Last news in Fakti

11 Август, 2018 09:55 1 717 10

Тежък инцидент на Острова

  • великобритания-
  • завод-
  • взрив-
  • кемринг груп

Един убит и един ранен при експлозия във военен завод във Великобритания

Тежък инцидент на Острова - 1

Един човек загина в експлозия в завод за военно оборудване близо до Солсбъри в Англия, съобщи британската фирма Кемринг груп, цитирана от Reuters.

При експлозията в завода Кемринг Каунтърмежърс има и един ранен, който е приет в болница, заяви ръководството на компанията.

Обектът е евакуиран, а ситуацията е под контрол. Води се разследване на причината за експлозията.

В завода се произвежда оборудване за защита на военни кораби и самолети от нападения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 99 стинки

    17 6 Отговор
    Ся ако тъпите нагли островитяни не обвинят пак руснаците и лично Путин просто няма начин.
  • 2 а стига бе....

    14 5 Отговор
    Путин????
  • 3 Хаха

    15 2 Отговор
    В Англия аварии не стават....това си е чиста диверсия и Русия да си признае в срок от 24 часа...Както и да си признае ,че мензиса на Мей се е забавил пак заради нея
  • 4 Гостът

    12 3 Отговор
    Руснаците са виновни.Санкции.Тъпи англета.
  • 5 Обикновен Бг

    4 2 Отговор
    Хееее 😀😀😀 КАКВО СЕ ОКАЗА БЕ АНГУЧАНЧЕТАТ 😀😀😀 ДЕКА Е ЩЕРКАТА С ТАТКО СИ НАТРОВЕНИ У НОВИЧОКА 😀😀😀😀ЯЯЯЯЯЯ КАКВИ ХУБАВИ СНИМКИ ОТ БРЕГОВЕТЕ НА ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ 😀😀😀 КАКВА МЪКА , ТЕ В БОЛНИЦА БЕ 😀😀😀😀 АМА У ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ .ЩЕРКАТА С ТАТЕ , ЯВНО НАТРОВЕНИТЕ ГИ ЛЕКУВАТ ПО ПЛАЖОВЕТЕ НА РАЯ
    ЕЕЕЕЕЕЕ , ЗАСЛУЖИЛИ СА СИ " ЛЕЧЕНИЕТО " 😀😀😀😀 ПО ПЛАЖОВЕТЕ НА ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ.
  • 6 Димитър

    9 1 Отговор
    Нальокал се е с евтин британски новичок и е объркал копчетата на машината правеща бойни отровни вещества! Да очакваме ново обвинение срещу руснаците за това.
  • 7 селянин

    8 1 Отговор
    Тва Солсбъри го научихме на изуст,он Путин,излезна прав че освен завод за бойно оборудване,има и фабрика под земята за БОВ,още през 2-рата свет.война,е имало цехове за зарин,зуман,а сега праат англиски,,новичок,,ама е менте,оригиналната рецепта е в Россия,моо да потребва некой ден.
  • 8 Истеричен гей

    4 1 Отговор
    Вова спри се бе.... Санкции, не направо термоядрена война.
  • 9 Путински джендър

    1 3 Отговор
    Абе, всички, дето сте коментирали по-горе, имате ли идея колко сте тъпи? Мислите си, че правите някакви мнооого остроумни коментари, но всъщност показвате колко жалки, злобни, глупави промити мозъци сте. Англичаните си живеят живота в хубавата им, демократична, правова и подредена държава. Правят култура, изкуство и наука, които се ценят и купуват в цял свят. А вие, нещастници, ходите до тоалетна на двора, криете се от слънцето с шапка от вестник и жулите домашна ракия от заран, а давате оценки кой е тъп, кой не е... Що не се погледнете в огледалото, а?

    Коментиран от #10

  • 10 селянин

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Путински джендър":

    Още един лутащ се из карлуковския двор..ква култура имат ингелизите,кажи некой техен оперен певец,имат джендър за външен министър,наука..правят,,менте,,новичок,смях по целия Е.С.що немоот да отровят двама души..после Путин им виновен,що малоумниците работат цел живот за кралицата,оня кон Чарлз утрепа жена си,за да се ожени за камила..
Новини по държави: