Last news in Fakti

3 Юли, 2018 23:00 1 725 3

Дело след дело за палавника Харви

  • харви уайнстийн-
  • холивуд-
  • продуцент-
  • сексуално насилие

Трета жена обвини холивудския продуцент в сексуално насилие

Дело след дело за палавника Харви - 1
Снимки: БТА/АР

Срещу бившия холивудски продуцент Харви Уайнстийн, който бе обвинен в сексуално насилие от две жени, е предявено същото обвинение от трета жена, оповести прокурор в Манхатън, цитиран от AFP.

Предполагаемото насилие е извършено през 2006 г. В случай че бъде осъден, Уайнстийн може да получи присъда от най-малко 10 години затвор, а максималната възможна присъда е доживотен затвор, се казва в комюнике на прокурора Сайръс Ванс. Предишните обвинения срещу Уайнстийн са свързани с предполагаемо сексуално насилие през 2013 г. и 2004 г.

Не се дават никакви подробности за самоличността на третата жертва на сексуално насилие.

Прокурорът отбеляза, че обвиненията срещу Уайнстийн са в резултат на невероятната смелост на жертви на сексуално насилие, които решили да не премълчават истината. Шестдесет и шест годишният Уайнстийн пледира невинен след първото обвинение срещу него в края на месец май.

Дело след дело за палавника Харви

Той бе задържан и след това освободен срещу гаранция от 1 милион долара. Уайнстийн трябва да носи електронна гривна и да не напуска територията на щатите Ню Йорк и Кънектикът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зоо тв

    7 1 Отговор
    Защо цялата работа изглежда, като глутница хиени разкъсващи ранен бивол ???
  • 2 Bahti

    4 1 Отговор
    Да де ма холивуд е Пропагдна МАШИНА!
  • 3 Bahti

    0 3 Отговор
    Ае да си признаят кви Кинти са спечелили от Харви! Евреите са много Хибави!