Last news in Fakti

14 Юли, 2018 15:47 4 868 6

30 пътници на Ryanair пострадаха

  • ryanair-
  • авария-
  • самолет-
  • пострадали-
  • франкфурт

Близо 30 пътници, които са летели от Дъблин за Задар (град в южна Хърватия), са пострадали. Самолетът на Ryanair е кацнал аварийно на германското летище Франкфурт-Хан. „Имаше технически проблем. На борда на самолета падна налягането и пилотите трябваше бързо да кацнат”, обясняват германските власти.

Пострадалите пътници са били настанени в болница с болки в ушите и главоболие. Какво е състоянието им не се съобщава. Връзка с Ryanair няма.

Пътниците се оплакват, че от авиокомпанията не са им осигурили място за нощувка, нито безплатен интернет. Едва 4 часа след инцидента са ми предоставили ваучъри на стойност 10 EUR за храна и напитки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    8 3 Отговор
    Ефтиното някой път излиза по скъпо.
  • 2 Boxer

    6 2 Отговор
    Сещам се за междуселските Чавдари от едно време .

    Коментиран от #4

  • 3 Филип ll

    12 0 Отговор
    Ryanair е най-голямата и най-добрата компания с парк от нови Boeing 737 и никакви други. Никакво медийно окалване не може да им навреди. Пътувал съм десетки пъти, понякога на човек му се налага да лети много, и винаги съм оставал изумен от смешно ниските цени срещу невероятното качество. Който иска да си избива комплекси с безплатни сандвичи и напитка заплащайки пет пъти по-скъп билет да си хваща друг превозвач. Мен Ryanair ме устройва.
  • 4 Pavlina Slavova

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Boxer":

    Друже , явно не си се качвал на самолет до сега и си си останал на земята с Чавдарите.Не си мисли , че щом е скъпо е идеално. Съотношение цена -качество превъзхождат дори Луфтханза ,ако си чувал за тях изобщо. За да ги има тия цени ( те са определени бройки за полет) спестяват от всичко.

    Коментиран от #5

  • 5 Boxer

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Pavlina Slavova":

    Колежке, друго имам в предвид. Едно време хората се изасяха от селата към градовете. Сега изнасянето е от балканските държави към "напредналите зпадни" държави. Затова на тия смолети им казвам "междуселски". А колкото до летенето - не виждам причина да се пъча, колко видиш ли съм летял, понеже за мен това е част от работата ми и не ми е интересно, явно за разлика от тебе:)
  • 6 Ryanair 6+

    1 0 Отговор
    До сега в историята си на полети нямат забележка
    Безупречни !!!