

Хеликоптер на бреговата охрана е отнесъл тялото на малкото момче, защото е било на труднодостъпно място. „Дейли мейл“ съобщи, че момчето на 5 години е било с увреждания. Повече от 350 000 души посещават скалистия район всяка година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: