Last news in Fakti

22 Юни, 2018 15:00 1 373 5

Евакуираха Кьолнската катедрала

  • кьолнската катедрала-
  • кьолн-
  • германия-
  • полиция-
  • арест-
  • мъж-
  • евакуация

Ситуацията е под контрол, обявиха от полицията

Евакуираха Кьолнската катедрала - 1
Снимка: Shutterstock

Германската полиция евакуира Кьолнската катедрала заради подозрителен мъж, предаде вестник „Билд“, позовавайки се на информация на местните сили за сигурност.

Мъж се е държал подозрително, което е накарало полицията да евакуира готическата катедрала като предпазна мярка. Задържаният е източноевропеец, но не се уточнява от коя страна.

Той твърдял, че искал да се моли вътре в катедралата. Има информация, че може да е бил дрогиран. Води се разследване. Говорител на службите посочи, че „ситуацията е под контрол“ и няма опасност за населението.

Арестуваният е паркирал ван близо до катедралата, след което е влязъл в нея. Полицията е претърсила превозното средство и не е открито нищо подозрително. Полицейски кучета също са били използвани в операцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спокойствието на Меркел

    8 0 Отговор
    Шубето е голям страх !
  • 2 ОТЕЦ ПАИСИЙ СЪМ

    6 0 Отговор
    Нищо не разбрах - затворили черквата щот някакъв си решил да се помоли паркирал си автомобила и влязъл вътре да запали свещичка ??? И само заради това са се изсипали 437 патрулки , 50 автобус с барети ,армията и 900 немски овчарки !!!! Бедния нищо не подозиращ човечец - наддали ще стъпи повече в черква :((((
  • 3 Мъка,мъка....

    5 1 Отговор
    Този източно европеец не знае ли че на запад черквите не се ползват по предназначение??Отдавна вече се ползват за всичко друго но не и за отправяне на молитви към Господ!!!За разлика от никнещите като гъби мюсюлмански молитвени домове,които се използват и като ПУЦ за специалистите по сапьорски и празнични фойерверки.....
  • 4 юрист

    4 0 Отговор
    МАЛКО ИМ Е! Само преди ДВЕ астрономически години написах, че германците няма да се спрат, докато германската полиция не приеме сигнал за готвен ислямистки атентат над Цвингера или Земпер опера, защото напр. в Цвингера има фонтан на къпещите се нимфи, а се знае, че скулптурни статуи на голи жени “ обиждали алаха, исляма“ и т.н.- видно от тук - https://depositphotos.com/29092609/stock-photo-the-fountain-bath-of-nymphs.html . Е- сега евакуираха Кьолнската катедрала заради “подозрителен субект“, който 1000% не е източноевропеец- атеист или християнин! Щом германците смятат нас- източноевропейците, за по-нисши от незаконните арабски мюсюлмански емигранти и се държат с нас- българите- като хора пета ръка, нека да си го получат, за да се научат да ценят, уважават и да не дискриминират по етнос представителите на един от най- старите ЕВРОПЕЙСКИ народи- българският народ! А меркел би следвало да я очаква дело в германския конституционен съд за грубо нарушаване на германската конституция чрез нейната емиграционна политика.
  • 5 юрист

    2 0 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Задържаният е източноевропеец, но не се уточнява от коя страна....“ Дрън- дрън- ЗАДЪРЖАНИЯТ Е ОТ АРАБСКИ ПРОИЗХОД, МЮСЛИМ, НО С ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКА ЛИЧНА КАРТА, има ОГРОМНА РАЗЛИКА! Това, че е с източноевропейска лична карта отново е дело на меркел, която НАТИСНА всички източноевропейски държави да приемат нелегални икономически мигранти от Магреба, Африка и Азия, над 99% от които са мюслими!
Новини по държави: