9 Август, 2018 07:20 4 284 4

Македония разклати гръцкото правителство

  • гърция-
  • правителство-
  • македония

"Независими гърци" готови да се оттеглят от правителството

Представителите на партия „Независими гърци“ ще напуснат правителственото споразумение, щом в парламента бъде внесено споразумението с Македония. Това обяви партийният лидер Панос Каменос, цитиран от Катимерини.

Той заяви, че всички министри от партията са в готовност да напуснат постовете си.

„Ако това споразумение бъде внесено, то аз ще кажа на премиера, че напускаме правителството. Не можем да приемем споразумение, даващо име на Македония, без то да е съгласувано с гражданите“, заяви Каменос.

Споразумението ще отвори вратите на Македония към ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАНДА

    5 2 Отговор
    ТОЗИ ДЖЕНДЪР ДО КОГА ЩЕ ГО ПОКАЗВАТЕ МАХНЕТЕ ТАЗИ МУМИЯ
  • 2 Лъжеца

    17 1 Отговор
    Пак ще чакаме гърците да ни свършат работата.Няма никакви македонци това са българи и не трябва да бъдат признавани.Захариева и тиквата да се махат.Илинденското въстание е започнато от българи и всеки опит да бъде опорочено е предателство което да бъде наказано с затвор .
  • 3 Кикимора

    9 1 Отговор
    А нас кога ще ни питат дали сме съгласни?! Защо само гърците ще имат право на мнение? Макетата станаха много нагли!
  • 4 Трибал

    2 3 Отговор
    Не съм сигурен дали някой външен трябва да решава как да се казва дадена държава. Това се решава само от хората, които живеят в Македония и те са си избрали вече име.
Новини по държави: