25 Юни, 2018 08:44 2 991 8

Тръмп: Няма да се оставим да ни завладеят

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • бежанци-
  • мигранти

Президентът иска нелегалните имигранти да бъдат депортирани от САЩ без решение на съдия

Тръмп: Няма да се оставим да ни завладеят - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът Доналд Тръмп заяви, че иска хората, влезли нелегално в САЩ, да бъдат незабавно върнати там, откъдето са дошли без никакви съдебни процедури, предаде Reuters.

"Не можем да позволим на всички тези хора да нахлуят в нашата Страна. Когато някой влезе, трябва незабавно, без Съдии или Съдебни дела, да го върнем там, откъдето е дошъл. Нашата система е подигравка с добрата имиграционна политика, със Закона и Реда. Повечето деца идват без родители", написа президентът в любимия Twitter.

Според него, мигрантите трябва да бъдат приемани в САЩ по заслуги и "да се стремят да направят Америка велика отново!". Това е пореден обрат по темата "миграция" за Тръмп, критикуван сурово за политиката си на "нулева толерантност" по отношение на нелегалните мигранти.

По-рано той беше принуден да подпише указ, с който да се спре разделянето на мигрантски семейства.

Тръмп: Няма да се оставим да ни завладеят

Темата раздели не само Конгреса, но и Републиканската партия, от която е и Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    28 8 Отговор
    Те вече са ви завладяли бе Дончо-щом президент ви беше потомък на африкански роби...отворете си очите вече-отдавна са сложили чатала на шията ви. Но това е така защото дойде времето да си платите историческата цена за робовладелството-и това е само началото...

    Коментиран от #3

  • 2 Българина

    20 1 Отговор
    Поне казва истината в очите, а тук ще им правим лагери с помощи и облаги, ще ги съдим а нпо фондациите ще съдят нас, една безкрайна сага с цел мачкане гоите до последния бял чоеек. Докато не почне да се стреля по границите няма оправия.

    Коментиран от #8

  • 3 Масон

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    За твое съжаление, Обама не е бил наследник на роби! Баща му е имигрирал някъде от Африка! Но той не е наследник на роби!
  • 4 Простон

    8 0 Отговор
    А африканците какви са бе галфон ?!?!маймуни слезли от дървото и стават само за роби!!
  • 5 Мукавей

    7 0 Отговор
    Бай ви Дончо си мечтае да направи америка велика, ама е закъснял с 30 години. Свирено.
  • 6 Е да!

    6 0 Отговор
    Ама неможе Америка да владетел на целия свят и нещата ще си дойдат на мястото!
  • 7 ПЕНКО

    7 1 Отговор
    "ПАТОК" , НЕЩАТА СА ЕЛЕМЕНТАРНИ ! КОЙТО НАЕМЕ НЕЛЕГАЛЕН ЕМИГРАНТ НА РАБОТА -ВЛИЗА В ПАНДИЗА ЗА 10 ГОДИНИ !!! КОЙТО ДАДЕ ПОМОЩ НА НЕЛЕГАЛЕН ЕМИГРАНТ -ВЛИЗА В ПАНДИЗА ЗА 5 ГОДИНИ !!!
  • 8 м дам

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    много лесно, ще стане само да върнат (минират) мините по границата и които иска да минава