20 Юли, 2018 16:56 5 364 23

Зловеща атака в автобус в Германия

  • германия-
  • атака-
  • автобус

Има пострадали

Мъж, въоръжен с нож е нападнал пътниците в германски автобус, съобщи Metro.

Нападението е било извършено в северния град Любек. Има данни за пострадали 14 души.

Състоянието на двама от тях се определя като тежко. Според някои информации нападателят е бил въоръжен и с пистолет. Тези информации обаче все още не са потвърдени.

Шофьорът на автобуса е успял да спре превозното средство веднага и да отвори вратите. Така повечето пътници са успели да избягат навреме.

Съобщава се, че полицията е задържала нападателя. Смята се, че той е от ирански произход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тъп

    54 8 Отговор
    У Немачкият халифат е така ! Свиквайте.
  • 3 прУстакоФ

    50 5 Отговор
    Със сигурност не е бил тарамбука,не е бил аллах-акбаровец,за бежанец и дума не може да става-те са мирни кротки и смирени душици,дошли да посетят и обикнат Европата,докато жените им храбро се сражават на фронта в родните им страни.Най-ще да е бил някой шваба или в краен случай европеец и то задължително психически изперкал.
  • 4 Преброяване на бесните язовци

    12 54 Отговор
    Айде пак повод за руските подметки да се разквичат от радост. Утре като стане нещо подобно в проссѝя, какво ще ви е оправданието?

    Коментиран от #5, #18

  • 5 Коко

    49 5 Отговор

    До коментар #4 от "Преброяване на бесните язовци":

    В проссѝя един прошляк не допуснаха за разлика от Велика Германия, а ако някой от местните направи нещо се молят да дойде полицията да го спаси преди да са го одрали жив на улицата. Това е "малката" разлика.

    Коментиран от #9, #11

  • 6 до Коко

    12 36 Отговор
    ми що не си одиш в Просия като е такъв земен рай там ?

    Коментиран от #8

  • 7 толерастията е вредна

    32 2 Отговор
    Учудих се, че тази новина е успяла да изтече из под ноктите на "Меркел пропаганден машинен" !? Сега не им остава нищо друго освен да обявят това за "инцидент полод на психически нестабилен мъж" ! Истината всички я знаем мисюлманския терор не спира да действа, убийства, изнасилвания и т.н. , но за тях не трябва да се говори не е "еврогейско" !
  • 8 гост

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "до Коко":

    Прусия е старото име на Германия, така че прав си там е гадно :)
  • 9 Преброяване на бесните язовци

    7 23 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    В прошшѝя има повече свинямлисти от Германия, Франция и Англия взети заедно. Факт.

    Коментиран от #20

  • 10 Гост

    33 5 Отговор
    ЕДИН! с нож нападнал хора в автобус. Тези немци толкова ли са страхливи,та през глава са бягали когато шофьора е отворил вратите!?? И този народ се изсилва на руснаците! Да умреш от смях.
  • 11 ШОП

    18 5 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    Те са допуснали и допускат... Даже най голямата джамия в света им построиха.

    Коментиран от #16

  • 12 Кръст

    16 1 Отговор
    Нищо, така се засилва подкрепата за AfD
  • 13 Иванов

    8 8 Отговор
    Жалко за картофите, ако в този рейс е имало поне един горд турчин, той да е извадил автоматичния си нож и за е заклал нападателя без да му мигне окото. Да, така да е станало. Розовите сънища свършиха, всеки трабва да има в джоба си поне хладно оръжие и да е подготвен да се бие за живота си и живота на близките си.
  • 14 ГосТ

    21 1 Отговор
    Такива трябва да ги отстрелват на място. Не знам какво стана с френския полицай, дето беше пръснал зелката на негрото опитало се да прегази колегата му.
  • 15 Тъп

    16 2 Отговор
    До като действа КанцлерАКТа ще е така.Вътрешната политика на дойчовците не си е определят те самите.Факт.
  • 16 Реално

    20 2 Отговор

    До коментар #11 от "ШОП":

    Никакви амуджи не са допуснали руснаците-тяхните мюслита са си там от векове. Ама има разлика-защото още чичко Сталин им е обяснил че Алах не върви пред общите порядки и закони.Искат да се молят-ето ви джамия-но без виковете на имама-без натякването на вярата ви-спазвате общоприетите правила-не претендирате против другите религии и т.н...Мустакатият е знал за какво става въпрос-затова и е изчистил държавата си Е ..опитаха се в Кавказ със западна подкрепа и пари-не стана.Даже в Чечня джамията и църквата са една до други.Лично съм виждал как на Великден в Грозни мюсолманите ходят на гости на християните-няма го радикалният ислям-Сталин им го е изтрил(буквално) от манталитета и съзнанието.Идиоти разбира се че има-но тях пък Путин ги поизчисти в Сирия когато те отидоха там на джихад.

    Коментиран от #19

  • 17 Фен

    5 0 Отговор
    Е това от кога е новина?
  • 18 Путин

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Преброяване на бесните язовци":

    Ти добре ли си с главата???Бегай са пиеш апчето
  • 19 ШОП

    1 9 Отговор

    До коментар #16 от "Реално":

    В последните 15- 20 години емигранти от предимно мюсулмански държави като азербейджан туркменистан таджикистан казакстан и други попълват работни места в руската федерация като вече наброяват повече от 15% от цялото население. Не са бежанци, но и тези които дойдоха в европа 90% също не са бежанци... Русия също здраво е нагазила дори повече и от германия. Толкова!

    Коментиран от #22

  • 20 Резан

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Преброяване на бесните язовци":

    Лично ли ги преброи рязаните пишоци ?
  • 21 Да да

    0 0 Отговор
    Тоя е бил доктор и е търсил лек за рака! Инжинерите мюсли са съсредочили сили за откриване на ядрен синтез в домашни условия! Хвала на Иранския медико-технически университет! За съжаление още са на опитите с динамит и барут!
  • 22 ЗайоБайо

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "ШОП":

    Това са мюсюлмани от бившия СССР, знаещи езика, културата, законите и отиват с договор за работа. Руските мюслита са песен за пеене в сравнение с новите немски инженери
  • 23 Асаня

    0 0 Отговор
    Нямаше нужда да се пише от какъв произход е, ясно е че е от по-тъмните, тя статистиката за последните 10 години с проверени цифри борави.
Новини по държави: