21 Август, 2018 14:34 2 336 11

Техеран: САЩ няма да посмеят да ни ударят

  • иран-
  • сащ-
  • хасан рохани-
  • доналд тръмп

Президентът Хасан Рохани заяви, че Иран трябва да развива въоръжените си сили

Техеран: САЩ няма да посмеят да ни ударят - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на Иран Хасан Рохани заяви, че страната му трябва да развива въоръжените си сили, за да не позволи на други държави да завземат нейна територия и ресурси, съобщи Reuters.

"Ние трябва да се подготвим за борба срещу военни сили, които искат да превземат наша територия и ресурси", призова Рохани в реч във връзка с Националния ден на военната промишленост.

Според държавният глава САЩ няма да посмеят да атакуват Иран, тъй като са наясно с военната мощ на ислямската република и с високата цена при възникването на конфликт.

Техеран: САЩ няма да посмеят да ни ударят

"Защо САЩ не ни нападат? Заради нашата мощ, защото знаят, че ще има последствия", закани се Рохани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    17 5 Отговор
    Говедата са толкова немощни, че не можаха Северна Корея да намерят. Оказаха се в Австралия, тъпацит
  • 2 плевен

    7 15 Отговор
    Този да не се репчи много. САЩ с удоволствие бият слабите. И винаги преизбират президента, започнал война. И не е нужно да се напъват щатите. Тях редовно ги сритва израелската авиация.
  • 3 катун с ракети

    6 24 Отговор
    Тея мюсюлмански неандарталци са същите промити мозъци като онея от руската кочина.Каква военна сила са въобще ? Най-модерния изтребител им е MIG-29 който като всяка руска техника е по ненадежден и от тостер.ПВО-то им е йок,сухоземни сили и военноморски сили ги няма никакви.Общо взето същия катун с ракети като руската дупка ,само дето са по-назад и от тях ,което си е постижение.Ирак също беше 4-та по сила армия в света ,а виждате в момента на какво приличат ,след като САЩ ги прегазиха.Всички такива разни мюсюлмански дупки като Сирия ,Таджикистан ,Русия ,Иран и тем подобни са държави от третия свят и не случайно са съюзници.

    Коментиран от #9

  • 4 българче

    5 11 Отговор
    Най-обичам група американци да ми се празнят на челото,а единственото по-гнусно от мене и моята антибългарщина е курвата майка ми

    Коментиран от #7

  • 5 СссереМ

    4 9 Отговор
    Тоя май забрави как американците им потопиха щайгите в ормузкия проток по време на ирано-иракската войнЪ.

    Коментиран от #10

  • 6 Кюрд

    8 9 Отговор
    Да ,то и комшията Саддам така разправяше "Море от танкове ,непобедима армия и не знам още какво " Но нещата свършиха доста безславно за него. Но Рохани изглежда помни колкото маймуните.
  • 7 турче

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "българче":

    Пък мойта майка е кадъна, само ходжата ни я опъна, кюрдите не ги броим, защото клатиха и татко ми Селим! За сестра ми няма на говоря, катуна горя я прекара във оборя! Пък мене 10 кюрди ме вземаха, и всичките ми сраха във устата!
  • 8 туркче

    8 7 Отговор
    Когато виждам новини за "силния" ислямски Иран, сякаш виждам новини за "силнат" ислямска Турция след 5-10 години. Глад, мизерия, изолация, страх и празни думи...
  • 9 витман

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "катун с ракети":

    Ето как иранските моряци накараха морските пехотинци да стоят на колене (ВИДЕО)

    Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/eto-kak-iranskite-moryatsi-nakarakha-morskite-pekhotintsi-da-stoyat-na-kolene-video_news386599.html
  • 10 витман

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Пленени са два американски бойни кораби от Иранските сили. Американските командоси стоят на колене с ръце зад тила пред иранските войници а някои дори плачат. СЕНЗАЦИОННО....ето коректен линк с видио и виж сам с очите си Серсем колко жалки са американците пред иранските войници
    https://www.youtube.com/watch?v=vJsGSqmLaf0
  • 11 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    САЩ са мощна военна сила. На собствена територия не са воювали. И да има смърт за техни хора, тя е далеч от страната им. Тези, които са в армията им, са платени убийци най-вече на беззащитно цивилно население !Силата си я доказват чрез модерна техника и многолюдна армия. Военният им комплекс бълва "миролюбиво" смъртоносно оръжие и гладните афроамериканци нямат свършване.От края на Втората война до днес ежегодно се доказват като безмилостни убийци - Япония,Корея,Виетнам,Афганистан, Ирак, Либия...... Не си ли дават природните богатства като нас /колкото и да са нищожни/, нищо хубаво от страна на САЩ не се очаква. На реда са Албания и Турция, които уж НАТО-членове, ама нещо се опъват. Интересното е,че последните 50 години това са все мюсюлмански държави с богати природни ресурси. Иран е голяма по територия и със специфичен релеф. Може и даде сериозен отпор на хищниците оттатък Голямата локва. Впрочем не забравяйте и историята на Втората война. Много е важен ДУХЪТ на народа, бранещ собствената си страна. Аз дори и за миг не си помислям, че иракчани или либийци са се примирили с краварската инвазия !! Ислямските страни са таралеж в гащите на Пентагона !!! Израел е малък, но като военна сила е страхотен. Много и модерно въоръжение, и с вековна злоба към ислямистите. И те са машата на САЩ в Близкия Изток !! Който е жив , ще гледа..........