20 Юни, 2018 11:00 38 601 79

Русия влиза във войната със САЩ

  • русия-
  • мита-
  • сащ

Страната въвежда нови мита върху американски внос

Русия ще въведе контрамерки срещу американските компании, свързани с повишаването на митата върху вноса в САЩ. Това обяви министърът на икономическото развитие на Русия Максим Орешкин, цитиран от ТАСС.

Прието е било решение за въвеждането на балансиращи мерки за внос на стоки от САЩ. Това означава допълнителни мита върху американски стоки. Мерките ще бъдат въведени в близко бъдеще.

Цел на мерките ще е продукция, която има аналог на руския пазар и няма да се отрази негативно върху макроикономическите показатели.

САЩ вече въведоха повишени мита върху вноса на стомана и алуминий. Индия също реши да въведе нови мита върху американските стоки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    185 39 Отговор
    Слагат го на САЩ в купом

    Коментиран от #78

  • 2 ПОЗНАВАЧ

    58 202 Отговор
    Ще повишат цените на матрьошките за износ. Здраво ще им го набият значи!!! :-))))))

    Коментиран от #27, #61

  • 3 kick

    173 37 Отговор
    Те кравите сами си го слагат, нали са педали...

    Коментиран от #4

  • 4 KikiRiki

    32 118 Отговор

    До коментар #3 от "kick":

    Кравите били педали дето сами си го слагат??? МОЗЪК Е ТОЗИ! Мухахахахахаха!!!!
  • 5 муууууухахахха

    128 24 Отговор
    Браво на братушките, мандрисат говедата и отзад и отпред. Ама няма нужда, щото говедата са пред гражданска война- една тройунция злато вече е 4457 гъзпапира.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО СВЕТА

    33 82 Отговор
    Виждам че и на други места из света имало прост народ със слаба държава . . . Не знаете как изглеждаме в очите на американците . Американците били прости . . . .

    Коментиран от #8, #17, #49

  • 8 говедарин

    86 13 Отговор

    До коментар #7 от "ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО СВЕТА":

    На кой му дреме как изглежда в очите на говеда?
  • 9 USA

    38 26 Отговор
    Не много отдавна miss Neuland си го каза: Fu*k the EU!
    Айде сега всички да се оплачат на armenskipop.com. САЩ не са еврогейовете(богатите еу държави) още по-малко европедерастите(бедните еу държави).Хората си имат стандарти за всичко,за отношението към нелегалните имигранти си имат клетки за децата и за майките и за бащите,свят им се завива.А не като шибаняците от еу 5000 евро,щото арабската е избрала 5 павета и шестото е на път,и мъжа не работи,щото видиш ли той бил с различна професия,и на вече с психическа травма от войната в Ирак,Авганистан, Сомалия, Нигерия, Джибути и тн.

    Коментиран от #26

  • 10 гост

    21 114 Отговор
    Русия с тези контра мерки ,още повече ще си подкопае гроба.Руснаците нямат силата и влиянието на отвърнат на санкциите на САЩ и всяка "контра" санкция връща ватниците още назад.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 муууухахахха

    81 12 Отговор
    Руснаците имат всичко, а и не са фалирали като държавата от третия свят, в която се убиват в училищата и имат по 800 000 фалита годишно. Не ги мисли, ами се спасявай, защото задокеанската кочина върви към Втората Голяма Депресия.
  • 13 Дъртий

    47 6 Отговор
    Мдааа, на много самозабравили се Цезари от времето на Римската империя, последните им думи са били "И ти ли Бруте?!" .
  • 14 русия е джудже

    25 91 Отговор
    Руската кочина е едно икономическо джудже и този опит за санкции срещу най-богатата ,влиятелна и елитна страна в лицето на САЩ ,звучат просто като комични опити на азиатската кочина да покаже ,че все още мърда ,но всъщност се гърчи.
  • 15 мдааа

    32 8 Отговор
    Не показвай, че си съдран от яд, така няма да ти се смеят.мууууххахаха
  • 16 САЩисан

    64 8 Отговор
    Тези, откакто узакониха джендър браковете, все на задна започнаха да я карат, даже и външната си политика я отпраха на задна манивела.
  • 17 Иванов

    56 9 Отговор

    До коментар #7 от "ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО СВЕТА":

    А какво да си мислим за хора, които живеят на кредит, кридит, който го плаща целия свят? Всяко нещо, което противоречи на законите на логиката и хуманността, рано или късно изчезва от сцената на живота. А ти вероятно си една кифла, която като и увехне цветето ще видиш кон боб яде ли! Засега всичко е о.к.,но ще се обърне палачинката и с простия ти мозък и омраза към собствения ти народ, нищо добро ни те чака!

    Коментиран от #18

  • 18 гост1

    20 38 Отговор

    До коментар #17 от "Иванов":

    Ти знаеш ли въобще какво представлява дългът на САЩ или си пишеш неща които си чул недочул ? И можеш ли да ни обесниш как ще им дойде края и кога точно ще фалират ?

    Коментиран от #21

  • 19 onq s konq

    18 63 Отговор
    Гаспада афицери/обръщам се така,щото никой тука няма си признае че е сволач/,Много отдавна оплаквате ,критикувате и се надсмивате над САЩ че имали най-големия външен дълг,че ще фалират и че ще се разпаднат.И когато БИЗНЕСМЕНЪТ ТРЪМП реши да замогне горките САЩ със категорично затваряне на финансовите пробойни за БЕЗПЛАТНА ОХРАНА НА ЦЯЛА ВЪРВОЛИЦА ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА,ЗА ФИНАНСОВИ МИЛИАРДНИ ИНЖЕКЦИИ/ПАКИСТАН НАПРИМЕР-1 МИЛИАРД ГОДИШНО,ПАЛЕСТИНА -100 МИЛИОНА ГОДИШНО И Т.Н./,когато твърдо заяви на Света че ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКИЯ ПАЗАР НЕ Е ДВОР БЕЗ КУЧЕТА и тряба си плащат нормално мито,а не смешните 2,5%...изведнъж настръхнахте!?А желанието на Тръмп е простичко и съвсем човешко-да изчисти дълговете на страната си,след което и да я направи и най-богатата -НЕЩО КОЕТО ПО ПРЕЗУМПЦИЯ СЕ ПОЛАГА НА СВЕТОВЕН ЛИДЕР!

    Коментиран от #22

  • 20 ПОЗНАВАЧ

    17 48 Отговор
    Тръмпи спонсорира дори тоалетната хартия на рашките - националната им валута с други думи де. Но от комплексирани азиатци признание??

    Коментиран от #47

  • 21 Визитор

    42 5 Отговор

    До коментар #18 от "гост1":

    "ОбЯснявам" е глагол. 'ОбЕснявам' - няма такова животно в българския език. Ясно показва нивото на общата ви култура, това не е техническа грешка при писането. Непрочетените книги си отмъщават.

    Коментиран от #23

  • 22 на коня под опашката

    21 8 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Въх кеф, кво орално... излияние!
  • 23 venividivici

    8 23 Отговор

    До коментар #21 от "Визитор":

    Браво бе ! Грамотен си бил. :) Нямаш две капки акъл в мозъка да отговориш на въпроса му ,но поне знаеш как се пише думата "обяснявам"..Да ти имам прочетените книги ,капацитет.
  • 24 стоян

    8 20 Отговор
    Браво на коня -много точно си го разказал ама дали те разбраха с тия кухи глави

    Коментиран от #43

  • 25 ГосТ

    29 7 Отговор
    Много се радвам, за миг си помислих че и Путин играе к..ски номера с тръмпи. Но все пак е бивш генерал от разузнаването, а не прекупвач на стари коли. Ще намерят диалога с Европа. Все пак са европейци. И между другото, руския пазар за американски боклуци беше доста голям. По добре за руснаците така ;)
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ще ще

    32 13 Отговор

    До коментар #2 от "ПОЗНАВАЧ":

    незнам за матрьошки ама знам че половината от проектите на самолетите боинг се проектират в руски конструкроски бюра /и нека соросидите да не започват да квичат а да прочетат първо/, а само стига да и им спрат титаниевите корпуси.За другото няма значение даже да им спрат ракетните двигатели.Защото Русия и без това купува стоки от САЩ в размер на 0,00000 долара годишно.

    Коментиран от #28

  • 28 111

    11 39 Отговор

    До коментар #27 от "ще ще":

    Не пиши глупости по теми ,които не са ти ясни,русофилска подлого.

    Коментиран от #54

  • 29 СССР

    12 38 Отговор
    Не се бойте другари ! Нашия велик вожд другаря Путкин ще им покаже на ФАЩ че не сме безсилни и ще им наложи спешни контра-санкции ! Ще спре износа към САЩ на бояришник , матрьошки и проститутки - и Лада и Москвич също! Така ще постави американците на колене !
  • 30 Това е

    13 30 Отговор
    До всички гробокопачи. УСА е 330 милиона и могат всичко да си произвеждат. Щатските фирми зад граница произвеждат 10 пъти повече от всички други фирми по Земята. Ако Тръмпито успее да ограничи вноса, УСА най-малко ще пострада. Е мулти корпорациите ще си намалят печалбите, но пък ноу-хауто по-трудно ще се краде.

    Коментиран от #31, #39

  • 31 хахаха

    23 10 Отговор

    До коментар #30 от "Това е":

    кои щански фирми зад граница бе другарю.Т етакива не останаха а ги имаше например в Китай но вече са под техен контрол.По пово да това дето САЩ ели дапроивеждат -едно е да искаш друго е да можеш.Може и да тане ама най рано след 25-30 години , инамче даже слезд митата търговският дефицит на САЩ се увеличи соще 80 мрд. и стигна 890 мрдр.долара годишно.Бюджетният дефици 2019г. се очаква да стигне 1 тлрилион долара въпреки печатането на пари и взимането на заеми които всички разпродават на фондовите борси.акто .Грниспан бивш шеф НА ФЕД КАЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПО БЛУМБЪРГ : СЛЕД 10 ГОДИНИ НА СТАНГНАЦИЯ ИКОНОМИКАТА НА САЩ ВЛЕЗЕ УСПЕШНО В СТАГФЛАЦИЯ /СТАГНАЦИЯ +УСКОРЯВАЩА СЕ ИНФЛАЦИЯ КОЯТО ЩЕ РАСТЕ ЗАЕДНО С МИТАТА НА ТРЪМП.А РЕАЛНАТА БЕЗРАБОТИЦА /ИЗВЪН МЕДИЙНАТА ПРОПАГАНДА ЗА ВРЕМЕННА ЗЕТОСТ НА ПОЛОВИН РАБОТЕН ДЕНИ СЕЗОННА ЗАЕТОСТ/ Е 22,8 % ОТ РАБОТОСПОСОБНОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТЕ НИКЪДЕ НЕ РАОТИ И НЕ СЕ ОСИГУРЯВА НИТО Е САМОНАЕТО.-ТАКА ЧЕ ТОЛКОВА ВА ВЕЛИКИТЕ БНАНВО ЩАТИ ДЕТО НИ ПРОГЛУШИХА УШИТЕ С ВИЦОВЕ Е ЛЕГЕНДИ
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Владо Вр

    30 2 Отговор
    Колко много познавачи, колко много специалисти и анализатори! Направо да му се допие ракия на човек(от мъка, от кеф, или просто защото си има)! Всъщност, целият шум започна преди около 7-8 години. Само, дето почти не се изнасяше публично. Правилата и договорите, подписани от членовете на СТО, и определящи работата и, бяха в полза на десетината най - развити икономически държави в света. Естествено, най - добре беше за САЩ, първа икономическа сила в света. За по - малките, развиващи се икономики, членството в СТО беше стимул за нови технологии и производства. Принципите на свободната търговия и конкуренцията доминираха, налагани от развитите страни. И изведнъж, о, ужас, о, потрес! Малките, благодарение на износа на технологии и нови производства от големите(заради евтината работна ръка) достигнаха големите, и започнаха да печелят все повече и повече, под яждайки лъвски пай, лапан до сега от държави като:САЩ, Германия, Канада, Франция и т. н. (Най - зле стана за САЩ, досегашен лидер в технологиите и високотехнологочните производства). Всички приказки за свободен пазар, премахване на протекционистичните мерки за защита на собственото производство и пазар, отидоха в историята. Щом аз губя пари и пазари, налагам наказателни мита и санкции на тези, които ми пречат да печеля максимално, за сметка на останалите. И понеже съм силен, не ми пука за протестите на другите. ИЗВОД:щом става дума за много пари и загуба на икономическа(в последствие - военна) мощ, нака

    Коментиран от #35

  • 34 Владо Вр

    20 3 Отговор
    *наказвам всички, които ми пречат
  • 35 ГосТ

    18 3 Отговор

    До коментар #33 от "Владо Вр":

    Хаха, много съм доволен. Всъщност, политиката на ЕС в момента е точно такава, да върнат всички свои специалисти и да контролират високите технологии. Примери много -колайдера в Церн, германските концерни като Agilent,Siemens,BASF,Bayer и т.н. институтите като Планк и Пастьор (Пастьор винаги е притежавал най голямата колекция антигени и когато се появи нещо,винаги пращат проби там). Заводите еърбъс и т.н.
    анимационният герой тръмпи, го вижда това и се чуди какво да направи. Когато Макрон стана президент, първата му реплика беше че всички учени са добре дошли във Франция и той ще направи всичко възможно да им осигури най добрите условия,затова все пак го харесвам донякъде. Всъщност, Китай има много по гояма перспектива да работи с ЕС,отколкото с фащ ;)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 РУСОМАХА

    26 7 Отговор
    Ама кои са сащ ? Затворниците на европа които се биха с индианци с пръчки и ксмани.
  • 39 Енгелс

    24 4 Отговор

    До коментар #30 от "Това е":

    Какво е това капиталистическо чудо "щатска фирма зад граница"?? Щом е зад граница значи не е щатска, нали така. Ако фирмата е в Китай и в нея работят китайци, то значи фирмата е китайска. Ако имаш предвид, че собствеността е на някой американец, то това е без значение, защото другаря Си Дзинпин може това да го промени моменталически и собствеността от днес да стане на китайската държава.

    Коментиран от #40, #41

  • 40 гост

    10 13 Отговор

    До коментар #39 от "Енгелс":

    Опитал си се да се направиш на умен ,ама си написал нечувана глупост.Когато фирмата е твоя ,държиш и "ноу хау" за нея и всичко което прави ,обаче я развиваш в чужбина заради евтината работна ръка и малките данъци.Именно това в момента се опитва да направи Тръмп и иска да върне фирмите в САЩ.
  • 41 асдасд

    9 4 Отговор

    До коментар #39 от "Енгелс":

    Прекалено неук си ,за да даваш мнения.Трай си по-добре.
  • 42 Чиляка

    15 4 Отговор
    Със ембаргото, цените на стоките ще се покачат, т.е и двете страни ще плащат повече, но какво.. Естествено долари, но кой ги печата...
    Така че, хамериканците пак ще спечелят, но докога.. И без това балонът на външният им дълг е повече от брутният им годишен доход. Така че, рано или късно, този балон ще се спука, т.е хартийките от напечатани долари ще се обезценят.. Но до тогава има още 4-5 мандата. Те не са глупави, но и светът се променя, а това не е в тяхна полза..

    Коментиран от #45

  • 43 Гюрза

    16 5 Отговор

    До коментар #24 от "стоян":

    Стоенчо,що верваш на катъра,Путин е избрал Тръмп..и Путин ще го свали,и не забравяте че Руссия и Китай са най големите покупатели на щатски облигации..
  • 44 Гост

    10 18 Отговор
    На съвременните фенове на колхозниците как не се намери някой да ги осветли, че това е в пъти по-слаба агитация, примерно преди 50-60години как САЩ всеки един момент ще рухнат така че нищо ново под слънцето, комунистите чакат от 100 г в САЩ да стане комунизъм, прочетете вестниците преди 50-60г и ще се уверите какСССР върви само напред(назад) и е въпрос на време да погълне САЩ чрез всеобща комунистическа революция, така че вярвайте си още 100 г мразещи свободният живот на чудото да стане и да ви се сбъдне мечтата основана единствено на омраза светът да стане колхоз, едва ли.5494
  • 45 гост

    6 14 Отговор

    До коментар #42 от "Чиляка":

    Пълни глупости пишеш.Външния дълг на САЩ 3 пъти по-малък от БВП-то им.Също така ,САЩ неможе да дължи повече от колкото може да плаща.Америка няма как да фалира заради дълга си и си остава най-силната и развита икономика,а ти си вярвай на глупостите.

    Коментиран от #46

  • 46 Д'мин

    18 3 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    "Държавният дълг на САЩ за първи път в историята надхвърли 20 трилиона долара." (2017 г.)
    "18,57 трилиона USD (2016 г.)-БВП"
    Пълни глупости а?

    Коментиран от #52

  • 47 Ха познай

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "ПОЗНАВАЧ":

    Като си такъв специалист можеш ли позна на коя страна ми е
  • 48 ТОЧКАТА

    16 4 Отговор
    Русия прие закон който,цитирам,,,..изчерпано е ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО ПРАВО ВЪРХУ ТЪРГОВСКАТА МАРКА в приложеният списък,,,...Тоест Русия НЕ счита ,,нарушаването,, на АВТОРСКОТО И ПАТЕНТНО право за НАКАЗУЕМО И ПРЕСЛЕДВАНО ,а за обичайна търговска практика....Това е и отговор на САНКЦИИТЕ ,,защото ТЕ СА НАРУШЕНИЕ НА СВОБОДНАТА ТЪРГОВИЯ!!!!И това е регламентирано в сума ти споразумения за търговия ,плюс правилата на СТО....Америка се оля като ПРЕДЯВИ КОНТРОЛНИ ПРАВА ВЪРХУ всеки продукт съдържащ 5% амерички патенти и авторски права,НЕЗАВИСИМО КЪДЕ И ОТ ...КОГО!!!Е НАПРАВЕН...именно с термина ,,ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВО върху...,,,,еди кой си патент...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Бай Йох

    7 2 Отговор
    Американосите са един своеобразен Хон Гил Дон. Те могат да се бият с всички. Обаче нещата вървят натам, щото на щатите да им направят един колективен генгбенг. Скоро ще е.
  • 51 antimediator

    9 11 Отговор
    Ушанките може ли да обяснят какво ще направят руснаците ?!
    Ще пръднат и ще замирише лошо !Друго не могат да направят.
    И приказките им са толкова ценни , колкото и пръд..та !
    Само един от всички щати в Америка произвежда повече от Империята на Злото !
  • 52 гост

    3 11 Отговор

    До коментар #46 от "Д'мин":

    Къде се обаждаш и ти ? Ватника горе беше казал за ВЪНШНИЯ им дълг.Ти даваш факт за целия им дълг.Външния дълг на САЩ е около 6 трилиона ,останалия е към вътрешни фирми.Дългът на САЩ неможе да ги фалира и не е заплаха за тяхната икономика,пък тука ватниците можете да си пишете колкото искате.

    Коментиран от #55

  • 53 Кула

    8 0 Отговор
    Както се казва на баба кенефа е по стар от САЩ....
  • 54 112

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "111":

    Офффф...ти пък щото пращиш от мозък,чак ти се цепи кратуната и тече от ушите... Ясно ти е всичко като прочетения вече и използван за тоалетна вчерашен вестник,заблудена овца..!
  • 55 Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    Пич,що се повтаряш,все едно и също,и едно и също . Хората ти опонират с доводи,цифри... статистики,а ти с празни думи...!

    Коментиран от #56, #57

  • 56 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "Петър":

    Кажи какво е дадено бе "пич" ? Какви цифри ? Като си толкова голям капацитет ,искаш да кажеш ,че външния дълг на САЩ е 20 трилиона ли ? Аман от разбирачи.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Путю Маринкин

    7 0 Отговор
    Едно не мога да разбера: как пък от всяка тема сте способни да направите повод за дърляне, нападки, лични обиди и пр.
  • 59 Доналд Дъмп

    8 3 Отговор
    Аз мислех, че само в БГ сме кухи лейки да си избираме #мутра #пожарникар #бившоДСченге премиер, но се оказа, че в щатите си го набиха по- четвъртит с избора на Дони за президент... човек с 4 фалита зад гърба си. Така като гледам, скоро ще има 5ти... колосален.

    Коментиран от #60

  • 60 ссдд

    9 4 Отговор

    До коментар #59 от "Доналд Дъмп":

    Тръмп никога не е обявявал фалит като личност.Обявил е фалит може би на 4 фирми досега ,при положение ,че участва в над 500.Тръмп може да изглежда като странна личност ,но има възможност да стане един от най-великите президенти управлявали някога ,като в момента икономиката на САЩ благодарение на него е в най-голямата си сила.Постигна неща за 1 година ,които правителството неможе да направи за последните няколко мандата.Това ,че някакъв коментиращ трол като теб ,си мисли ,че този милиардер ,който управлява стотици компании и движи САЩ ,бил тъп ,ти оставям да прецениш ти какъв си като личност.

    Коментиран от #76

  • 61 Аргумент

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ПОЗНАВАЧ":

    И хабер нямаш какво Русия изнася за САЩ.Какъв голям зор имат за този внос янките.Не е само "Столичная водка" , най-търсена макар и доста скъпа на амер. пазар . Изказваш се като празна Матрьошка.
  • 62 Чойбалсан

    1 6 Отговор
    Елвис Пресли или Муслим Магомаев, Волга или Шевролет,Кока Кола или Кефир,елдена каша или KFC. Изберете сами!!!
  • 63 Юлиян Семьонов

    2 0 Отговор
    Чандлър,прав беше за Хемингуей.
  • 64 Чърчил-писма от Уелс

    3 1 Отговор
    Аз Обичам БЪЛГАРИЯ
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 fanta

    3 4 Отговор

    До коментар #65 от "Ван Дер Любе":

    Четох, четох, четох ... много коментари.
    Извода е един - световния пед..ал САЩ ще го духа.
    Яко и в най-скоро време.
    Други въпроси?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Redhorn

    2 0 Отговор
    Алоооо,авторчето,
    Хайде стига спекулира с това заглавие и плаши хората.
    Крайно време е серийният убиец-америка да си получи заслуженото наред с рецидивистите които я управляват.
    За съжаление действителноста за пореден път ще се размине с мечтите ни.
  • 72 Българско

    2 0 Отговор
    Ужас! Къде изчезна интелигенцията на България. Закриите възможноста на необразованата сброд да омърсява интернет. Или се передайте на папуасите те да ви управляват!
  • 73 Бг.реалност

    2 0 Отговор
    Ами от 90-та год.всички ние и ти вкл.сме се предали и папуасите ни управляват.
    Така,че желанието ти още преди 28-ем год.се сбъдна.
  • 74 Факт

    2 0 Отговор
    Отечествена война баце, срещу джендаризма!
  • 75 Хасан

    2 1 Отговор
    Сащ срещу целия свят или целия свят срещу Сащ...това е въпроса...
  • 76 Хасан

    2 1 Отговор

    До коментар #60 от "ссдд":

    Крайно време е Сащ да се разпадне на няколко държави..стана прекалено голяма ,и силна и това създава проблем за света...икономическа криза в Сащ става проблем за целия свят...диктува правила,не зачита международно право,околна среда,напада когото си иска,не слуша резолюции на ООН...прав е Ердоган като казва че светхт е по голям от пет
  • 77 Расулюлах

    1 1 Отговор
    Мерките трябва да са
    Забрана на всякакви чужди самолети да прелитат над руска територия
    Забрана за износ на енергоносители и всякакви суровини и изделия от всякакъв вид
    Изгонване на сашовските дипломати и закриване на посолствата
    Призоваване всички руснаци да се приберат в русия в противен случаи да си носят кръста и съдбата
    Трескава потготовка за последна унищожителна воина така че англосаксонците и пуделите им да бъдат елиминирани физически без пленници
    Използване на наи авангардните и унищожителни оръжия които са докопали от извънземни
    Следва нов световен ред и разпределение на територията
  • 78 КОЛЧЕВ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "НКВД":

    АМИ ЩЕ ГО СЛАГАТ.ТОЯ ЧИЧО САМ СЕ ПОМИСЛИ ЗА БОГ.ИЛИ ЩЕ СКОЧАТ ДО ЛУНАТА ИЛИ МНОООГО ЯКО ЩЕ ГО ЗАКЪСАТ( КОЕТО Е ПО ВЕРОЯТНО)
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания