17 Юли, 2018 16:04 6 892 37

Американците са програмирани да мразят Русия

  • сащ-
  • памела андерсън-
  • русия

Памела Андерсън се изказа в защита на руснаците

Американските граждани са програмирани да мразят Русия. Това заяви холивудската актриса Памела Андерсън, цитирана от „The Daily Beast”.

Според Андерсън американците имат грешна представа за руснаците. Самата тя на няколко пъти се е опитвала да се срещне с руския президент Влаидимир Путин.

„Руснаците са много емоционални и открити хора. Те искат да постъпват правилно и да си живеят живота. Моите лични впечатления са такива.

Понякога си мисля, че американците ги мислят за ограничени хора. Това обаче не е така. Имам чувството, че американците са програмирани русофоби, което не е правилно“, заяви Андерсън.

През последните месеци Андерсън често се срещаше с основателя на Wikileaks Джулиан Асандж. Той се укрива в посолството на Еквадор в Лондон, заради притеснения, че може да бъде екстрадиран в САЩ, заради теч на секретни данни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    62 8 Отговор
    Тая откри Америка.

    Навсякъде простолюдието се програмира да мрази. Някой го правят по успешно, някой не.
  • 2 Наблюдател

    20 94 Отговор
    Забележително е, че всички отпадъци обичат русия.

    Коментиран от #3, #8, #33

  • 3 Белчо

    29 13 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Ти комсомолец,от по-виш вид отпадък ли си, или и ти си си от онзи- червеният?
    Ако и Памела Андерсън според теб обича Русия - тотално си объркал хармана на "стимулантите".

    Коментиран от #6

  • 4 Да го кажем направо.

    51 7 Отговор
    Еми щом от сурови каубои ги направиха джендъри-направете си сметка как им промиват мозъците...направо им сменят чипа. Като на нашите соросоидчета-още от пубери им полират сивото вещество.
  • 5 АААААА

    11 61 Отговор
    РУСНАЦИТЕ СА ПРОЕКТИРАНИ ДА БЪДАТ МРАЗЕНИ ПОРАДИ ОКУПАТОРСКИТЕ СИ СТРЕМЕЖИ !

    Коментиран от #18

  • 6 Само питам

    3 26 Отговор

    До коментар #3 от "Белчо":

    Да не си на "бело", като волен русофила?
  • 7 USA

    45 5 Отговор
    До АААА......

    Абе нали заради тези окупаторски стремежи сега не си с потури и чалма бе църву мамин.
  • 8 Борис

    28 5 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Памела е признат известен артист , а ти кой си?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Памелке Памелке

    9 31 Отговор
    Да, точно заради тези окупаторски стремежи (Сталиниската окупация и вече над 70 години последствията от нея) сега България е на дъното в Европа, че все по-често влиза и в дънните класации по света.....
    След 45 г. програмиране и се указахме негодна нация да живеем нормално и да сме част от свободния свят и вече ще станат 30 г. откакто тънем в постсоциализъм и края не му се види... Ама какво знае Памелка по темата.....
    Случайно ли е, че няма нито една държава имала или имаща близки отношения с руснаците, която да е добре.....

    Коментиран от #20, #21

  • 11 Бай Ставри

    2 7 Отговор
    Сакам яко да я яра,у големата дупара,
    нищо че не разбира от политика .
  • 12 Отец Григорий

    12 0 Отговор
    Много хляб и зрелища е Памито Андерсън. Убава е жената.
  • 13 Комшията Иван

    16 0 Отговор
    Страхотна си е. Да е жива и здрава.
  • 14 Генерал Горанов

    11 0 Отговор
    Много са и хубави приятелчетата отразяващи красивата и фигура.
  • 15 Колегата Опров

    11 0 Отговор
    Е тава маце ма кара да съм на кеф. Готино ми е днеска. Яка си остава.
  • 16 Дон Сесар

    11 0 Отговор
    Убава е сеньорита Пам.
  • 17 Дядо Митко

    10 0 Отговор
    Е от това маце нема къ да ни ти стане .... Убаво.
  • 18 Буфффф тоз пън

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "АААААА":

    Па кой са окупирали Рашките ????? Приднестровието не е част от федерацията нито южна осетия , Крим е руски от 18 век Украйна е съществувала точно толкова колкото и Северна Македония......
  • 19 Найден

    20 2 Отговор
    Американците и те са окупатори
  • 20 И аз да попитам...

    17 2 Отговор

    До коментар #10 от "Памелке Памелке":

    Че какво и е на една Унгария, да речем? И тя беше същият период соц. Ама сега си има Виктор Орбан. А ние си имаме Боко тиквата, ама според теб сигурно за това е виновна Русия?!
  • 21 един от всички

    25 3 Отговор

    До коментар #10 от "Памелке Памелке":

    След Втората Световна Война, България поема рязък курс нагоре -бележи най-бурното си развитие! От вековно изостанала,се превръща в една от най-модерните и развити страни,първа в Европа изгражда завод за високи технологии (ДЗУ),произвежда компютри,водеща е в космическите технологии, изпрати и космонавти в космоса,имаше най-мощната армия на Балканите,и най-развити спортове,наука и култура. Всяка бележеше растеж на икономиката,стандарта на живот и броя на населението си,България устойчиво се доближаваше по стандарт до средното равнище на първите членки на ЕС ,т.е. нашата крива върви нагоре и се доближава до тази на Ес ,чак до 1989 г. .Aко ги погледне човек графиките,се вижда,как тези криви следва да се пресекат. През 1987 г. България е вече на 27-мо място от 130 държави в света...! На Запад наричаха България -Японията на Европа! Но след 1990 год следва срив,и особено след 2007 още-по-рязък спад (във всяко едно отношение).И особено по численост на нселението. Сега сме към 85-то място вече. А на тогавашното "наше" 27-мо място,днес е Испания (която тогава е 42-ра).Това всичко е според докладите на ООН за Индекса на Човешкото Развитие.На английски,който иска да чете тези доклади,се нарича: ( Human Development index report). И тогава и ти,малко детенце ще узнаеш истината,защо сме на това положение сега,а не да ми пишеш за онези 45 г. че заради тях,а е тъкмо обратното.Точно тогава приближавахме ЕС,а сега се сриваме!

    Коментиран от #28

  • 22 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    16 3 Отговор
    Без Русия, отдавна да ни няма. Но сега вече ще се стопим окончателно ! Щом чорбаджии български има и Петко войвода да дойди, декиш няма да стори! Чорбаджията е като еничара - една кръв но мръсна ! Надеждата е пак у Дядя Ивана ! СЛАВА ПУТИНУ !
  • 23 Кой е княз Черкаский ?

    15 1 Отговор
    И какво стори той за България ? А да видим ? Кой Западняк е сторил същото за нас нявга? Колко четници и чети се сформираха на Запад и защо всички са от ОДЕСА ? Колко войводи, четници, опълченци са в НС след Освобождението? Защо чорбаджиите изгониха, руските съветпици и развързаха гегата пак както по ТУРСКО? Защо загубихме ЗЕМИ чрез необмислени войни. Който от съседиге, не ни е напъна, само той ЗЕМЯ не ни е отмъкнал. ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК ? НО СТАНА ИЗМАМЕН МЪЧЕНИК ! И днес не е ли пак тъй - Демокрация и Прогрес - да се чудиш де да се денеш, какво у дома ще донесеш и днес какво да ядеш. СЛАВА РОССИЯ - В ЕТОЙ ИМЯ ОГОНЬ И СИЛА, БРАТСКА КРЪВ И БОЖИЯ ЗАКРИЛА ! СЛАВА ПУТИНУ !
  • 24 Шест ВЕКА ЗАПАД

    10 1 Отговор
    И САМО ЗАПАДАМЕ !
  • 25 БОЙКО, ПЕЕВСКИ, Домусчеив

    12 0 Отговор
    Все западен прогрес - да си е.ш майката ! Мъка и сълзи, по-зле и от турско.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ЕВАЛА НА БЪЛГА.СКИТЕ МЮСУЛМАНИ

    4 2 Отговор
    Теглят покорно, ТЕГЛОТО на равно с нас и търпят смирени в душата им мъки и болки стаени ! ДОБЛЕСТ, ТЪРПИМОСТ, ПОКОРСТВО, СИЛА, - трогващо и завидно. Колко сила е нужна да търпиш безропотно и смирен. С уважение и свян в себе си им се прекланям за ДНЕШНАТА ОРИСИЯ ПОЗОР И ЖИВОТ БЕЗОТГОВОРЕН И БЕЗ СРАМ !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВЯРВАМ ЧЕ

    5 0 Отговор
    Тази управляваща днешна ИЗМЕТ, не ще се промени ! Не може УРОДА ТЪЙ ДИВО и бурно само у нас ТЪЙ да вирее.
  • 30 АКО ЗНАЕМ КОЙ Е КНЯЗ ЧЕРКАЗКИЙ

    5 0 Отговор
    ЩЕ разберем какво е онова дето ни е нужно днес ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЛУДОВЪРТЕЖА ВЪЛЧАТА ПОЛИТИКА ! НОВА АДМИНИСТРАТИВНА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА ! Царя руский назначи своят Московский административен градоначалник да ни издърпа от тинята и ни изведе на здрава правова функционирада държавна административна система и ОСНОВА ЗА ДА СТРОИМ СВОБОДНА НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ ! НО НА ЧОРБАДЖИЯТА - РЕД НЕ МУ Е НУЖЕН И РАЯ С ПРАВА И ГЛАС. БЪРЗО ИЗРУГАХА ВСИЧКО РУСКО С ПАК СТАНА ЧОРБАДЖИЙСКО КАКТО ПО БЪЛГАРО - ТУРСКО ! ЗАЩО ? НАРОДА Е ПОКОРЕН И СМИРЕН ! ТЪРПИ И ТЕГЛИ С МЪКА ПОДАВЕНА И В ГЪРЛО ЗАДУШЕН. А ЧОРБАДЖИЯТА ЗА ИМАНЕ КЪМ ДЯВОЛА ЩЕ ПРОЛАЗИ А РАЯТА БЕЗЖАЛОСТНО ЩЕ ГАЗИ. ИЗВОДА ДНЕС Е : СИСТЕМА ЗА ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ НЯМАМЕ. КОЛКОТО И ОСТАВКИ ДА СЕ ПОДАДЪТ - СИСТЕМАТА Е ВСЕ ТАЯ ! ЩЕ СЕЕ СМЕНИ ГЕНЧО СЪС ПЕНЧО И ПРЕМЕНИЛ СЕ Е ИЛИЯ НО ПАК В ТИЯ. НИКОЙ У НАС НЕ Е НА НИВО СИСТЕМАТА ДА ПРОМЕНИ ЩОТО ДА РАБОТИ В ИМЕТО НА ЧОВЕКА. НИКОЙ ! ИВО ХРИСТОВ ? НАДЯВАЙ СЕ Х. НА ПИЯНИ ЖЕНИ! ВСИЧКОТО ФИЛОСОФСКО СЪСЛОВИЕ, РАЗКАЗВА СЛУЧКИ И ФАКТИ - РАЗКАЗИ ОМАЙНИ ОТ ШЕХИРИЗАДА И АНДЕРСЕН. НО ЗА НОВА ПОЛИТ И СОЦ СИСТЕМА ВЪТЪК НЯМАТ! ДНЕС ПАК Е НУЖНА НОВАТА РУСИЯ С ЧАСТЕН И ДЪРЖАВЕН БИЗНЕС И ЗАКОНИ ЗА ПРАВА, ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ЗАЩИТА. ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАМЕ ОТНОВО ЗА НОВИЯТ КНЯЗ ЧЕРКАЗКИЙ ! За него четох от книга изтеглена от Харвардския библиотека Англия. У нас всичко НЕГОВО е пропиляно а на паметниците им скачаме. ГОЛЯМ ГРЯХ вършим към онез които са гледали на нас с любов. Дано се осъзнаем !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ИВО ХРИСТОВ

    3 3 Отговор
    МОМЧЕТО КОЕТО ГОВОРИ С МОРЕТО ! СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА. Както нявга генерал Михо Михов - МИХУЕВ. Лайкучки. Накичени със звания, титли, грамоти, отличия, медали като фиданка млада с листни въшки. Там плод няма.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Само така

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "яг08":

    Бой по рогите, за да остане здрава само кожата. ЧОРБАДЖИЯ ли е , що бедняшки душици е затрил. Няма да жалиш !
  • 35 Джак

    2 0 Отговор
    Права е на 100%! Всичко е пропаганда
  • 36 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Обикновените хора НЯМАТ ПРОБЛЕМИ....ТЕ имат обикновени желания....Проблем става когато СОРОС,ХИЛАРИ ,ЛГДБТИ,ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ СЕ НАБЪРКАТ....А те идват от СЕГАШНИЯТ ГЛОБАЛЕН ЕЛИТ....
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.