21 Юни, 2018 09:42 1 796 4

Тръмп: Русия искаше Хилъри, но искам да се разбирам с тях

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • хилъри клинтън-
  • русия-
  • президент

Тръмп иска да се разбира с руснаците

Тръмп: Русия искаше Хилъри, но искам да се разбирам с тях - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че администрацията му иска да се разбира с Русия, макар че Москва по негово мнение е предпочитала за президент Хилъри Клинтън, предаде ТАСС.

„Искам да ви кажа нещо. Ние искаме да се разбираме с Русия", заяви държавният глава пред свои поддръжници в щата Минесота. Тръмп спечели изборите през 2016 година, побеждавайки кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.

Американският лидер предположи, че в Москва биха предпочели на изборите през 2016 година да беше победила кандидатката на демократите, която преди това беше и държавен секретар на Щатите. Руснаците са си мислели, че това ще е най-добре за тях, смята Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    4 2 Отговор
    Бай Дончо и разбира се силите , които го подкрепят правят много интересна политика!:) Тия наистина поставят интересите на народа на САЩ на първо място и са готови да се съюзът и с дявола, само и само да го постигнат! Имам лошото предчуствие че EU и включително ние ще го отнесем!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Да да

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "goni":

    Дончо показа как трябва да се работи! ЕС трябва да вземат пример от него! САЩ са най-големия производител на петрол тези дни! Скоро ще почнат и стаманата ,както и алуминия!
  • 3 onq s konq

    2 3 Отговор
    Тръмп няма нищо против да се разбира с Русия,но САМО АКО РУСКОТО МНЕНИЕ СЪВПАДА С НЕГОВОТО.Интересното обаче е,че ТЕ му се връзват!А иначе Западните санкции за Русия си вървят като на "бясно куче тоягите"...
  • 4 USфък

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "goni":

    В дълбоко заблуждение си! Грижата е за интересите на ционистите-евреи и евангелистите. Когато Американците поискаха увеличаване на минималната надница, както и на тази за извънреден труд, САЩ им се изсмя. Когато юдеите поискаха същото, но дори с по-висока ставка, го получиха. Матрериал за размисъл.