Last news in Fakti

22 Юли, 2018 13:11 2 375 16

Европарламентът замрази парите на френска партия

  • марин льо пен-
  • еп-
  • франция
Европарламентът замрази парите на френска партия - 1
Снимка:АР/БТА

Европейският парламент реши да замрази дотациите на партията „Национален съюз”. В началото на юли стана ясно, че парижки съдебни следователи са взели решение да задържат 2 млн. EUR държавни дотации, които е трябвало да получи партията Национален съюз” и други френски партии. Следствените органи подозират партията в създаването на скрита система за разхищение на европари, предназначени за асистентите на депутатите.

Лидерът на партията Марин льо Пен заяви, че смята действията за противозаконни и ги окачестви като „убийство на първата опозиционна партия” на Франция. По думите й, поради задържането на дотациите „Национален съюз” може да престане да съществува още в края на август, тъй като няма да има възможност да плаща заплати на своите сътрудници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    5 22 Отговор
    Тъз продажната още ли не са я тикнали у дранголника ? Малеее, като си спомня само, преди изборите във Франция, това беше кумир и надежда на нашта русофилня ! Надяваха се наште каскети, че тя ще стане президент и с нейна помощ, Франция уж щеше да излиза от ЕС, а ЕС съответствено щял бил да се разпада !! Къде сте бе каскетиииии, кво стана с ваште розови мечти, пак не се ли сбъднаха ???

    Коментиран от #2, #16

  • 2 ЕС е бита карта!

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Така или иначе ЕС с благата си политика спрямо мигрантите ще докара на власт патриотични партий и най-вероятно това ще доведе до края му, освен ако не се коригира генерално, което не вярвам да се случи. Само слепите не виждат какво става и пишете глупости.

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Borislav Popov

    11 2 Отговор
    Като не им е угодно на европед@лите - така правят. Партия която не провежда гей паради и не одобрява гей браковете - трябва да се мачка. Нали с машинации успяха да сложат на власт един политик /Макрон / който дефакто има отклонения в социалния си живот . Не знам петлите как ще го изтърпят цял мандат. И там яко е работила печатницата в Костинброд. Така се печелят избори в Европата.

    Коментиран от #7

  • 4 Бесен Язовец

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "ЕС е бита карта!":

    Бита карта е твоя боксьор - руснак, де го отупаа снощи у центрото на Мацква ! А ЕС ще бъде и пребъде на пук на всички местни каскети и рублерасти !
  • 5 Ангел

    7 1 Отговор
    Само шенген данефлизаме тогас ни чака глат и Мизерия Леф умира Евро флиза нама оправя Щом Герберите настояват голяма далавера щенаправят Герберите нежалят а Убиват
  • 6 Тони

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЕС е бита карта!":

    А ти тогава какво ще правиш, бе катил? Искаш пак БГ в СЕСЕСЕРЕ ли? Няма как да стане. Путьо като се гътне след някоя и друга година мечтите ви ще умрат с него.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Borislav Popov

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иво":

    А ти вероятно си модерен джендър щом поставяш така въпроса ! Соло ли го играеш / с вибратор / или си имаш приятел ?

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Borislav Popov

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    Нали трябва да отговарям на такива умници като тебе. Или ти си неосъзнат джендър ? Сподели тук проблемите си . Не се притеснявай - ще ти помогнем !

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Borislav Popov

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    На тебе май изобщо нищо не ти е ясно ! Най вероятно размяна на двете полукълба в главата. Дали в следствие на падане или по рождение - божа работа ! А иначе да не би аз да съм ти в мокрите сънища ?Сънуваш ли ме често ? Нещо много надървен ми се виждаш ! Дай - сподели ! За всеки проблем си има решение !

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ангел Кънчев

    4 2 Отговор
    Като Герберите мафиот несъм виждал в света хем казват че неса болни животните пак казват че ще убием дано катоживотните и Герберите да умрат дано госпот да накаже Само БСП товае спасението на България
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: