18 Юли, 2018 20:05 3 258 5

Някои предпочитат война с Русия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Доналд Тръмп атакува своите критици

В САЩ има хора, които биха предпочели война, вместо да се разбера с Владимир Путин. Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от ТАСС.

Тръмп се срещна с руския лидер през тази седмица в Хелзинки. Срещата беше широко критикувана от американските медии и политици.

„Някои мразят сами факт, че се разбрах с президента на Русия Владимир Путин. Те по-скоро биха предпочели война, от колкото да се съгласят с това. Наричат го синдром на невменяемостта на Тръмп“, заяви Тръмп в Twitter.

Той вече заяви, че очаква добри резултати от срещата си с Путин. Очакват се още разговори между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    38 3 Отговор
    Абе, прав е човека! Ама, кой да го чуе?!
  • 2 Kcaniba

    6 45 Отговор
    Путин отдавна воюва срещу човечеството!

    Коментиран от #3

  • 3 Реалист1

    26 4 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    И защо? Ама сигурно нямаш отговор. Като англичаните - отровиха Скрипал, дайте да ги набием. "Взеха" си Крим, виновни са. Ама защо са го взели и защо е отровен шпионина, няма отговор. Цялата работа е че бившите колониални страни продължават по същия начин но по новому
  • 4 Дърваря

    15 1 Отговор
    Подкрепям, Тръмп в това отношение и макар да е нагаждач, той умее да прецени съперника... нима диалога не е по-добър от дрънкането на оръжие?... малко хора си дават сметка, че ако стане джаз, оцелели няма да има...Тръмп е доста по-добър в много отношения за страната си, от Обама, но само ако го оставят да го покаже... а що се отнася за, главнокомандуващия Руската федерация, такъв няма да се роди и след сто години, ако има свят....
  • 5 Махно

    3 0 Отговор
    Особенно накои на американска хранилка у нас!