Last news in Fakti

20 Юни, 2018 23:00 2 390 0

Гуинет Полтроу се стяга за лятна сватба

  • брад фалчък-
  • гуинет полтроу

Актрисата се готви да мине под венчило с годеника си Брад Фалчък

Гуинет Полтроу се стяга за лятна сватба - 1
Снимки: БТА/АР

Гуинет Полтроу се готви да мине под венчило с годеника си, телевизионния продуцент и сценарист Брад Фалчък, в края на лятото, съобщи Contactmusic.

Сватбата на 45-годишната Полтроу и 47-годишния й избраник ще бъде в луксозното имение на актрисата в Лонг Aйлънд.

"Гуинет и Брад ще минат под венчило в края на лятото, вероятно след Деня на труда, който в САЩ се отбелязва през първия понеделник на септември", казва неназован източник от обкръжението на двойката, цитиран от Пейдж сикс на "Ню Йорк пост".

Наскоро Гуинет Полтроу призна, че няма да участва активно в планирането на собствената си сватба, тъй като е твърде заета.

Предстоящият брак ще бъде втори и за Полтроу, и за Фалчък. Актрисата беше омъжена за фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин, а продуцентът - за колежката си Сузан Фалчък.

Гуинет Полтроу се стяга за лятна сватба

Гуинет и Брад, които са заедно от 2014 г., имат по две деца от предишните си бракове, припомня изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА