Last news in Fakti

11 Юли, 2018 07:42 32 482 13

Адът слезе на земята в Пешавар (СНИМКИ)

  • пакистан-
  • пешавар-
  • атентат

Най-малко 13 души са убити в самоубийствен атентат срещу предизборно събрание в Северозападен Пакистан

Адът слезе на земята в Пешавар (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Най-малко 13 души, сред които влиятелен местен политик, бяха убити, а най-малко 54 са ранени в самоубийствен атентат срещу предизборно събрание в Пешавар, Северозападен Пакистан, съобщи полицията, цитирана от АР.

Атентатът е извършен срещу събрание на Национална партия "Авами", която вече е била нападана от ислямисти заради противопоставянето си на групировки като талибаните.

Адът слезе на земята в Пешавар (СНИМКИ)

Малко по-рано военен говорител призна, че има заплахи за кампанията на парламентарните избори, които ще се произведат на 25 юли.

Сред убитите е кандидатът на партията Харун Билур. Нападателят се самовзривил в момент, когато политикът се готвел да говори пред около 200 привърженици.

Засега не е поета отговорност за атентата.

Адът слезе на земята в Пешавар (СНИМКИ)

Адът слезе на земята в Пешавар (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ташко Мъдев

    5 47 Отговор
    Някой хвърлил пиратка и всички се разбягали... Аматьори.

    Коментиран от #4

  • 2 гост

    11 23 Отговор
    Няма да плачем
  • 3 среднощен

    54 2 Отговор
    "Адът" не е на небето за да "слиза", където и да било на земята! "Адът" е в болните ни мозъци, желаещи, "егоистично добруване" с цената на човешкото страдание около нас!
  • 4 прУстакоФ

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ташко Мъдев":

    То това "разбягване" стана международен спорт.Правят си една заря,след което с мощно ура се разбягват към европейската СОФРА.Ура за тях !! БАБА ИМ МЕРКЕЛ ОЦЕЛЯ!!!!!

    Коментиран от #9

  • 5 Валя

    16 1 Отговор
    Според религиозните догми Ада може да се е качил не да е слязъл,казвам го защото звучи подигравателно към хората
  • 6 чалма тв

    29 2 Отговор
    Това е ежедневие в ислямски държави, това го пренасят и в Европа.Безполезни и вредни държави..
  • 7 онзи

    41 1 Отговор
    Това са хора с крайни разбирания за живота, не трябва да допускаме да пренесат културата си в Европа.

    Коментиран от #8

  • 8 Алекс

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "онзи":

    Късно е
  • 9 селфи

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "прУстакоФ":

    Не е за подигравка работата. И там има кротки хора и вандали. Лошото в света е, че такива вандали и куп политици съсипват хубавото. Вместо да седне нейде с ханъмата си, на кафенце, онова самовзривило се вандалче гледай каква я надроби? Казват, че какъвто си ти и такъв е твоят бог, комуто служиш. Тия камикадзета са вредни вандали, убиват невинни, но не оправят нещата. Нещата се оправят от справедливи законотворци. Питай го това камикадзе кой му проми тиквата с тия неща?!

    Коментиран от #10

  • 10 Коко

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "селфи":

    ЦРУ бе пич откакто СССР се разпадна първо тия получовеци от ЦРУ си сабориха кулите обвиниха АЛКАЙДА това е тяхно творение второто им творение беше ислямска даржава и вобще таква каша сътвориха че те самите вече не знаят каде са и каква друга война да сатворят
  • 11 социални ГМота

    5 0 Отговор
    Пакистан е една измислена от Британската империя държава, която да се противопостави на Индия. Изкуствено насаден ислям за противопоставяне на хиндуизма. Само че отрочето вече излиза от контрол, бум на раждаемост, краен ислямизъм, но най-лошото е че пакистански банди вече върлуват в англия и с присъщата омраза към различните изнасилват английски деца от бедни бели семейства.

    Коментиран от #12

  • 12 среднощен

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "социални ГМота":

    Няма доказателства и за "кулите" и за "Алкайда"! Твърде "професионално"! Обаче, всички знаем, къде работят най-добрите "професионалисти"!? Истината е, че радикалният ислям мести базите си на исток!?
  • 13 666

    3 0 Отговор
    Дойдат ли тези друговерци тука. ДО ТУКА БЯХМЕ