Last news in Fakti

25 Юни, 2018 14:29 3 392 0

Подивели динозаври отвяха конкуренцията (ВИДЕО)

  • джурасик свят-
  • динозаври-
  • disney-
  • pixar-
  • крис прат

"Джурасик свят 2: Рухналото кралство" оглави бокс-офис класацията в Северна Америка

Подивели динозаври отвяха конкуренцията (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Динозаврите все още добре се котират в бокс-офис класацията, като "Джурасик свят 2: Рухналото кралство" надмина очакванията и реализилра 150 милиона долара от продажба на билети в САЩ и Канада, съобщи АР.

Сумата не надминава рекорда от 208,8 милиона долара, поставен през 2015 г. от предишната част на "Джурасик свят", но показва, че 25-годишната поредица още среща силен отклик сред любителите на киното.

Подивели динозаври отвяха конкуренцията (ВИДЕО)

Във филма, режисиран от Хуан Антонио Бейона, в който участват актьорите Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, динозаврите отново са заплашени от изчезване. Този път заради вулкан, който е на път да изригне.

След като миналата седмица дебютира с приходи от 182,7 милиона долара, анимацията на Pixar "Феноменалните 2" се срина на второ място с постъпления от 80,9 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА