Last news in Fakti

30 Юни, 2018 10:27 19 408 58

Руски блогър: Жените ни се държат като к***и с чужденците

  • платон беседин-
  • блогър-
  • рускини-
  • порноактриса-
  • световно първенство-
  • рускиня

Платон Беседин е възмутен от поведението на сънародничките си по време на световното първенство

Руски блогър: Жените ни се държат като к***и с чужденците - 1

Известният руски блогър Платон Беседин обвини руските жени, че са се унижили, търсейки секс с чуждестранни фенове.

В авторската си колонка в "Московски комсомолец" той с гняв отбелязва, че социалните мрежи са залети с видеоклипове, в които млади и не съвсем млади руски жени се държат като долнопробни проститутки с ниска социална отговорност, цитиран и от News.bg.

В отговор на публикацията беше пусната петиция, която настоява вестникът да се извини за публикацията. Под документа са се подписали близо 7000 души.

Секс сцени могат да се видят във всички градове на нашата родина, избрани да организират турнира, отбелязва Платон Беседин. Според него много руски жени се държат като к*рви с чужденците.

Един видеоклип показва пияна жена, която получава орален секс от полски фен на пейка в Москва, докато приятелите му гледат.

Да, нека да бъдем честни, има достатъчно такива черни овце, отбелязва блогърът. Според него това създава погрешна представа за руските красавици, които крият в себе си греховност.

Журналистки и блогърки обаче обвиниха Платон Беседин, че е сексист и гледа на жените като обект на сексуално желание, а не като човешко същество.

Все пак някои отбелязват, че икона на руската агитка е известна порноактриса. Близкият до Кремъл в. "Комсомолская правда" продължава да излиза със съвети към руските жени как да се държат с феновете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    55 9 Отговор
    Е, защо като ?
  • 2 Танчо

    60 38 Отговор
    Ми те и на запад жените са същите, ама явно не е ходил там.

    Коментиран от #8, #33, #58

  • 3 Ристе

    58 39 Отговор
    Горките просто се надяват някой да ги спаси, о иначе те са си шаврантии всичките. Нещо подобно са и на нашити русофили дъщерите, те като видят рашка се сабличат по прашка.

    Коментиран от #21

  • 4 Тони

    47 26 Отговор
    Естествено е,като мъжете им за нищо не стават
  • 5 мюмюн

    14 14 Отговор
    Сефте, Комендантски.
  • 6 Мария Габриел

    38 15 Отговор
    Журналистите търсят подобни "новини", за да разпалват определена тема.

    Вижте българските жени какво правят - изпоомъжиха се за чужденци.
  • 7 Паток

    64 27 Отговор
    В страните членки на НАТО, жените са изключително порядъчни! Повечето например пикаят прави.

    Коментиран от #47

  • 8 Бесен Язовец

    20 14 Отговор

    До коментар #2 от "Танчо":

    Ми то и на запад е пълно с блядки ! Славянки, славянки, москвички, киевлянки, Европу покорили без труда, блондинки и брюнетки, Иришки,Тани, Светки, украсили собою города !

    Коментиран от #12

  • 9 Барчо

    54 12 Отговор
    "Видимо пияна жена Получава орален...... от полски фен"!!! Не знам като как го четат другите, но на мен ми изглежда че полския фен прави лиз-близ, а не обратното. Ако подобно стълпотворение от чужденци беше в България, нашите девойки щяха да се разцепват за по 5 долара. Така че по-добре да си траем за подобни случки, защото ние не сме по-назад. Едни от най-красивите ни жени или са омъжени за дебели богати свине, или за чужденци и футболисти.

    Коментиран от #10

  • 10 Барчо

    47 6 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    И честно казано "женитбата по сметка" си е чиста проституция облечена в закон.
  • 11 Ефтини сензации

    37 9 Отговор
    А сефте.
    Навремето у Варна не моехме да им смогнем. Всичкото рускиня дигаше полата без никакво притеснение и задръжки. Случвало се е по две на ден да оправям. Една по обяд след плажа и друга вечерта, след следобедния плаж.
  • 12 Барчо

    14 15 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    И българки, и полякини, и румънки. А забележи, че сръбкини няма нито една.

    Коментиран от #27

  • 13 пост

    21 13 Отговор
    Щото българките са стока: Нана, Кеми Тодороф, социоложката Алгафари, дето гълта ''ятагани'' и още знайни и незнайни.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Реално ми писна от спама тук

    18 20 Отговор
    Значи що един блогър го е казал====значи всички са такива....Или просто е поредният соросоид-решил да очерни поне малко Русия...Със друго не успяха--няма убийци и мизерия--поне ку..ви да има....

    Коментиран от #17, #20

  • 16 Ми като не ги

    13 3 Отговор
    Е...е вие, щот сте пияни, Оно си требе.
  • 17 Ристе

    29 18 Отговор

    До коментар #15 от "Реално ми писна от спама тук":

    Няма убийци, няма алкохолизъм и мизерия, те са в миналото. Русия е велика страна и е принудена да затвори границите поради милионите желаещи да живеят в руския рай. Доларът се обменя за една копейка, а европа и щатите молят императора на вселената дядя вова да отмени непосилните санкции за марожино и свръх напредналите в производството високо технологични джаджи. Междувременно руския отбор се връща от галактическата олимпиада достойно сразил де що има извънземни цивилизации и обмислят да затворят стратосферата тъй като инопланетяните се опитват да откраднат последните разработки на уралските гигански космически кораби. Да живее социализма.

    Коментиран от #19, #23

  • 18 Абе за толкова глупави ли ни мислиш

    16 17 Отговор
    """"Публикувано във факти.бг: Русия е велика страна и е принудена да затвори границите поради милионите желаещи да живеят в руския рай"""""...........Ристе-това са твои думи---а сега "умния" провери в сайта на ООН и виж,че Русия е на второ място след САЩ по приток на емигранти-не на бежанци-а на емигранти...Ристе-то трябва поне малко акъл да имаш-а не само НПО-партенки да повтаряш като папагал..То и други валути спрямо долара са ниски-например юана-ама Китай клати америте както си иска и има най-силната икономика---само от това ми става ясно колко наистина си "умен"....

    Коментиран от #25

  • 19 ххааххааааахххххааа

    18 6 Отговор

    До коментар #17 от "Ристе":

    Какъв соц в днешна Русия бе Ристоско-сЪбуди се бре маляк.Стига вече с тия клишета-ставаш за резил.
  • 20 сесесере

    15 10 Отговор

    До коментар #15 от "Реално ми писна от спама тук":

    Ми гледай видео в нета ,пълно е .

    Имаше и още по фрапиращи случаи.

    Падението е тотално -само не знам импепско ли е или православно или от двете .
    Никъде по света не се е случвало това . Пердашат ги по улиците направо ,групово.
  • 21 Епа ти може би си

    11 10 Отговор

    До коментар #3 от "Ристе":

    Скъпоплатен трол джендър, фоб, розов защитник на човешките права
  • 22 БРЕЙ

    17 1 Отговор
    Тоз за световното е отрезнял и схванал истината за тяхните жени !
  • 23 Барчо

    10 11 Отговор

    До коментар #17 от "Ристе":

    Пак не виждаш гредата в твоето око, а сламката в чуждото. За световното се класираха такива като Панама, Южна Корея, Япония, Саудитска Арабия, Египет, Иран, Мароко, Перу, Коста Рика. Все държави дето футбола го нямат за нищо, а ние за кое световно вече не се класираме????? Ние винаги все се имаме за повече от руския футбол, а не сме на световно. Те пък са. Е. Не всички могат да са на върха, но те се класираха за елиминациите, а германците си тръгнаха. Все пак е важно съвсем друго, ако не сте забелязали. Форума е страхотен. Паричния приток е огромен. И англичани и германци и т.н. които са отишли там, вече няма да вярват на собствените си медии, които пишат небивалици за руснаците. Медиите ги бяха подготвили че цветнокожите, педалите ще бъдат мачкани. Цял свят обаче вижда нещо съвсем различно. Това е главното, а не кой на кой е пуснал полов орган и кой ще стане световен шампион, защото банката винаги печели, а в случай е Русия.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ристе

    9 7 Отговор

    До коментар #18 от "Абе за толкова глупави ли ни мислиш":

    Нали и аз това редя бре момчета, да живей дядя вова и великата руска революция. Даже предлагам манифестация до паметника да им оближем шмайзерите на братушките. Боленчо с магарешки са пръви, ще се избият кой повече шмайзери е облизал.
  • 26 Близо до Плошади Плющялкин немкиня

    6 6 Отговор
    Те убаво си знаят чапкъните, ама няма файда от декларации.
    Сед 20г. ще има черни къдрави руснаци (орки) за новия отбор по футбол и баскетбол и лека атлетика
  • 27 699

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    Грознички са,та затова.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 случаен

    18 3 Отговор
    Рускините навсякъде са компрометирани. В арабския свят са известни като разпространителки на зарази и има арабски държави, които не допускат рускини в страната си. Веднага ги връщат обратно. Същевременно много рускини искат да са американски булки. В предаването "90 дни до сватбата" видяхме рускиня, казваща се Анфиса, която беше ярък представител на манталитета на съвременната руска жена. Дошла в Щатите, за да се ожени за богат американец, разочарована от това, че не е достатъчно богат за нея, поведението й повече от ужасно. Нахално до безобразие! Непрекъснато налита на бой и иска да й се купуват свръх скъпи неща. Типичен съвременен руски манталитет. Безсрамие! Жалка, но горда и със самочувствие. Представям си какво се случва на първенството.

    Коментиран от #32

  • 30 Кибик

    13 2 Отговор
    рушняците си губят времето да ра разработват нови ракети и самолети, а не разбират че най силното им оръжие са жените. ще превземат и европа и америка с разкрепостените си нрави
  • 31 стоян

    11 2 Отговор
    Ристе така хубаво си ги описал тия комуняги че ма расмя
  • 32 goni

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "случаен":

    Провери! САЩ отказва визи на четири арабски страни! Е! Не е заради това че жените им са.....!:) Как мислиш защо го прави САЩ?!:)
  • 33 знайко

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "Танчо":

    Морално разложено племе е това . Жените коври и пияндурници и мъжете също .
  • 34 699

    6 1 Отговор
    Е.Какво да правим сега.Жени.......Ще им мине.......с годините.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Morgoth

    5 2 Отговор
    Какво очаквате? Коврите от цяла Русия, че и от Азия и Африка са се събрали за събитието.
  • 37 Тодор

    12 11 Отговор
    А,те щото българките по-малко се държат като к...ви!Напълниха Европата с проститутки!

    Коментиран от #40

  • 38 Мара

    7 13 Отговор
    Фейк новина!Някой си чеше русофобската краста!
  • 39 doe

    8 0 Отговор
    Добре де,дайте малко видео,снимки,малко материал да видим истина или клевета.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тодор

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "всички сте такива":

    Ами,не е ли вярно,бре?
  • 42 гост

    6 4 Отговор
    По големи ***** от наште нема ...
  • 43 Мечо

    5 6 Отговор
    Че те рускинете са пачаври, то това е ясно на всеки.
    Най-вече на българската русофилска пасмина, обаче си траят.
  • 44 гост

    8 2 Отговор
    Е па наште ***** за пари правят всичко !
  • 45 Антикомунисt 1

    5 1 Отговор
    В България нищо не е наред!
  • 46 Johny Sins

    2 2 Отговор
    Ние в България им правим рускините такива ЯГкяопгявкгоп
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Мара

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Порки":

    Ти си един простак и долен чикиджия!

    Коментиран от #50

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ЯНИ

    5 1 Отговор
    Ами,така е,кат в главите ви само водка се мотае,немат друг избор мометата....
  • 52 Щерев

    4 6 Отговор
    ами и те душа нсоят искат да ложат парче месо в устата, че от толкова санкции само кал ядат алкашите ахахахаха мрете червени боклуци мрете православни гяури велика америка ще ви пороби и ще лижете подметките на великите амеиркански солдъри
  • 53 сори майна

    3 1 Отговор
    Или мъжете са критично малко, което в Русия е факт, след Втората световна война, или са критично не можещи в някой региони на света... това го има както в Русия, така и на запад, ..особено в Германия.. петък вечер особено си майката трака около барчетата.. И гледаш не изпаднали някакви, ами прекрасно изглеждащи моми.. Света се сбърка нещо..;)
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 бляд

    2 0 Отговор
    Това като за като за какво го пишат ? Та те да си. За водка и парцалче могат и да ти престанат за известно време.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Али ага

    0 1 Отговор
    Добре въртят рускините.
  • 58 Гогол

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Танчо":

    На запад бате хич няма те погледнат щото си скъсаняк от източна Европа. Хахахахах
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания