15 Август, 2018 19:15 2 607 85

Турската икономика е важна за Германия

  • германия-
  • реджеп ердоган-
  • турция

Реджеп Ердоган разговаря с Ангела Меркел

Президентът на Турция Реджеп Ердоган проведе разговор с германския канцлер Ангела Меркел, съобщи „Дейли Сабах“.

Двамата лидери са обещали да укрепят двустранните връзки. Те са договорили и планираната за септември двустранна среща в Берлин.

Меркел е отбелязала, че силната турска икономика е важна за Германия. Двамата са договорили и среща между финансовите министри на двете страни.

Отношенията между двете страни бяха обтегнати през последната година, но през последния месец се наблюдава затопляне. В момента Турция изживява трудни икономически времена, заради срива на турската лира.

Ердоган ще пътува до Германия на 28 септември. Турският президент ще проведе и двустранна среща с френския президент Еманюел Макрон. Основна тема отново ще са двустранните отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    28 10 Отговор
    Как не се спря този човек,търси,овърта, намира,губи...и всичко в името на Републиката!Лидер!

    Коментиран от #2

  • 2 ТОЧКАТА

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Чудно,нали!!!И не превива гръбнак!!Не си ,,подава оставката,после ---избори и се връща на бял кон!!!,,,е,преди това трябва да отидеш в посолството и да биеш коляно....

    Коментиран от #8

  • 3 само не

    9 17 Отговор
    разбрах как точно силната турска икономика е важна за немските избиратели ???определено слабата турска икономика е важна за германия защото така със слабата лира немските производители в турция реализират добри печалби а плащат смешни заплати и данъци .няма никаква логика да искаш силни конкуренти не , че турците са конкурент на германия но все пак

    Коментиран от #5

  • 4 ЩО ТЪЙ

    13 5 Отговор
    А българската икономика не е ли важна за гЕРМАНИЯ ???Ай ??
  • 5 Хасан

    13 10 Отговор

    До коментар #3 от "само не":

    Турция е най големия пазар за немски коли в Европа...81 милионен пазар са ..средна възраст 36 години..харчат като луди

    Коментиран от #6, #19, #23, #50

  • 6 асене

    8 11 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    преди те питах какъв пазар може да е турция с мин заплата от 423 лв или 1603 лири ?? кво харчат турците бе ...за мерцедеси ли ?? те като покупателна способност са доста назад

    Коментиран от #9, #11, #14, #40

  • 7 Синан

    15 7 Отговор
    Ердоган не пада пред Сащ, в миналото като свалиха руският изтребител даже беше заплашил Путин да не си играе с огъня, сега не се дава и на Сащ. Ето такъв лидер трябва на Турция, бори се със зъби и нокти за Турция, иска да я уважават като държава, ако беше Турция беше васал на Сащ, сега нямаше да има такива проблеми, но Турция както казва Ердоган, освен народа друг шеф няма Турция! Защо другите велики сили нямат смелост да се опълчат на САЩ когато са им въведени санкции, защото нямат топ**, така се брани национален интерес, и турците го виждат това, и за това Ердоган управлява вече над 15 год.

    Коментиран от #41, #66

  • 8 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "ТОЧКАТА":

    така е..да се критикува е лесно, особено ако става дума за Турция..но нито на Ердоан,нито на някой друг му дреме за незначителни хорица като теб,вместо да се съжаляваш ,той критикува

    Коментиран от #21

  • 9 Онур

    12 7 Отговор

    До коментар #6 от "асене":

    Минимална заплата в Турция : 446,40 EUR на месец (01.2018 г.)
    Минимална заплата в България : 260,76 EUR на месец (01.2018 г.)

    Коментиран от #10

  • 10 заплатат

    10 8 Отговор

    До коментар #9 от "Онур":

    в турция не е в евро а в обезценени турски лири и е 1603 лири които по курса в момента са 464 ЛЕВА а нашата е 510 лева . та до тук с мощната турска икономика и турците харчещи като луди....кво харчат

    Коментиран от #13, #74

  • 11 Хасан

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "асене":

    Има нещо на което се казва средна класа..товп е гръбнака на всяко общество..но в България има само бедни и много богати . тия коитоикупуват Бентлита и трошки

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 1111

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "заплатат":

    Така е в България всичко на документи и обещания е ОК,но ями кажи ,колко хора работят за мизерна заплата,която е на половина от обявената от държавата?Тази минимална заплата от 500 и колко си лева е за чистачката в общината.За частния сектор нищо не се знае,там е разковничето!

    Коментиран от #20

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 това

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    сигурно е валидно за маалата. от колегите от университета няма никой беден а повечето са средна класа
  • 16 Синан

    12 6 Отговор
    Катар днес е обещала да инвестира 15 милиарда долара в Турция, заяви източник от кабинета на турския президент Реджеп Ердоган.
    Шейх Тамим бин Хамад Ал Тани, емир на Катар заяви, че "ще инвестира директно в Турция 15 милиарда долара", каза източникът.
    Това обещание е било направено по време на официалния обяд между турския президент и катарския емир днес в Турция.

    Коментиран от #29

  • 17 ехаааа

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Zzz":

    как боли истината ...дори нямаш време да прехвърлиш на кирилица...айде пийни си валидолче ...българско
  • 18 Синан

    10 5 Отговор
    Между другото в момента се върти по турските новини, че днес Китай предложила на Турция да си обединят силите срещу Сащ

    Коментиран от #24

  • 19 JPower

    8 14 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Толкова са богати турчалят,че нямат пари за една проститутка и за това 15 турци изнасилиха едно дете....

    Коментиран от #33

  • 20 а бе

    2 5 Отговор

    До коментар #13 от "1111":

    като ви каже човек истината и нямате доводи да я оборите и започвате да пишете на неразбран български....явно от яд вече едната ви гънка не ви служи ??? кви чистачки...кви овчари...аз за малцинствата не говоря
  • 21 JPower

    8 11 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ай чи ба, ПОМИЯР османски!!!
  • 22 Мерт

    14 8 Отговор
    Германия иска силна турска икономика, Русия подкрепи Турция, Иран каза че винаги ще е до Турция, Пакистан, Италия разкритикува агресивните стъпки на САЩ срещу Турция, вчера президента на Ирак беше в Турция и изрази подкрепата си за нея, днеска Катар ще инвестират 15 милиарда долара в Турция, пак днеска Китай предложи на Турция да си обединят силите срещу Сащ, целият Мюсюлмански свят е зад Турция!

    Коментиран от #25, #34

  • 23 Иванов

    5 7 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Асене, пиши го в минало време. Минало, невъзвратимо!
  • 24 Иванов

    9 7 Отговор

    До коментар #18 от "Синан":

    Симо, верваш ли си? За Китай вие турчолята сте като хлебарки.

    Коментиран от #26

  • 25 Реалист

    4 10 Отговор

    До коментар #22 от "Мерт":

    То там ви е проблема я - всички мюслита искат да са ЗАД ВАС. Като знаем каква е любовта на мюслитата към манафлъка, лошо ви се пише. Освен ако не ви харесва де?
  • 26 Синан

    6 6 Отговор

    До коментар #24 от "Иванов":

    Това, че Китай предложила на Турция да си обединят силите срещу Сащ, вече се върти по турските новини, не го казвам аз. Ще преведат тази новина в България, ама нали сте от третия свят и последни научават нещата, за това реших малко преднина да ви дам.

    Коментиран от #28

  • 27 JPower

    7 7 Отговор
    В Япония мюсюлманството е забранено СЪС ЗАКОН...За дръпнатите, мюсюлманите са по-долни от куче!!! Чакай помощ от Китай!!! За арабите сте предадатели и лицимери...ту с Европа и САЩ но и от арабите искате да смучате!!! Арабите също ви мразят, заради османската кочина....но вие, мюмюнки, тез неща не ги разбирате... ЕРДОГРУХ ще свърши, като оная фойерверка ""светкавицата"", който убил брат си, за да стане султан. Толкова бързал за Одрин да не го изпревари някой,че го кръстили ""светкавицата"""".. мухаха, майка му е гъркиня .!!!

    Коментиран от #57

  • 28 JPower

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "Синан":

    Виж ся, кво става в циганската махала на Европа-туркия, нас българите не ни интересува!!! Вие тук, мюмюнки кухи, ни занимавате с осмаците...кво правят вашите роднини в туркия, какви са им проблемите, нас не ни интересува. Щом си в България и ядеш от моя хляб, в моята държава, или се дръж добре или си заминавайте в Анадола....

    Коментиран от #43

  • 29 Да бе

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Синан":

    Ще инвестира ама на куково лето.Те на пуйкистан само ще им дават милиарди.ДОКОГА!!!!
  • 30 Yavuz

    7 6 Отговор
    За последните 15г.в световен мащаб има над 10%спад в търговията между страните с обменна валута USA $.Търговията между Китай,Русия ,Турция,Бразилия,Иран и др все повече се извършва с местни валути.Минаха каубойските времена доларът губи популярност.Тръмп обяви търговска война на най големите икономики в света като ЕС,Китай,Русия сега и на Турция.САЩ излиза от арената никой не го признава вече за супер сила.
  • 31 773

    5 3 Отговор
    Судан изрази подкрепата си за Турция... Суданската подкрепа, въпреки че е добра за местното потребление, на практика разкрива спада на Турция към фанатизъм. "Президентът" Омар ал Башир управлява Судан от 1989 г., когато е поел власт след военен преврат. Той е искан от Международния съд за геноцид, изнасилване, масови депорти и престъпления срещу човечеството в Дарфур. Когато наскоро посети Истанбул, като гост на Ердоган, Международният съд призова за арестуването му, което, разбира се, не се случи. По време на посещението на Ердоган в Судан през декември миналата година, турският президент отрече че е имало геноцид в Дарфур (!), наричайки Ал Башир "брат"....

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ваня

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "JPower":

    Ти това ли измисли
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 cactus

    6 3 Отговор
    Турция, след период на бърз икономически растеж, подкрепен от чужбина през 2001 г. (главно от европейските банки), продължава да страда от високи лихви, бърза инфлация и нарастваща безработица, особено от млади турци. Турското правителство участва в "две и половина" войни (Сирия, Кюрдистан и притежава половината от Кипър). До неотдавна държеше и "извънредна ситуация" вътре. Всичко това струва и струва значителни ресурси в икономиката, което води до това, че доходите на глава от населението на турския народ са една трета от гърците, въпреки бруталното кървене, наложено от европейските "партньори" там ....

    Коментиран от #38, #45

  • 36 Тръмп

    2 8 Отговор
    Меркел се е разкрила между Ердоган и Путин, а това е фатално за Германия! Макрон поне не е тъп и ще обреже отново турчето! :) :) :) Ако Меркел даде пари на Ердоган, ще стане трудно за германците!!!!! :) :) :) Франция няма да даде пари на големия фес/задник/!!!! :) :) :)
  • 37 bye bye турция

    3 0 Отговор
    Доходността на държавните облигации, издадени в понеделник, е определена от турското министерство на финансите на 24,98%. През юли доходността на съответната облигация варира на 20,3%, докато през март тя е била 14%.
  • 38 Няма сравнение

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "cactus":

    Пример. Учител, пенсионер, Гърция, 1000+ €, месечно. В Турция?
  • 39 стоян георгиев

    5 5 Отговор
    нищо няма да постигне султана въпреки мераците си.меркел ще го приеме ,но няма да поеме ангажименти за спасяването му особено след цирковете дето игра последната една година обвиняваики я във фашизъм и т.н.

    Коментиран от #44

  • 40 Синаноолу

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "асене":

    Бъркаш най се купува дачия а 40 мил кюрди карат 3-ра ръка коли от Германия
  • 41 касапина

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Синан":

    Затова сега прави дудуци до припадък на путин
  • 42 Дели кюрд

    7 5 Отговор
    България над всичко
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Хасан

    3 7 Отговор

    До коментар #39 от "стоян георгиев":

    15 милиарда докара Катарския шейх..просто ей така..целия мюсюлмански свят ще се събере да подкрепи Турция...

    Коментиран от #47, #49

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 код K

    4 5 Отговор
    Той подкрепи мюсюлманското братство в Египет. Той се присъедини към солидарността с палестинците в Газа. Отношенията с Израел и Египет се влошиха.. Събарянето на Асад и създаването на сунитско правителство в Сирия се провалиха, с американския президент Доналд Тръмп, "химията" е конкурентна, с Иран има теологични и геостратегически различия, иска да създаде "ислямска демокрация", равна на тази на Пакистан.. Проблеми. Но най-големият проблем за Ердоган не е нито транзитът на газопроводи... Кюрдският въпрос е. Създаването на кюрдска държава изглежда има одобрение от Америка. Ако планът успее, тогава гордната "турска пролет" ще има съдбата на краткотрайно арабска.
  • 47 няма изход

    4 4 Отговор

    До коментар #44 от "Хасан":

    браво бе, сега ви липсват само $ 385,000,000 !!!

    Коментиран от #48

  • 48 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "няма изход":

    Aко беше така, щеше да се оправи, тури още 3 нули ...
  • 49 стоян георгиев

    7 6 Отговор

    До коментар #44 от "Хасан":

    целия мюсулмански свят е скаран с турция ако не си забелязал.египет и ливан официално са против турция заради сирия,ирак също заради турските операции в северен ирак,саудитите ще застанат зад сащ ,кувеит също ,катар даже и да докарат някои долар няма да им стиска да стъпят срещу останалите още повече че саудитска арабия официално ги заплаши с нападение заради финансирането на ислямска държава,иран са враг на турция,другите не са важни щото нямат пари.а и на турция не и трябват пари,а по-скоро и трябва дългосрочно финансиране и технологии,нещо което запада вече неще да дава на турците щото се опасява кво ще му скимне на султана.друг няма с такива възможности дето да инвестира в турция .

    Коментиран от #62, #64

  • 50 night patrol

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    С какви пари? Хората стават изключително бедни след грешките на Аятолах Ердогани, който за да не ги разберат хората, отрязва им цигарите, алкохола, ориза и козметиката, с огромни увеличения, уж данъци и удар срещу америка. Хасанчо, вносните неща ще станат много скъпи, първо заради скапаната лира, второ заради бедността и трето щото валутата е много полезно нещо, за да я използвате вие в луксозни стоки. Бяхте свикнали с заемите и добрия живот. Ще "получите" мита и данъци, за да се "съберете".

    Коментиран от #65

  • 51 Тръмп

    3 4 Отговор
    Тия 15милиарда долара Ние ги даваме на Катар за да се удави в долари Ердоган, а лирата да се ползва вместо ибрик!!! :) :) :)

    Коментиран от #78

  • 52 Тръмп

    4 3 Отговор
    Путин и той милия искаше да избяга от долара когато беше заделил 600милиарда,а сега са 100 и му се реве!!! :) :) :)
  • 53 Диди

    5 3 Отговор
    Ето стана така както писах, че е въпрос на време кога Ердоган ще търси помощ от Германия. Германия, която Ердоган преди известно време наричаше фашистка Германия и отправяше какви ли не обиди.

    Коментиран от #59

  • 54 Тръмп

    5 2 Отговор
    Турция не е Република а Мюсюлманска Диктатура с Чобанин начело!!!! :) :) :) Голем цирк, но не е весело а тъжно!!!
  • 55 Тръмп

    5 3 Отговор
    България ако спре турските тирове за месец, Ердоган ще го изгонят с камъни!!! :) :) :) Само идиот може да даде пари на финансов труп! :) :) :)

    Коментиран от #58, #60

  • 56 Пфффу

    0 0 Отговор
    Неандерталецът и комсомолската секретарка
  • 57 Хасан

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "JPower":

    Тая омраза ще те умори ..хайде по скоро да наториш земята то друго не можеш
  • 58 Хасан

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "Тръмп":

    България ако спре тировете ще има Африн

    Коментиран от #68

  • 59 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #53 от "Диди":

    Да бе ..помощ!!!...Диди ,твоята Меркел като в българска поговорка «наведена глава не я сече » склони глава пред Тръмп ..но гордия турчин се противопостави ,призова целия свят да се противопоставят на беззаконието на Тръмп
  • 60 1453

    5 4 Отговор

    До коментар #55 от "Тръмп":

    Щом мразиш Турция толкова много спирай тирове, затваряй границата, всичко... Излезте на протест пред парламента и кажете, че не искате да имате взаимоотношения с Турция и с Ердоган и толкова. Много е просто, тука като пишеш никой няма да те чуе. Дори може пак да ни спретнете една екскурзийка и да ни смените имената.
  • 61 1453

    4 4 Отговор
    Германия никога няма да си дръпне инвестициите от Турция. Защото еврото също ще падне.
  • 62 Синан

    3 4 Отговор

    До коментар #49 от "стоян георгиев":

    Президента на Ирак беше на посещение в Турция вчера, Иран официално подкрепи Турция, Пакистан същата работа, Италия изрази солидарност с Турция, сега и Германия, Катар веднага се отзовава при Турция, и те първо се започва подкрепата за Турция, защото колкото Турция се нуждае от САЩ, толкова и САЩ се нуждаят от Турция.

    Коментиран от #63, #70

  • 63 1453

    2 5 Отговор

    До коментар #62 от "Синан":

    Само българите подкрепят САЩ, защото още живеят отпреди 500 години. Всички други народи виждат кой е прав и кой е крив. Но Турция е висока летва за американците.
  • 64 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #49 от "стоян георгиев":

    Каква е тая ненавист към турците!?..Египет имаше военен преврат и военна хунта я ръководи ..като демократ одобряваш ли това ???? Запада трябва да се разбие...Сащ трябва да бъде бойкотирана от Европа ...но Европа няма смелостта и дързостта
  • 65 Хасан

    2 4 Отговор

    До коментар #50 от "night patrol":

    Вносните неща ще стават скъпи »..какво лошо има в това ??..за страни като България където няма производство да ,но Турция е страна производител

    Коментиран от #67

  • 66 ха ха

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Синан":

    Най големия свиркаджия е ердухан. Правеше се на мъж после отиде да духа на Путин.След това се ежеше на Макрон и Меркел сега моли за милост. Пусна гръцките войници. Следва да ближе и тромпета на Тръмп.Какво ли не прави мазния фес за пари и власт.

    Коментиран от #75

  • 67 геврек бей

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "Хасан":

    Локума и шербета ще поевтинеят другото се купува с долари.
  • 68 no fes no problem

    2 2 Отговор

    До коментар #58 от "Хасан":

    Ще има Кюрдистан и ще хвръкнат много фесове.

    Коментиран от #72

  • 69 Ненадеждeн

    3 1 Отговор
    Преди няколко години, лидер нарича сирийски президент Башар Асад "приятел" и "обичан брат". Те дори са правили лятната ваканция заедно, не един, но повече пъти, със съпрузи и други близки роднини. Същият лидер се опита да постигне мир с кюрдите, както и да привлече инвестиции от САЩ. Веднъж той работи в тясно сътрудничество с проповедник на име Фетулах Гюлен и когато Доналд Тръмп е избран за президент на Съединените щати, този лидер празнува, сякаш е негова собствена победа. Същият лидер свалил руски изтребител в Сирия, който предизвиква гнева и санкции на Москва, и почти година и половина по-късно този лидер отприщи остри атаки срещу европейци, особено германци, като ги денонсира като "кръстоносци" и "потомци на нацистите". Днес, този лидер ...

    Коментиран от #73

  • 70 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #62 от "Синан":

    Какво да подкрепяме диктаторски ислямистки режим с прост геврекчия начело?
    Като го махнат САЩ ще е празник за прогресивните хора.

    Коментиран от #71

  • 71 1453

    5 2 Отговор

    До коментар #70 от "Иван":

    Диктатор е Тръмп, а не Ердоган.
  • 72 1453

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "no fes no problem":

    По- скоро ще има Булгаристан отколкото Кюрдистан. Страх ви е от силна Турция, насирате се, ха ха.

    Коментиран от #76

  • 73 1453

    3 2 Отговор

    До коментар #69 от "Ненадеждeн":

    Ердоган само защитава турските интереси. Онзи самолет беше във турско въздушно пространство, затова се разбраха с Путин. Вече имат и общ враг. Защо Америка и НАТО подкрепят кюрдските терористи, при положение че Турция е във война с тях? Защо Америка продава оръжия на тези терористи? Какво искаха Са и САЩ от Катар?
  • 74 Осман Паша

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "заплатат":

    Ти не бери грижа какво харчи Турския народ, гледай себеси станал си като хлебарка живееш с хлебарки и ще си умреш така а Турция винаги ще е в светлинни години напред от теб и цялата ти нация.Вместо да пишете такива коментари Ердоган къкав бил Турция еди си каква била човека поне си защитава народа и държавата а вие след 10 години вече няма да ви има като нация защото вие освен да плете един на друг нищо друго не правите целия свят ви се смеее аре бегайййй......

    Коментиран от #79

  • 75 Осман Паша

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "ха ха":

    Той поне прави ти какво си направил,управляващите какво са направили за държавата Булгаристан едно нищо Като почнем от Одрин до Истанбул само Български регистрации виждам защо ли? защо се обличаш с дрехи произведени в Турция защо всичко от там купувате сигурно и за това ще имаш обяснение...

    Коментиран от #77

  • 76 2018

    3 2 Отговор

    До коментар #72 от "1453":

    Ще има Константинопол е ще целуваш кръста.Иначе ставаш слуга при кюрдите.
  • 77 ха ха

    1 3 Отговор

    До коментар #75 от "Осман Паша":

    Като се обезцени лирата още ще виждаш. Локума евтин народа пазарува.
  • 78 Осман Паша

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Тръмп":

    От къде на къде ти ги даваш тези пари бе тъпанар нямаш пари за гащи пари давал на катар смешници.
  • 79 Европеец без фес

    1 2 Отговор

    До коментар #74 от "Осман Паша":

    Смешници. Турция била на светлинни години напред. Стойте си там тогава какво търсите в България и по цяла Европа. Кенефи чистите в Германия а не си живеете живота в Анадола.

    Коментиран от #80, #81

  • 80 Осман Паша

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Европеец без фес":

    Може да чистим кенефи но жените ни не стават проститутки....

    Коментиран от #84

  • 81 Осман Паша

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "Европеец без фес":

    Ти не ми давай съвети къде аз да живея където си искъм там ще живея аз съм натурален турчин но не мразя България и Българите най големите ми приятели са Българи но такива като теб не стават за нищо за това държавата е пропаднала така аре бегаййй..

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Асенчо

    2 1 Отговор
    Българина е свикнал да го ... Когато видя в България запалено чуждо знаме на агресор ще разбера че има някаква надежда 😕
  • 84 видял

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "Осман Паша":

    Не е сигурно. Повечето са ви много грозни и не стават но по засуканите яко се перат.
  • 85 Наско

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Осман Паша":

    Лъжльо нали уж хубаво в Турция на светлинни години била. Жалък си като всички фесове.
Новини по държави: