Last news in Fakti

19 Юли, 2018 09:49 1 728 3

Отново не разбраха Доналд Тръмп

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Медиите не предали правилно негов отговор

Президентът на СЩА Доналд Тръмп отново не е бил разбран от журналистите. Това заяви говорителят на Белия дом Сара Сандърс, цитирана от Telesur.

По-рано днес медиите предадоха, че Тръмп е заявил, че към момента няма руски атаки към САЩ. На него му е бил зададен такъв въпрос от журналист, на който той отговорил с „Не“. Според Сандърс отговорът е имал съвсем различен смисъл.

„Президентът каза „Не“ в смисъл, че няма да отговаря на въпроси. Президентът и администрацията работата усилено, за да са сигурни, че Русия няма да се намеси в нашите избори, както стана в миналото. Вече стига някой да е малко зачервен по лицето, го обвиняват, че е шпионин на Русия. Мисля, че това излиза извън контрол.

Вие трябва малко да позабавите темпото и да се успокоите. Вече атакувате президента за всяка дума“, заяви Сандърс.

Тръмп изпадна в няколко противоречия с американското разузнаване още по време на срещата си с руския президент Владимир Путин в Хелзинки. Това предизвика редица критики срещу него от медии и политици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 3 Отговор
    Тоя паляк стана за посмешище и го чака импъчмънт ...
  • 2 хахаха

    3 4 Отговор
    Бай Дончо пак навря продажниците у ряката.
  • 3 Людмил Яворов

    2 0 Отговор
    Не му е лесно на сиромаха. Зодия Близнаци е.