8 Август, 2018 18:55 1 593 1

Белия балет в защита на планетата (СНИМКИ)

  • реал мадрид-
  • екип-
  • пластмаса

Новият екип на световните и европейски шампиони Реал Мадрид е изготвен от рециклирана пластмаса

Белия балет в защита на планетата (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Новият екип на футболистите от Реал (Мадрид) е изготвен от рециклирани океански пластмасови отпадъци, съобщава в. Metro.

Производителят "Адидас" е поел предизвикателството за опазването на световния океан от замърсяване с пластмаси от бита. Тя влезе в партньорство с екологичната организация Parley for the Oceans.

Алтернативният екип на победителя от Шампионската лига Реал бе издържан в червен цвят. Той бе представен в Ню Йорк, като в ролята на манекени влязоха футболните звезди на кралския клуб. С рециклираните артикули дефилираха Карим Бензема, Лукас Васкес, Начо Фернандес и Марсело.

Белия балет в защита на планетата (СНИМКИ)

Новият екип след това беше облечен от Реал за мача им срещу Рома в Ню Джърси в рамките на турнира "Интернешънъл чемпиънс къп".

Белия балет в защита на планетата (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    5 0 Отговор
    Айде, Белите!