15 Август, 2018 17:30 2 254 17

САЩ не се справиха с ролята на Супермен

  • русия-
  • супермен-
  • сащ

Мария Захарова смята, че страната не може да осигури мир

САЩ не успяха да се справят с ролята на Супермен в разрешаването на международни конфликти. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитиран от ТАСС.

Според Захарова страните биха могли да подкрепят концепцията за изключителността на САЩ. Това обаче би могло да стане, само ако страната може реално да допринесе за сигурността в света и потуши конфликтите, помирявайки враждуващи държави.

„Не мисля, че някои би бил против това. Мисля, че това е огромна политическа, финансова и морална отговорност. Да бъде този Супермен, който идва да окаже помощ и после си отива. САЩ обаче не се справиха с тази роля“, заяви Захарова.

Според нея, макар мнозина да са разчитали на САЩ, конфликтите са станали още по-мащабни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а да видиме сега

    16 3 Отговор
    Тогава да им пожелаем успех в новата роля-БАТМАН
  • 2 Иванов

    15 25 Отговор
    Тази още не е разбрала, че ще я кара без пинсия един ден.
  • 3 Пеньо

    11 20 Отговор
    Така е, като си нямат Путлер!
  • 4 antimediator

    11 27 Отговор
    Като стане рублата 100 за 1 долар ще разберат кой е Супермена!
    Преди време Рейгън им показа как се ядат приклади на пушки , скоро пак ще си припомнят филма ,,Как се гризеше дървото,,
    колкото са по-слаби , толкова по-малко се опитват да ни се мешат.
    Затова Щатите трябва да ги държат винаги на каишка.
  • 5 ХА ХА ХА

    8 18 Отговор
    ТЕЗИ ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ , ЧЕ СЕДНАЛИ ДЕСЕКЦИЯ НА ДРУГИТЕ ДА ПРАВЯТ !
  • 6 Петко Киряков

    30 7 Отговор
    Господа и Госпожи Тролове на Демокрацията .Русия може да си затвори границите и пак ще има какво да яде и ползва ,Защото има неизчерпаеми природни ресурси.А технологии Русия отдавна купува от Китай .Не я мислете Русия а гледайте нашия насран Задник.
  • 7 Ваня

    12 4 Отговор
    Така така ама и така не става не може да размахват пръст на целия свят защото в един момент може и да го счупят.Аз лруснаците не ги обичам много но не са за подценяване.Ако не сте разбрали живеем в много динамичен свят не се знае накрая кой кого не е като едно време
  • 8 Boxer

    5 2 Отговор
    Сега на всякъде стана така : "Вижте ги колко са слаби, как са пред разпад, колко лоши са и т.н. Ама да знаете, за вашите проблеми те са виновни" . Така говорят политиците напоследък , независимо от флагът на държавата .
  • 9 Стамат

    18 4 Отговор
    Ако ФАЩ искаха мир с ресурса който имат до сега да го бяха постигнали .Но съвсем не е това целта им .При тях всичко се измерва в печалба и власт.А където се търси само това морал няма .И все още не са налазили Русия само благодарение на оръжието с което разполагат руснаците .За съжаление това оръжие им струва твърде скъпо за сметка на народа е но нямат избор. Иначе губят всичко.Американците удрят слабите и беззащитни но суверенни държави притежаващи ресурси. Все още няма лек за алчността. Така ще е докато Йелоустоун не цъфне.
  • 10 Ваня

    11 6 Отговор
    Тръмп все повече ми прилина на Хитлер и той си е мислел че ще покори света ама накрая............Не може да водиш пол.с заплахи и санкции ама толкова си може човека.То самия факт че го избраха тоя говори много колко са велики
  • 11 Готин ама не съвсем

    12 5 Отговор
    Съвсем е права жената!
    ФАЩ почнаха 2011 година войната в Сирия и тя освен да се разраства, друго не стана!
    Абсолютно злоумишленици! Създават конфликти, подчиняват държави, строят бази и ограбват държавите!
    Руснаците отидоха, за две години обърнаха войната, въпреки подкрепата на ФАЩ за ИДИЛ, и сега се оттеглят, като само контролират процесите там, за завръщане на бежанците!
  • 12 Пикла с малки цицки

    6 9 Отговор
    Денеги нйет. Дано поне за мойта пенсийка има, че както сме я закършили мамашката си трака.
  • 13 Румяна Костова

    14 5 Отговор
    И супер героите им на Америка с лек джендърски наклон,все мъже с чорапогащници...То и армията им такава,те най-смели и сръчни.Ама това не е детската градина ,където малчуганите се хвалят на кой пушката му е най-яка.Ако изоставим фантазиите със супер герои,май нямат успешни битки ,за които да се похвалят.
  • 14 ТОЧКАТА

    7 4 Отговор
    ПАЗАРНА ЛОГИКА,скъпа....ТЕ искат макспечалба ,а тя идва само от конфликти и батаци.....черни пазари,монопол,нарко......Затова НиКОГА НЕ ПОТУШАВАТ КОНФЛИКТИ.....Така продават и на двете страни с голяма печалба.Затова и винаги им трябват врагове,и врагове на враговете които са също врагове....
  • 15 Марони

    5 6 Отговор
    САЩ не ги мислете,ами си вижте голите руски гъ...ве,че ако не изнасяте газ и суровини,ще сте в перманентен фалит!
  • 16 Kcaniba

    3 1 Отговор
    Империята на злото е на колене!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания