Last news in Fakti

21 Август, 2018 13:33 2 385 1

Мелания Тръмп влезе остро на социалните медии

  • мелания тръмп-
  • туитър-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • социална медия

Първата дама на САЩ не спомена пряко президента и агресивността, с която той използва Тwitter

Мелания Тръмп влезе остро на социалните медии - 1
Снимка: БТА/АР

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отправи предупреждение за, по думите й, деструктивната сила на социалните медии вчера - същия ден, когато нейният съпруг, президентът Доналд Тръмп, използва Тwitter, за да атакува Джон Бренан, наричайки го "най-лошия директор на ЦРУ в историята на страната", пише британският в. The Guardian.

На откриването на конференция в щата Мериленд, посветена на кибертормоза, Мелания заяви: "Нека си го кажем: повечето деца са по-наясно с ползите и капаните на социалните медии, отколкото някои възрастни, но ние трябва да направим всичко възможно да им осигурим информация и средства, за да си изградят полезни и безопасни навици в интернет".

Мелания Тръмп влезе остро на социалните медии

"В днешното глобално общество социалните медии са неизбежна част от ежедневието на децата ни. Те могат да бъдат използвани по множество полезни начини, но могат също да са разрушителни и вредни, когато се ползват неправилно", отбеляза още тя.

Мелания се изказа на фона на нестихващите нападки на американския президент в Тwitter срещу хората, които смята за врагове. Той написа, например, че специалният прокурор в разследването на руска намеса в изборите Робърт Мълър е "опозорен и дискредитиран"

Първата дама на САЩ не спомена пряко президента и агресивността, с която той използва Тwitter, за да хока противниците си и да ги нарича с какви ли не имена, посочва вестникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 1 Отговор
    да се спре Е_нета в САЩ! заповед на първата (или втората) дама