Last news in Fakti

4 Август, 2018 10:10 3 993 13

Юлия Скрипал иска да се върне в Русия

  • юлия скрипал-
  • русия-
  • новичок-
  • приятелка-
  • виктория

Тече ремонт в жилището й на руска земя

Юлия Скрипал иска да се върне в Русия - 1
Снимка: БТА/ AP

Станаха ясни неподозирани факти около живота на Юлия Скрипал. Оказва се, че преди да излезе публично в медиите след изписването си от болницата, тя се свързала с жена в Русия, която се занимавала с ремонт на жилището й. Попитала как вървят нещата и потвърдила, че има намерение скоро да се върне в Русия.

Помолила ремонтът да продължи. "Искаше да ми направи нотариално пълномощно, че мога да се разпореждам с този имот, докато там се извършва ремонт. Смяташе да плати за работата, след като се прибере в Русия. Но също така имаше и особено разпореждане - беше ми забранено да пускам вътре братовчедка й Виктория Скрипал и да не й давам ключове от квартирата", разказва Диана, която е била служител в строителната фирма. Тя разкрива още, че Юлия постоянно говорила за своя годеник Степан и се оплаквала, че той е изчезнал и не се интересува от нея.

По същото време той вече е бил избягал, заявявайки, че нищо не го свързва с Юлия. Интересна е и ролята на вярната приятелка на Юлия - Гулнара. Тя дори е била разпитвана от лондонските служби. За последен път е гостувала на приятелката си в Англия от 9 до 13 юни. Медиите разкриват, че най-интересното се е случило преди няколко дни. Юлия е имала телефонен разговор с Виктория Скрипал и той не бил никак спокоен. За това разказват нейни роднини, станали свидетели на скандала.

По време на разговора Юлия крещяла на Виктория и й казала да остави семейството им намира. Обвинила я, че си прави PR на техен гръб и за сметка на това, че тя и баща й са били отровени, пише Блиц. "Сега се грижа за баща си, самата аз се възстановявам. Какво ви влиза в работата с какъв тон съм говорила във видеообръщението си. Не мога да се върна в Русия, защото ти постоянно ходиш по телевизиите и всичко това вече излиза от контрол. Моля те, не се меси повече", крещяла Юлия, вбесена докрай. Самата Виктория също не й остава длъжна и дори след този разговор дава интервюта в медиите, в които твърди, че Юлия постъпва безотговорно и очевидно не живее толкова зле във Великобритания, колкото твърди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    5 22 Отговор
    ЛОША РАБОТА,ЩОМ ОБИКНОВЕНИТЕ РУСНАЦИТЕ ПОЧНАХА ДА СЕ ИЗБИВАТ СЪС СЕКРЕТНА ОТРОВА.
  • 2 демократ

    30 10 Отговор
    Ем, той и Березовски искаше да се върне в Русия. Беше написал покаятелно писмо до Путин.
    Георги Марков и той се беше разочаровал от западната "демокрация" и "свобода".
  • 3 Романов

    12 12 Отговор
    Мен въобще не ми пука за Юлия Скрипал, нито ме интересува какво иска и какво не. Цял свят се занимава с някаква пръдла. Аман. Да се оправя.
  • 4 jorj

    9 20 Отговор
    Хибридопутинвка новинка!!!!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Да уж

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "jorj":

    Никаква "новинка" не е. Освен само за неграмотниците, не владеещи руски език. Това половинчата информация за тези, които само искат да разкайват кучетата.
    Учете руски, ако искате да се информирате, а не да ви о работят мозъка с манипулации.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Борис Джонсън

    4 1 Отговор
    Ми ..,,6,, ще и направят шпатловката ,а ЦРУ са и смели канализацията и щранговете.Не я мислете,ще се чуди.коя служба ще и плати обзавеждането?То цирк цирк,ХУДЕНИ ряпа да яде.Явно балами да вярват бол.
  • 9 Борис Джонсън

    3 2 Отговор
    Ми ..,,6,, ще и направят шпатловката ,а ЦРУ са и смели канализацията и щранговете.Не я мислете,ще се чуди.коя служба ще и плати обзавеждането?То цирк цирк,ХУДЕНИ ряпа да яде.Явно балами да вярват бол.
  • 10 Борис Джонсън

    3 1 Отговор
    Ми ..,,6,, ще и направят шпатловката ,а ЦРУ са и смели канализацията и щранговете.Не я мислете,ще се чуди.коя служба ще и плати обзавеждането?То цирк цирк,ХУДЕНИ ряпа да яде.Явно балами да вярват бол.
  • 11 Руските свине

    1 5 Отговор
    Сега ще пуснат поне десет различни версии какво искала и не искала Юлия Скрипал, къде я сърби и къде не а руските лакей ще пригласят и ще лижат задника на Путин.
  • 12 Само питам

    3 3 Отговор
    Станаха ясни кремълските опорни точки по продължението на случая Скрипал . Единствено те са ясни, всякакви други интерпретации са долнопробна руска пропаганда
  • 13 токсични английски акции

    11 0 Отговор
    Някой да не си мисли, че английските служби, скалъпили тази акция, ще й разрешат да се върне в Русия?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания