Last news in Fakti

25 Юни, 2018 19:50 2 398 7

„Алтернатива за Германия“ печели симпатии

  • алтернатива за германия-
  • германия-
  • бежанци-
  • симпатии-
  • бавария

Партията е твърдо против приема на бежанци

„Алтернатива за Германия“ печели симпатии - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Крайнодясната партия „Алтернатива за Германия“ печели все повече симпатии сред гласоподавателите, за сметка на Християнсоциалния съюз, предаде „Ройтерс“, позовавайки се на проучване на „Форса“.

„Алтернатива за Германия“ вече е трета политическа сила в Бавария с 13%. За справка през месец февруари симпатизантите на движението са били 10%. Християнсоциалният съюз е с 40% - три по-малко от последното изследване.

Според авторите на проучването политиките на партиите спрямо приема на бежанци в Германия изиграват важна роля в решението на гласоподавателите коя политическа сила да подкрепят.

Канцлерът Ангела Меркел и партньорите й от ЕС се провалиха в опита да изградят единна политика на блока спрямо бежанците. Бежанската криза в Европа е най-голямата от края на Втората световна война.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    23 3 Отговор
    Демек-Меркел отива на бунището..
  • 2 Кръст

    15 6 Отговор
    Когато AfD вземе властта в Германия, навсякъде в Европа ще я последват. Наличният електорален материал тук обаче успя да роди единствено Атаката на Болния. Останаха ли ХОРА в тая страна?
  • 3 европейски истини

    16 1 Отговор
    Всички смятат Меркел за умна жена, но в действителност се оказа много тъпа ! Всеки поне малко мислещ щеше да се сети, какво ще последва след пускането на тази имигрантска паплач ! Подчертавам имигрантска, защо 90% са икономически имигранти, а останалите бежанци от война !
    Всеки, който е бил напр. във Франция през последните години е видял, как араби и негри промениха облика на тази страна с всичките там ужасни последствия! Меркел е тъпа, защото не видя микромоделите, а ги превърна в макро такива в огромен проблем за Евтопа! Когато има зараза има и съпротивителни сдили, като АзГ, но дали ще се справят с болестта само можем да гадаем? Лечението ужасно закъсня и може да се случи само подържане на болния без неговото пълно излекуване ! Болният е Европа, защото Меркел е тъпа !

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кръст

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "европейски истини":

    Меркел е продукт на Израел и хич не е тъпа. Германия е победена и окупирана от тези които и обявиха война през 33-та. Повышай своё образование !
  • 7 името

    8 2 Отговор
    САЩ и израел не са приели нито един мигрант. Само ги насочват насам. Пази боже от "любовта" на тези двама терористи и от тяхната демограция.
Новини по държави: