Last news in Fakti

22 Юни, 2018 18:15 1 097 2

Германия одобри преговори с Македония за ЕС

  • германия-
  • ес-
  • македония

Препоръчват се и реформи

Германското правителство одобри започването на преговори за членството на Македония в ЕС, съобщи „Дойче Веле“.

Германските представители одобряват реформаторския баланс в македонското правителство. Според тях стартирането на преговори ще е положителен сигнал за македонските власти.

Поставят се и условия за започването на преговорите. Сред тях са възстановяване на независимостта на съдебната система и борба с престъпността и корупцията.

В препоръките си правителството прави ясно разграничение между Македония и Албания. За стартирането на преговори с Тирана са препоръчани доста повече реформи.

По-рано Холандия също даде одобрение за стартирането на преговори. Очаква се официално започване по-късно през годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hhhhhhh как няма нали са и казали

    0 0 Отговор
    Прави каквото и кажат. Те.
  • 2 касапина

    2 1 Отговор
    Не ни трябват та са 30% мюсюли и албания също, ЕС е християнски съюз.
Новини по държави: