Last news in Fakti

13 Август, 2018 13:56 1 728 2

САЩ настройват Великобритания срещу Иран

  • сащ-
  • иран-
  • великобритания

Вашингтон иска Лондон да се присъедини на негова страна

Властите в САЩ се опитват да убедят Великобритания да излезе от споразумението за ядрената програма на Иран, съобщи The Hill.

Призивът идва в статия на американския посланик в Лондон Робърт Ууд Джонсън. Тя е публикувана в The Telegraph.

“Иран е станал по-смел след подписването на сделката за ядрената програма на страната. Ясно е, че опасността от Иран не е изчезнала. Вместо все повече да се приближава към международната общност, Иран показва повече смелост. Време е да се откажем от тази сделка. Призоваваме Великобритания да използва своето дипломатическо влияние и да се присъедини към нас. Така ще постигнем кампания с истински резултати“, се казва в изявлението.

Британски представители вече обявиха, че тяхната страна няма да се присъедини към новите санкции срещу Иран. От там заявиха, че споразумението със страната е важно за регионалната сигурност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ****

    8 0 Отговор
    Ей и тези ингилизи веднъж да вземат правилното решение,а не като стадо овце да следват сляпо сащ.
  • 2 английска фашага

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Призоваваме Великобритания да използва своето дипломатическо влияние и да се присъедини към нас." Ми те хангличаните вече нямат почти никакво влияние бе краварски серсем, те са бита карта отвсякъде, намерили от кога да искат помощ тия глупаци.
Новини по държави: