Last news in Fakti

22 Юни, 2018 11:25 947 0

Либия спаси 700 имигранти

  • либия-
  • имигранти-
  • охрана

Спасителни акции през последните 2 дни

Либийската брегова охрана спаси 700 имигранти през последните няколко дни, съобщи France 24.

Хората са били спасени при поредни няколко акции. Те са се провели в рамките на два дни.

Между спасените има много жени и деца. В същия период броят на жертвите, опитващи се нелегално да достигнат до Европа е 220.

Имигрантите се опитват да достигнат до Европа с несигурни превозни средства. За това и работата на спасителните екипи се е засилила.

През лятото имигрантският поток се засилва. Испания също провежда спасителни акции. ЕС обсъжда варианти за справяне със ситуацията. Това ще е основен въпрос на срещата на върха. Очаква се предприемането на нови действия. Ключова ще е позицията на Австрия, която е следващият ротационен председател на ЕС. сили в Източна Европа, чрез НАТО и че едва ли Русия би била доволна, ако страната успее да превземе икономически Северна Корея. За Северна Корея отношенията с Русия са не по-малко важни от тези с Китай. За това и обединение с Южна Корея под егидата на САЩ няма да е лесно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА