Last news in Fakti

19 Юли, 2018 17:20 2 850 11

Тръмп: Путин е лично отговорен за руската намеса

  • сащ-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ смята, че такова нещо няма да се случи отново

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че руският президент Владимир Путин е лично отговорен за намесата на неговата страна в американските избори, съобщи CBS.

Тръмп разговаря с Путин по време на двустранна среща в Хелзинки. Той получи доста критики за поведението си по време на срещата и противоречията, в които изпадна с американските служби.

„Както аз смятам себе си за отговорен за нещата, които стават в тази страна, так и смятам него като лидер, за отговорен за нещата, които стават в неговата.

Бях много убедителен, че ние не можем да позволим отново да стане нещо подобно. Дадох му да разбере, че няма да допуснем това да стане отново и това е точна така. Ние взехме мерки, за да гарантираме, че Русия няма да успее отново да извърши това“, заяви Тръмп.

Той отново подчерта, че не е имало президент на САЩ, който да е бил по-твърд с Русия от него. Президентът подчертал, че не е давал обещания за руско участие в разследването за намесата.

Според него срещата ще има добри резултати. В момента в страната се извършват реформи, за да се избегне нова намеса. Според Тръмп те скоро ще са в действие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    35 2 Отговор
    Мишкар защо не му каза това в Хелзинки на Путин?
  • 2 мдааа

    33 3 Отговор
    Лично я. Има поне 200 свидетели, които са видяли Путин да прибягва с лаптоп под мишница в тъмното покрай Капитолия.
  • 3 Червената шапчица

    24 2 Отговор
    Щом се чувства избран с помощ от Русия що не абдикира?- Или олелеее направиха ме президент руснаците!

    Коментиран от #10

  • 4 лошо дончо

    33 0 Отговор
    Ааа Бай Дончо заприличваш на наш Боко по шизодрънканици ! Кат беше в Англия да не си пипал някой предмет ?
  • 5 Да се знае

    30 2 Отговор
    Това вече официално признане ли е че руснаците са най-могъщи ???
  • 6 Borislav Popov

    29 2 Отговор
    Бай дони се върти като калайджия. Всеки ден нови изказвания. Също като ББ и ЦЦ . Страх го е от чиновниците ? Че какъв президент е тогава ? Президент и Путин - щото думата му на две не става. За това е и новия господар на света.
  • 7 Морук

    18 1 Отговор
    Тоз хептен изперка ,днес казва едно утре друго,ей картелите спирайте им дрогата на тез северноамерикански боклуци че ше подпалят света
  • 8 Четвърти пол

    6 1 Отговор
    Щизофреник
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Балконский

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Червената шапчица":

    Той знае ли в какво се призна току що?
  • 11 Trump and Putin

    3 1 Отговор
    Тръмп много добре играе двойната игра.Той наистина иска мир с Русия,обаче за да не свърши като Кенеди трябва да браащолеви глупости пред шефовете му!Лично за мен единствения американски президент който не се подчинява пред еврейската измет и наистина иска мир!