Last news in Fakti

19 Август, 2018 12:57 1 728 17

Бабиш: ЕС да затоври границите за имигранти

  • чехия-
  • имигранти-
  • ес

Според него бежанците трябва да получават помощ в родните си страни

Премиерът на Чехия Андрей Бабиш призова за по-строга политика на ЕС спрямо имигрантите, съобщи ДПА.

Според него на бежанците трябва да се оказва помощ, още докато са в родните си страни.

„Трябва да отправим ясен сигнал, че Европа е затворена и че вече никой не може да идва. Имигрантите трябва да знаят, че трябва да стоят в домовете си и че ние ще им помогнем там. Това трябва да е недвусмислено“, заяви Бабиш.

Чехия е една от страните със силна позиция срещу политиките на ЕС към имигрантите. Страната настоява за повече гранични ограничения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    2 11 Отговор
    И аз искам да ги затоВрим,а Стойчев и теб може да затоВрим,давай всичко да затаВряме,абе нямате ли речници бре?
  • 2 Генчо Шмайзера

    13 0 Отговор
    Бабиш , кой ще те чуе ?
  • 3 толерастията е вредна

    16 1 Отговор
    Хайде от кога го чакаме този сигнал ! Така им го дайте, че да не си помислят да припарват тук ! На тези, които са ни налазили и са се впили приложете "отстраняване на кърлеж" и ги пращайте да си ходят там от където изпълзяха ! Браво на Бабиш и на Орбан само тези политици имат смелостта да кажат истината, останалите са болни от толерастия и еврогейщина !
  • 4 Хасан

    0 20 Отговор
    За едно отворено общество сме!за една шарена Европа!..щом капитала и стоките се движат свободно ,нека и хоратата да се движат...

    Коментиран от #6, #9

  • 5 Хасан

    0 13 Отговор
    Западните компании крадат ресурсите ,създават хаос в,страните на бежанците и е нормално те да искат от социалните помоши на тия страни.

    Коментиран от #8

  • 6 хора и "хора"

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Хубаво е че вярваш в Утопии, но са си утопии, т.е. нереални, неосъществими илюзии. Действителността и реалността са други !
  • 7 Биде

    10 0 Отговор
    След Орбан и Бабиш изказва една разумна позиция която се споделя от по- голяма част от народите в ЕС. А дано скоро и други покажат смелост и се присъединят към тях и разчупят празното политкоректно дрънкане!
  • 8 Бат Саше

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Ама че си смешно, евтино провокаторче! Не ти ли омръзна? Никой не те бръсне за слива тук.
  • 9 Гост2

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Хасане,нямаме нищо против да идвате,но не с чаршафите и с бурките жените ви мязат на черни страшилища,а дечурлигите са на тумби.ако дадете на жените си да открият лицата си и спрете да се съдите като зайци, добре сте дошли.но не забравяйте в края на лятото да се завръщате по родните места.

    Коментиран от #10

  • 10 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост2":

    Недей да го лъжеш ! Никой не ги иска тия натрапници. Нашите цигани малко ли са ни, та още искаш ?

    Коментиран от #11

  • 11 Гост2

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    У аз не ги искам,ни те не ме питат.там, където живея,са превзели парковете и кафенета.хубавото е,че в края на лятото се изнасятза топлите страни.
  • 12 Хасан

    0 5 Отговор
    Ами тогава кажи нещо против Сащ ,да спре хаоса в Близкия изток...или на Израел да не убива жени и деца..или на френските компании да не изземват природните богатсва на Африка ....да ,ама си бълхарин..нямаш топки

    Коментиран от #13

  • 13 Бат Саше

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    БълХарин си ти, понеже си турчеещ се помак, с българско гражданство- миндил марка. Лично аз против САЩ и Израел, мога да кажа много неща. Също така мога да ти кажа, че ми е на дедовия за всички форми на ислямски свине, както по държавите в Близкия изток и Африка, така и в Европа и в частност България. Та стига рева, за себеподобните си. На никого не сте притрябвали!

    Коментиран от #14

  • 14 Хасан

    0 8 Отговор

    До коментар #13 от "Бат Саше":

    Бат саше ,ти си гьотверен ..не си българин...българин си беше Ботев и Левски..

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хасан

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "Бат Саше":

    Извинявам се..това беше под нивото ми..прощу прощение...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания