17 Юли, 2018 09:23 2 127 4

Съюзниците: Тръмп, не вярвай на Путин

  • доналд тръмп-
  • владимир путин-
  • майкъл търнбул-
  • австралия-
  • хелзинки

Австралийският премиер Майкъл Търнбул смята, че Тръмп не бива да се доверява на руския си колега

Съюзниците: Тръмп, не вярвай на Путин - 1
Снимки: БТА/АР

Премиерът на Австралия Майкъл Търнбул каза, че оценката на американското разузнаване за руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г. е много убедителна и изрази мнение, че президентът Доналд Тръмп не бива да се доверява на руския си колега, предаде АР.

На въпрос на мелбърнско радио трябва ли Тръмп да се доверява на Путин, Търнбул отвърна: "Самият президент Путин каза, че човек не бива да се доверява на никого. Това е може би добър съвет".

"Аз със сигурност не вярвам на президента Путин, когато той твърди, че не е отговорен за свалянето на полет MH17", продължи Търнбул, говорейки за малайзийския "Боинг 777", свален от ракета над Украйна преди четири години. Тогава загинаха всичките 298 пътници и екипаж.

Съюзниците: Тръмп, не вярвай на Путин

"Според мен доказателствата, събрани от американското разузнаване за руска намеса в изборите са много убедителни, но очевидно има различни мнения в Америка", добави австралийският премиер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    30 6 Отговор
    Австралия е била каторжнически лагер при създаването си .Изпращали са там най големите бандити. Тия също като американците са изтребили местното население. И сега големи моралисти го раздават. Искат и те да се месят в работите на света. Да ама не !

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИЗБОРИ

    10 2 Отговор
    В света спират да се правят избори- Путин навсякъде се меси. Когото посочи той управлява.
    В Австралия изобщо да не пробват избори...току виж някой абориген е оглавил държавата, за ужас за Трънбул
  • 4 Спиро

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Това с американците, дето изтребили местните ми хареса.
    Можеш ли да подредиш събитията хронологически и да ми кажеш кои са били “американците”??
Новини по държави: