4 Юли, 2018 07:37 2 420 8

Тръмп: САЩ не са прасенцето-касичка на света

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • нато-
  • отбрана-
  • бюджет

Президентът оказва натиск на партньори в НАТО да увеличат съществено военните си разходи

Тръмп: САЩ не са прасенцето-касичка на света - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът Доналд Тръмп ще каже на останалите страни от НАТО на срещата им на върха следващата седмица, че САЩ не могат да са прасенцето-касичка на света.

Това заяви говорителят на Белия дом Хоган Гидли, цитиран от Reuters.

"Президентът ще пристъпи към тези разговори с нагласата да защитава американския народ, да стои редом до нашите партньори и съюзници, обаче както е казвал много пъти досега, Америка често е възприемана като прасенцето-касичка на света и това трябва да престане", заяви Гидли.

Тръмп оказва натиск на някои партньори в НАТО да увеличат съществено военните си разходи, отбелязват агенциите.

Тръмп: САЩ не са прасенцето-касичка на света


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    9 4 Отговор
    Ако САЩ искат да продължават да си печатат доларчета в несвес и хората да ги ползват тез хартийки, ще трябва да продължава да е касичка... иначе ще и ударят кепенците ;)

    Коментиран от #2

  • 2 1234

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    А света не ви е военен собствен полигон и плацдарм за нпо башибозука!, изчезвайте от тука

    Коментиран от #3, #5

  • 3 ха ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    Борбата с НПО, трябва да стане на местно ниво... докато управляват марионетки ББ, ЦЦ, които вече не се и крият за чий интерес работят, това няма как да се случи.
  • 4 Морук

    4 4 Отговор
    Не сте касичката на света,ама мое да цоцкате от всяка държава която сринахте, а колко народ измря заради вас и евреите и още колко ще мре си ви е все тая,бойкот на всичко американско

    Коментиран от #6

  • 5 Да да

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    Един комунист, се скара на друг комунист! ДрОгари,вече не се разпознавате! Намалете новичока в бояришника! Не ви се отразява добре и заплатата от 250 лв.
  • 6 Да да

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Морук":

    Спри да ползваш Уиндолс,Андроид , ИОС ,даже и гугъл- американски са! Не яж в КФС,МакеДоналдс,не пий Кола,Пепси,Фанта и уиски! Даже не гледай частни телевизии,американците имат дял там! А ако убиеш български войник, си убил войник от НАТО,по русофилска логика - американец!
  • 7 Морук

    6 1 Отговор
    Нито им ям и пия боклуците,нито слушам новини, щот само глупости приказват ,нито съм русофил,нито съм американофил,аз съм просто човек,и искам да бъда свободен а не зависим от някой който ше ми казва как да живея,светът не принадлежи нито на Тръмп нито на Путин,аз съм просто човек
  • 8 Морук

    3 0 Отговор
    И къде е казано и по кой закон е написано че нацията с най големия дълг може да ми налага нечовешки и неморални ценности