17 Юли, 2018 11:15 3 464 11

Джон Бренън: Тръмп извърши държавна измяна

  • джон бренън-
  • доналд тръмп-
  • хелзинки-
  • владимир путин
Джон Бренън: Тръмп извърши държавна измяна - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън обвини президента Доналд Тръмп в държавна измяна. Това стана ясно от съобщение в социалната мрежа на бившия топ разузнавач.

"Изказванията на Доналд Тръмп на пресконференцията в Хелзинки надхвърлят и превишават понятието за "особено тежки престъпления и постъпки". Това не е нищо повече от предателство. Не само, че коментарите на Тръмп са неискрени, той е изцяло в служба на Путин. Републиканци - патриоти: Къде сте?" Това написа в Twitter Бренън.

След продължилата общо над четири часа руско-американска среща на върха в Хелзинки президентът Тръмп каза в присъствието на руския си колега Владимир Путин, че разследването за руска намеса в изборите е "бедствие" за САЩ и е разделило Америка от Русия.

Тръмп каза, че няма причини да вярва, че Русия се е месила чрез хакери в изборите в САЩ през 2016 г. с цел да му помогне. "Президентът Путин казва, че това не е Русия. Не виждам никаква причина, поради която трябва да бъде", каза президентът на САЩ.

Джон Бренън: Тръмп извърши държавна измяна


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    26 4 Отговор
    Ами като е направил държавна измяна,поискайте импийчмънт...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Истината

    25 3 Отговор
    Тоя за едно уволнение е готов и майка си да продаде .Явно той е истинския предател.

    Коментиран от #5

  • 4 Тоя с Ху.

    32 2 Отговор
    Това че казваш истината не те прави предател спрямо народа ти !!! Кой народ иска да живее в лъжа и страх от други народи ? Защо му е на обикновения американец да мрази или обича Русия и обратното ? Корпорации и банки не искат добри отношения с Русия и виждаме техните маши как пищят след добрия тон на срещата и казаните истини . Къде е американския Съд , защо мълчи ???
  • 5 Иван Бонев

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Конституционният съд на Сащ защо не вземат отношение по всички вътрешнополитически въпроси , защо се позволява хвърляне на обвинения и присъди от лица в публичното пространство та дори и били те от политици , как е възможно в най "демократичната" държава в света да е възможно без произнасяне от съда да се води даже и политика за виновността на този или онзи , президент или президенти на други държави ? Какво е това , вече никой не зачита правото на невинност до доказване на противното и то точно в Сащ ???
  • 6 Borislav Popov

    13 3 Отговор
    Краварите почват да се дърлят по между си . В Калифорния на 6 ноември ще се проведе референдум за разделението му на три отделни щата, заяви държавният секретар на правителството на Калифорния. Инициативата на милиардера Тим Дрейпър за разделянето на щата е събрала необходимите 600 хиляди гласа
    В Америка дойде "арабската пролет". Американските щати, най-вече южните, са готови да станат отделни държави.

    В сайта на "електронното правителство" на САЩ под петицията за излизане на Тексас от Щатите вече са се подписали 60 хиляди души (за официално разглеждане от Белия дом се искат 25 хиляди). Под петицията на Луизиана - 26 хиляди.

    подписаха петиции за излизане на техните щати от състава на държавата: Тексас, Ню Йорк, Ню Джърси, Северна Каролина, Южна Каролина, Алабама, Джорджия, Флорида, Индиана, Мичиган, Тенеси, Луизиана, Кентъки, Арканзас, Колорадо, Северна Дакота, Орегон, Мисисипи, Мисури, Монтана.
  • 7 мууууухи4хихихи

    13 2 Отговор
    Ххахахахаха, говедата са бесни!!!!
  • 8 Спасов

    18 1 Отговор
    Браво на Президентите Тръмп и Путин!!!
  • 9 mama

    4 5 Отговор
    Ако се разделят на три щата и всяка е отделна-то това вече не е САЩ....велика и достойна.А ще стане ограбена и нещасна,а мисля,че Тръмп не иска това.Силата е точно в обединеноста....ако и тук беше така БГ.щеше да има това което беше нужно.
  • 10 12345

    5 1 Отговор
    Тези жалки демократи, взеха да квичат по-силно и от Курнелия. Айде стегнете се малко. Дръжте се по-мъжки. Стига сте ревали. Кой нормален човек на тази планета няма да приветства срещата, защото това е нормалия начин/път да се решават проблеми и да се топи напрежение. Другия начин е да се правиш на велик и да нагнетяваш още по-голямо напрежение.
  • 11 Да уж

    6 1 Отговор
    Сами себе си изяждат.