19 Юни, 2018 08:22 1 989 5

Тръмп: САЩ не са мигрантски лагер

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • мигранти-
  • мексико

Американският президент защити въведената от него миграционна реформа

Тръмп: САЩ не са мигрантски лагер - 1
Снимки: БТА/АР

САЩ не са мигрантски лагер. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, съобщава Fox News.

Държавният глава направи изявлението в понеделник в Белия дом. В него, той дава ясно да се разбере, че това няма да бъде допуснато в страната.

Тръмп защити въведената от него миграционна реформа в страната.

В същото време, говорител на департамента по вътрешна сигурност заяви, че няма да бъде поднесено извинение заради разделените семейства на мигранти. Незаконните действия трябва да бъдат санкционирани, се казва в изявлението.

Това стана ясно след изнесената по-рано статистика. Според нея около 2000 непълнолетни лица са били отделени от семействата си.

Тръмп: САЩ не са мигрантски лагер

Данните са за период от 6 месеца. Той продължи от 19 април до края на май. До там се е стигнало заради политиката на "нулева толерантност" към нелегалните мигранти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    23 2 Отговор
    Да , за това превърнахте европа в мигрантски лагер и гето.
  • 2 Василевс

    7 1 Отговор
    Според ФАЩ, Европа трябва да умре. Повечето от брюкселските чиновници са на втора заплата при янките, а след като напуснат ги вземат на ръководни постове в американски банки, без тези да имат хабер и понятие от банки и финанси. Но европейските граждани са си заврели главите в з'ниците и треперят от злото джудже Жужи, не обръщайки внимание на всичко останало.
  • 3 Иван

    7 4 Отговор
    САЩ са заченати като емигрантски лагер и винаги ще бъдат такива. Просто това е комплекс на Тръмп с който иска да се пребори, но не може. Самият Тръмп е син и внук на имигранти.
  • 4 плевен

    11 0 Отговор
    Защо вините Тръмп, че защитава своята държава?Аз искам същото и от нашите управници.
  • 5 Суйо

    0 0 Отговор
    Тръмп е най-добрият президент на САЩ от десетилетия насам! Четох наскоро, че за Нобел за мир ще бъде предложен.
    Това, че НИЕ(ЕС) сме подлоги, а ЮКей предатели (Троянски кон) работи в полза на Щатите!