22 Август, 2018 13:11 13 138 144

САЩ: Русия затъна в Сирия

  • сащ-
  • затъна-
  • русия-
  • сирия-
  • джон болтън-
  • съветник-
  • асад-
  • тръмп

Русия е най-близкият съюзник на режима на Асад

САЩ: Русия затъна в Сирия - 1
Снимка: Shutterstock

Русия се оказа затънала в Сирия и търси други, които да финансират следвоенното възстановяване на страната, каза Джон Болтън - съветник на президента на САЩ Доналд Тръмп по националната сигурност в интервю пред „Ройтерс“.

„Не мисля, че руснаците искат да затънат задълго там. Трескавата им дипломатическа активност в Европа показва, че биха желали да намерят някой друг, който да поеме бремето на възстановяването на Сирия - в което може да успеят, но може и да не успеят“, продължи съветникът.

Дясната ръка на Тръмп каза още, че контактите между Москва и Вашингтон не включват никакво разбирателство относно офанзивата на силите на сирийския режим срещу бунтовниците в провинция Идлиб. В тази връзка Болтън предупреди, че САЩ ще вземат ответни мерки, ако армията на президента Башар Асад прибегне до употреба на химическо или бактериологическо оръжие там. САЩ бяха подкрепени от Великобритания и Франция в предупреждението към режима на Асад.

„Нашите интереси в Сирия са да довършим унищожаването на териториалния халифат на „Ислямска държава“ и да се справим с продължаващата заплаха от тероризма на джихадистите. Безпокои ни и присъствието на ирански наемници и редовни сили“, посочи Болтън. Това са причините все още да държим наши сили там, подчерта той. Доналд Тръмп заяви по-рано през годината, че ще изтегли американската армия от Сирия, но не каза кога ще се случи това.

Междувременно Джон Болтън коментира и кризата между САЩ и Турция, която се задълбочи след задържането на американски пастор, обвинен от турските власти в терористична дейност. Болтън подчерта, че кризата между двете съюзнически страни ще приключи „мигновено“, стига Турция да пусне от ареста пастора. Заради кризата турската лира се срина за броени дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    7 61 Отговор
    Докато Сащ и Русия се карат, Турция ги избутва от Сирия хах.
  • 2 Ерд

    6 41 Отговор
    Турция ще финансира следвоенното въстановяване на Сирия.

    Коментиран от #4, #14

  • 3 НАТО ВЕЦ

    116 16 Отговор
    Ние САЩ си ги знаем, че са "специалисти" по "възстановяването". Те Ирак, Афганистан, Либия и т.н....Все "градивни" примери.
  • 4 Синан

    39 67 Отговор

    До коментар #2 от "Ерд":

    България като не може, поне Турция да го направи! Опа, забравих, че вие нямате армия..
    Турция ви хваща престъпниците, като Очите, Турция ви реставрира църквите, Турция ще ви даде от Турски поток, Турция ще ви охранява небето, Турция ви пази от бежанци, и мн. др. България само на готово, добре, че поне сте в НАТО, че да ви пазят голия г*з

    Коментиран от #7, #11, #22, #36, #47, #103, #135

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 русия е джудже

    21 81 Отговор
    Те руските джуджета са затънали в собствения си обор ,а какво остава за Сирия..
  • 7 Ерд

    54 8 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    турция сега има само чували с пари ставащи само за тоалетна хартия,Оппа забравих че вие не си бършите задниците
  • 8 Kcaniba FOREVER

    18 81 Отговор
    Империята на злото, лъжата, наглостта и двуличието затъна навремето в Афганистан и малко след това се разпадна! Колелото се върти! Историята се повтаря! Руските смешници така и не си научиха урока!

    Коментиран от #12, #106, #110

  • 9 Боре

    38 10 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Прекалено много ти се отваря устата излишно...

    Коментиран от #39

  • 10 гледаме ФАКТИТЕ

    46 13 Отговор
    Казал някой нещо и говедата наскачаа.
    А Асад е на власт, възстановяването започна, а говедата бяха убити от бой.
  • 11 юрист

    45 4 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    Това е много малка отплата от страна на турция, че тя УМИШЛЕНО НЕ ДАДЕ двойно гражданство на онези “български турци“, които отидоха да живеят в турция, ПОДМАМЕНИ от обещанията на турция, че там тече мед и масло и ако се върнат в майка турция и оставят България, ще им се предостави турско гражданство! Много сте нагли и твърде бързо “забравяте“ събитията от преди само 30тина години... При това- в България имаше нелегални турски движения... Та- МАЛКО ВИ Е- ОЩЕ трябва да се грижите за нас, защото на съвестта на турската държава лежат ЛЪЖИТЕ, с които подмамихте българските “турци“ и получихте що-годе образовани хора, с трудови навици, живеещи в 20 век, а не някакви средновековни идиоти!

    Коментиран от #13

  • 12 123

    41 11 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba FOREVER":

    Под Империя на злото имаш предвид ФАЩ защото от както съществува постоянно избива някого и окупира някого питайте индянците или мексиканците за окупирането на Калифорния Ню Мексико Тексас и Флорида
  • 13 Синан

    8 42 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Турция, с нищо не ви е длъжна! Това, че вие си мислите, че ви е длъжна с нещо си е ваш проблем. И защо казвате само онези турци, който се върнаха в онова време, кажете нещо и за нези, който и до ден днешен не си идват.. Турция, направи каквото можа, но тя откъде да знае, че толкова много турци са искали да се махнат от България, и коя е тази държава на света, която ще приеме толкова много хора, и ще им осигури дом, работа, и всичко останало?

    Коментиран от #15, #18, #19, #52

  • 14 САП

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ерд":

    С какво? С молитви ли?
  • 15 юрист

    33 7 Отговор

    До коментар #13 от "Синан":

    “...Публикувано във факти.бг: Турция, с нищо не ви е длъжна! ...“ Задължи се и още как! Твоята турция се беше задължила към бай тошо да приема онези от вас, които се чувстват турци, а не българи и за това искат да носят само турски имена, на своя територия И ДА ИМ ДАДЕ ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО, НО ПОСЛЕ СЕ ОТМЕТНА И НЕ ИЗПЪЛНИ ЧАСТТА ЗА ДАВАНЕТО НА ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО! И не- НЕ СЪМ туркиня, а етническа българка, но помня отлично какво се случваше в България в детството и младостта ми! Керваните с изселници, които се самовъзприемаха като турци, тръгна от България с ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ НА ТОГАВАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ТУРЦИЯ НЕ САМО ДА ГИ ПРИЕМЕ В ТУРЦИЯ, НО И ДА ИМ ДАДЕ ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО! Това не се случи над 25 години, ако не и до сега! И за това си плащат всички “български турци“, които ви повярваха, но не казват и думичка за тази обида от страна на турция, но много мрънкате за “обидата“ от страна на България- що сте такива ЛИЦЕМЕРИ, а?

    Коментиран от #20

  • 16 Extra

    2 6 Отговор
    Та те се затъват.....
  • 17 Тръмп

    19 4 Отговор
    Българските турци много ербап го раздават,вместо да са благодарни на българите,че са толерантни европейци и никой не ги тормози на верска основа.Ако искат пак България да е рая за турци и черкези,няма да стане,Америка клати феса както си пожелае!:):):)
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 юрист

    25 4 Отговор

    До коментар #13 от "Синан":

    Впрочем- за мен като юрист и адвокат, съществува много логично обяснение на въпроса, който повдигнах. Турция ВИНАГИ е имала държавен интерес да поддържа диаспора от лица с турско самосъзнание в съседните й държави. Специално в случая с изселниците от България, турция УМИШЛЕНО НЕ ДАДЕ турско гражданство на първите изселници, УМИШЛЕНО ги остави да са само бг. граждани, за да може в последствие в БВългария да се установи компактна група лица с турско самосъзнание и с турски имена, но бг. граждани и така да ВЛИЯЕ във вътрешнополитическия и религиозният живот в България. Впоследствие България се напълни с джамии и даже искате да превърнете в действащи джамии паметници на архитектурата и културата в България... Българите не сме толкова прости, за колкото ни имате турците, нито пък сме чак толкова слепи, че да не можем да открием мотивите за действие на държавата ви....
  • 20 Синан

    6 30 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Това ви беше най - глупавата идея ( то вие умни нямате де) да смените имената на турци. И недей пиши " българите турци" аз, не се чувствам български турчин, а само турчин! Я кажи колко хора убихте жестоко, който отказват да си сменят имената, колко баби, дядовци, деца и др. по зверски начин ги убихте, с танкове минавахте от горе им. Тогава Турция е трябвало да ви обяви война, и да ви съсипе.. щото беззащитни хора всеки може да убива, със тези танкове защо не се обърнахте към Турция, да видите как се прави прочистване, говорите за "арменският геноцид" ама нищо не казвате за турският геноцид в България тогава. Защо сте такива лицемерни, а?

    Коментиран от #24, #28, #30, #79, #104, #143

  • 21 Тръмп

    7 21 Отговор
    Руснаците ги търпим в Сирия,точно за да се охарчат и така стана!:):):)Чичо Путин се усети,но чак когато изхарчи 500милиарда от Резерва! Срутването на цените на енергийните ресурси пак ние им го спретнахме и даде болшой резултат!:):):)Вовата миряса напоследък и не се репчи толкова колкото му се иска!:):):)

    Коментиран от #61

  • 22 Салам Алеко

    20 2 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    Синанчо, стига го развява този поток! Сивия помияр ще се помоли да се съгласим да мине от тук! Писах ти го много пъти, а ти повтаряш като латерна, принуждаваш и мен! И така! Шибаната ви тръба, НЕ МОЖЕ (набих си го в тъпата кратуна) да мине през Турция!!!!! И Отново! Ако политиците ни имат акъл, и тръбата ще я сложите за ваша сметка, и газ ще ни давате 500 години колкото искаме и без пари! И всички вие ще се изнесете в Турция заедно с циганите, и никога повече няма да стъпите тук! Анадймму Синанчо? Айде сега и весел Байрям, че не е хубаво да се караме по празниците!

    Коментиран от #31

  • 23 ****

    26 4 Отговор
    И по какъв начин е затънала Русия,като никой не я задължава да възтановява,краварите май забравиха,че 4 г.бомбиха и разрушаваха,преди руснаците да се намесят.Май краварите не искат да кажат,че нямат парички,и си затъват всеки ден в дългове.
  • 24 юрист

    18 3 Отговор

    До коментар #20 от "Синан":

    “...Публикувано във факти.бг: И недей пиши " българите турци" аз, не се чувствам български турчин, а само турчин!..“ :) Значи сме на едно мнение:) Тогава- чий го държиш в бг., форум, защо пишеш на български език и вероятно имаш бг., гражданство? Защото бг. гражданството ти е ВХОДНА ВРАТА КЪМ ЕВРОПА., ЕС И ЕС ГРАЖДАНСТВО, нали? И когато някой ви попита директно за това, му отговаряте “Интереса/ бизнес- интереса/ клати феса“- т.е. хем си признавате, че САМО ПО ОПИСАНАТА ПРИЧИНА сте си взели/ запазили/ възстановили бг. гражданство, хем ругаете българите- бг. граждани и се считате за по-висши хора от нас! А с написаното в цитата ти напълно ОПРАВДА действията на комунистите в т, нар, възродителен процес- защото самият ти КЪСАШ всякаква друга връзка с България, не се чувстваш съпричастен към бг, общество, чувстваш се САМО ТУРЧИН, носиш турско име, а искаш ДА ИЗПОЛЗВАШ БЕЗ НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ бг. гражданство! И какво излезе сега? ЧЕ ПРАВИЛНО комуниста бай тошо ви е изгонил от България, понеже е разгадал истинските ви мотиви!
  • 25 Иванов

    11 14 Отговор
    Чета много руски сайтове и ми прави грозно впечатлиние масовата реклама на порно сайтове. Помислих, че е сорошка притурка, но като написах проститутки в Москва, от Гугъл ми намериха стотици сайтове. Недоумявам и ви питам, вас българските русофили предатели, защо молалните ви стожери с ушанки допускат в собствената си кочина масова порнография и проституция без предпазни средства при наличието на ЕПИДЕМИЯ ОТ СПИН? Отговорете на себе си, идиотчета! За мен отговорът е ясен. Дълбоката дъпжава ХАБАТ унищожава склавите( славяните)!
  • 26 Иванов

    8 12 Отговор
    Чета много руски сайтове и ми прави грозно впечатлиние масовата реклама на порно сайтове. Помислих, че е сорошка притурка, но като написах проститутки в Москва, от Гугъл ми намериха стотици сайтове. Недоумявам и ви питам, вас българските русофили предатели, защо молалните ви стожери с ушанки допускат в собствената си кочина масова порнография и проституция без предпазни средства при наличието на ЕПИДЕМИЯ ОТ СПИН? Отговорете на себе си, идиотчета! За мен отговорът е ясен. Дълбоката дъпжава ХАБАД унищожава склавите( славяните)!

    Коментиран от #65

  • 27 Тръмп

    18 3 Отговор
    Синанчо-козарчо,ако искаш Нов Възродителен Процес,нямаш проблем и бат Бойко има опит в това,ученик е на бай Тошо!:):):)Изобщо Нема да ви цепи басма,само блейте по-силно и че подкара овците към АнадолУ!:):):) Много сте смотани всички овце!:):):)
  • 28 юрист

    18 2 Отговор

    До коментар #20 от "Синан":

    “...Публикувано във факти.бг: Тогава Турция е трябвало да ви обяви война, и да ви съсипе....“ Що, бе? При положение , че т.нар. “български турци“ бяха БЪЛГАРСКИ, А НЕ ТУРСКИ граждани, а? Пиши, пиши още- ХУБАВО ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КАКВО ТОЧНО НИ МИСЛИТЕ ТУРЦИТЕ!
  • 29 къде се дяна този ХАСАН

    9 4 Отговор
    ХАСАНЕ,чуваш ли??Скиййш Ко става??Русията викат немала лев!!!
  • 30 Трол

    18 1 Отговор

    До коментар #20 от "Синан":

    Брееей, пумата как се е развихрил! Мюсли, да ти дам статистика:баби-3127 бройки, дядовци-5289 киши, деца-965346 таанета! Да броя ли бомбата поставена във вагона за майки и деца на гара Буново? Като се чустваш турчин, Анадола те чака! Когато стана преиеменуването Турция не смееше да гъкне, щото имахме армия и ракетки и тем подобни хвърчила! Не ми се прави на жертва, че да не те върна 500 години назад, да броиш бастисаните българи от твоите прадеди! Рязанчо, да си натискаш парцалите, глей си Байряманъза и си сядай на гьота,че дюняйята тесен ще ти се види!
  • 31 Синан

    0 17 Отговор

    До коментар #22 от "Салам Алеко":

    " Ако политиците ни имат акъл, и тръбата ще я сложите за ваша сметка, и газ ще ни давате 500 години колкото искаме и без пари!" Незнам на какви хапчета си, но ги пий редовно, щото като не си ги пиеш си личи.

    Коментиран от #40

  • 32 Историк

    5 16 Отговор
    Шизофреничната руска кочина е затънала навсякъде, единствено задунайските русороби все още не са се усетели.

    Коментиран от #107

  • 33 старшинката

    9 6 Отговор
    ...САЩ ще вземат ответни мерки, ако армията на президента Башар Асад прибегне до употреба на химическо или бактериологическо оръжие там....

    Разбирайте - скоро ще има употреба на такова от армията на Асад, в момента го организираме :)
  • 34 Уффф

    9 1 Отговор
    Защо турците наричат цигани хората,които им пращаме нежелаещи да сменят името си.от български турчин го знам.синан ще ми отговорите ли?
  • 35 Тръмп

    11 0 Отговор
    Колегата Бат Бойко ако го закъса от към Турция,слага 25%мита и връща визите,пък после ще им гледа сеира на наглите анадолци!:):):)
  • 36 M. A. G. A.

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    ,, Турция ще ви даде отТ. поток'' Южен поток'" беше замислен от Путин като наказание на Украйна за това че предпочете ЕС и НАТО пред Русия. Заобикалят ги и им ревзат кранчето. ЕС и НАТО подкрепяйки Украйна са против подобни изпълнения и ние, както подобава на съюзник, се отказах е от проекта. Босфорския хитрец , обаче, се възползва от случая и пристана на Путин за келипиреца. Хващам се на бас че,, Турски поток" няма да има.
  • 37 Иванов

    9 6 Отговор
    Синан е един от ризидентите на рашкото посолство и единствената му цел е да разпалва омраза между българи и турци, също като гру съветника дето създаде дост. Да, агент Зидаров е руски агент.
  • 38 стоян георгиев

    6 9 Отговор
    всичките тези напъни на руснаците и иранците в сирия са напълно излишни,щото те нито имат възможнст нито желание да въстановят сирия нито пък в последствие могат да я потдържат.

    Коментиран от #45

  • 39 Борисав Джорджевич

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Боре":

    Адаш,карай я малко по ЛИРИЧНО,знам че можеш.
    https://www.youtube.com/watch?v=uJcw5393k7M
  • 40 Салам Алеко

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Синан":

    Абе ти не разбираш, през Гърция не може да мине! Отвори си очите! Тогава откъде остана да мине? Щеш не щеш, ще ми дойдеш! А хапчетата, чакай да дойде тръбата до Одрин, и да видиш кво озъбване ще падне! Тогава ще си спомниш как сме се джафкали за шибания поток!
  • 41 Георги Димитров

    3 15 Отговор
    Посочете ми една страна, в която руснаците не са се държари като диваци и варвари и, в която да не са затъвали.
  • 42 Borislav Popov

    11 6 Отговор
    Тия да не реват на чужди гробища ! Китай и Русия ще възстановят Сирия която краварите бомбиха 6 години ! Те да не се правят на ощипани . Някой викал ли ги е там ? Те са и тия които създадоха ид. Самия бай дони го каза в предизборната си реч. А иначе :17 07 2018
    Китай и Европейският съюз имат намерение да допринесат за възстановяването на Сирия и Либия, както и да предоставят политическа подкрепа на Триполи за преодоляването на продължителния преходен период, съобщиха световните новинарски агенции.

    По-рано главата на министерството на отбраната на Русия Сергей Шойгу предложи на страните от СНГ да вземат участие в установяването на мирния живот в Сирия.

    Коментиран от #49

  • 43 Синан

    1 20 Отговор
    Айде, клавиятурните биячи пак почнаха... Питате ме, дали искам отново Възродителен процес. Този път няма да успеете, този път турците сме по - обединени, по - силни, по-многобройни, и готови. Но, вече и танкове нямате, техники нямате за да използвате върху беззащитни хора.. Говорите все за тези 500год. в миналото, вие ни заплашват с нов Възродителен процес, съответно ние със още 500 год. само, че този път ще е "по - забавно"

    Коментиран от #46, #50, #53, #89, #95

  • 44 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    15 5 Отговор
    Много грижовна била тази Америка , ПАЛИ И РУШИ д
    петролните държави ДЕМОКРАТИЧНО и съчувства на които им помагат. НЕ Е ЛИ КИСЕЛО ГРОЗДЕТО ЗА САЩ ? ТА НАЛИ Е ТОВА ТЕХЕН СПЕЦИАЛИТЕТ ?! Първо РУШИ а после - финансира, и окупира за 100 години напред. БОЛТЪН да оплаква техният ДОЛАР !
  • 45 Трол

    11 2 Отговор

    До коментар #38 от "стоян георгиев":

    Ма Деско, ма рожбе, щъкаш ли още, шаваш ли с пипалца? Дай снимки от възстановяването на Ракка, па даже и от иракски Мосул, язе че ти дам снимки от централната улица на Алепо, преди и след освобождението. Та тогава да си ги мерим! Да видим, кой,как и какво е възстановил! Сопри се с тез твои козяшки мантри! Нали Русия фалира според теб още миналата година, кво искаш от нея, няма я, ни на глобуса, ни на картата! Ся Сорос раздава бели каски за възстановяването на Сибир, цани се, докато има още места! Имам план-Сибир, новия заскрежен Макдоналдс, ти шЪ си главна готвачка!

    Коментиран от #55

  • 46 Салам Алеко

    10 2 Отговор

    До коментар #43 от "Синан":

    Вие във всичко сте по! Когато образователната с-ма работеше, бяхте дувари, сега я няма значи сега сте по! Сега сте повече обединени! Ама границата отворена, и умните ги взеха във възродителния процес, после, тръгнаха и повечето бракми за Анадола и Европа, за да живеят на социална, ама пак сте по! То и на екскурзията обижда ето беше много забавно, ама сега ще е по! Не сте за Европа, и преди не бяхте, ама сте по!
  • 47 Мазна шваба

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    Че като има кой да върши хамалската работа...а за благодарност получавате по един ибрик,че с тая лира, една заплата само за това стига...
  • 48 hitler

    1 3 Отговор
    kagete na tez evrei ce srestu pijni ushanki nikoi ne e pecelil.ot opit.hubav den
  • 49 Само питам

    6 13 Отговор

    До коментар #42 от "Borislav Popov":

    За какъв мирен живот в Сирия квичиш, бе путлераст? Руските убийци избиха най малко 7000 сирийски жени и деца по жилищни квартали, болници и училища. Животното Асад с руска помощ да избива сънародниците си, включително със забранени химически вещества, само вие безропотните русороби говорите за мирен живот. Откъде ще изводи руската кочина пари? Китайците да не би да са луди са хвърлят пари на вятъра. Докато животното Асад е на власт никакъв мирен живот няма да има.

    Коментиран от #56

  • 50 Д'мин

    14 2 Отговор

    До коментар #43 от "Синан":

    Лека полека, нещата се наместват! Най-големия ви съюзник в момента ви показва керестето! Ша ви олаби, ако не клекнете, като Куча и Венецуела! Да ви видя тогава гордите голи дупета! Мечтаете за нови 500 г.,молете се да изкарате 10! Защото ви видях бабаитлъка-бум руски самолет и на другия ден-молба от турска страна за свикване на извънаредно заседание! Демек, бате врътнах шамар на комшийчето, ама идвай с мен сега, като излизам да играя! И си мислехте-чл.5 на НАТО, Путин няма да ни барне! И не ви пипна, ама ви трябваха само няколко месеца и Ерпосран в Кремъл! Що бе мъжкари? Да не му биехте шамари на Путин там! Нали сте велики? Хахаха, трътлести дребосъци!
  • 51 Путкин

    4 7 Отговор
    Тя русия, че затъна това всички го виждат, но дръпна и туркия с нея.... хахаха. Да живее България!!!
  • 52 Мазна шваба

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Синан":

    Ами Израел бе ,учен недоучен,даже и Германия...
  • 53 M. A. G. A.

    10 0 Отговор

    До коментар #43 от "Синан":

    Танковете си ги имаме още даже са модернизирани, ама прост манго от къде да знае. Къде ги видя сгазените баби бе , няма такова нещо, с по един шамар ви смениха имената, а великата ви Турция нямаше нищо против реално. Те и сега не им пука за вас. С какво ви е помогнала голямата им икономика.
  • 54 Ало

    10 3 Отговор
    САЩ започна конфликтът,както и навсякъде другаде!САЩ умира бавно и жалко,Русия се възражда!Толкова животи бяха отнети и държави разрушени заради жалката,агресивна и малоумна политика на ситите от САЩ.Мачкай Русия!

    Коментиран от #57

  • 55 стоян георгиев

    2 11 Отговор

    До коментар #45 от "Трол":

    рака и мосул се въстановяват убавец.може да пуснеш клипове от деиствията в момента.хомс обаче не е пипнат.призрачен град без население в алепо е същото положение.същото е и в самата русия .инфраструктурата на голямата страна с много бомби е пълна катастрофа.иначе в русия се случва тва дето ти писах продължава свободното падане.след като изпомпаха резервните фондове натрупани при скъпия нефт сега руснаците в лицето на путин се набалбукват със заеми и обедняват населението си.рублата се срути отново ,а рестрикциите за пенсионери и работещи са ежедневие.надявам се ти да заминеш да живееш там.ще е много поучително за путинолизец като теб,след това ще си татуираш сорос на челото.

    Коментиран от #58, #59

  • 56 Borislav Popov

    12 5 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    А колко изби коалицията от 67 държави по последно преброяване ? 5 години преди Русия е там и бомбеше всеки ден ! И всеки ден ид се разширяваше ! И за какво беше всичко това ? Заради пустия му петрол който ония искаха да заграбят . А уж били най големия производител ?!! Когато Русия се намеси на Асад му бяха останали 7% от Сирия . Сега Руснаците ги изринаха всичките от там !

    Коментиран от #60

  • 57 Само питам

    4 12 Отговор

    До коментар #54 от "Ало":

    Руската кочина се възраждала? Как мъртвец може да се възроди, бе русофилче? Като в романа на Стивън Кинг "Ферма за домашни любимци" ли? Като зомби, което трябва да бъде унищожено на всяка цена?

    Коментиран от #62

  • 58 Трол

    11 1 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Ти не се изказвай неподготвена! Не става да родиш умна мисъл,докато с едната ръка бъркаш омлета на половинката, а с другата дундурдисваш третото чааве! В Ракка през ден стават атентати и престрелки м/у кюрди и местните араби, знаеш защо, знам че четеш и специализирани сайтове! Така чеее, бъркай омлета да не загори, че лабут ще има!

    Коментиран от #63

  • 59 Borislav Popov

    9 4 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Каква Ракка - Какъв Мосул ? Труповете още седят под развалините ! Ама там развалините - най демократичните развалини !Правозащитната организация Амнести интернешънъл каза, че кампанията през 2017 г. на оглавяваната от САЩ многонационална антиджихадистка коалиция срещу сирийския град Ракка може да е бил в нарушение на международните закони, тъй като е застрашил живота на цивилни хора, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.
    "Когато толкова много цивилни са убити в атака след атака, нещо определено не е наред", казва Донатела Ровера, една от представителките на Амнести, посетила Ракка през февруари.

    Коментиран от #68

  • 60 Само питам

    4 10 Отговор

    До коментар #56 от "Borislav Popov":

    Защо лъжеш като дърт русофил.? Геноцида в Сирия го спретна животното Асад с помощта на приятелите си исламисти терористи от Хамас и Хизбулла и от иранския Ислямския корпус. И рушлямска Россия, разбира се, която само се прави, че защитава християнските ценности.

    Коментиран от #64

  • 61 Borislav Popov

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "Тръмп":

    Ще чакате вие от умрял писмо. Точно краварите са тия които затънаха в безброй войни . Сега висят в Ирак, Сирия ,Либия ,Афганистан ,ЮКорея, Япония и др. И поддържат едни контингенти които правят страхотни разходи. За това и бюджета не стига и не стига ! А дългът расти ли расте !
  • 62 Borislav Popov

    11 2 Отговор

    До коментар #57 от "Само питам":

    Зомбитата са в краварника ! Уж богати а като има промоция някъде се бият като говеда ! За един телефон спят три дена пред магазина без да се къпят ! За гетата пък да не говорим. То столипиново изглежда цвете пред тях !

    Коментиран от #70

  • 63 стоян георгиев

    1 10 Отговор

    До коментар #58 от "Трол":

    стават престрелки през ден ,а в зоната на асад всеки ден.всеки ден има атентати ,убииства,които ако ги сравняваме с рака са в пъти повече и по-жестоки.тва също го знам щото чета специализирани саитове.

    Коментиран от #66

  • 64 Borislav Popov

    11 2 Отговор

    До коментар #60 от "Само питам":

    Май забравяш кой разпали арабската пролет ? Или така ти изнася ? В Египет , Либия ,Тунис ,Сирия ,Йемен и др. Да не би Русия ?!!

    Коментиран от #67

  • 65 Румяна Костова

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Иванов":

    Не зная къде ходите,господине по руски сайтове,та попадате само на реклама за порно.Като човек,който почти не излиза из същите(сайтовете),ще кажа,че досега не съм попадала на такива .Но аз ровя в политическа аналитика,интериорен дизайн,архитектура и фитнес блогери.Та там сто процента няма порно подсказки .
  • 66 Borislav Popov

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "стоян георгиев":

    В Ракка въстанаха срещу подкрепяните от САЩ сили.Местното население в предградията на сирийския град Ракка е започнало въстание срещу подкрепяните от САЩ сили в града."Командването на Сирийските демократични сили и местните власти, назначени от американците, не се справят с необходимостта от разрешаване на хуманитарните проблеми. Коренното арабско население е подложено на репресии и наказания, извършва се принудителна мобилизация. Това предизвиква остро недоволство сред местните жители"

    Коментиран от #71

  • 67 Само питам

    3 9 Отговор

    До коментар #64 от "Borislav Popov":

    Назобил си се с руска пропаганда да ушите. Някога разсъждавал ли си самостоятелно или винаги е било под руска диктовка? Да всичките злини на света и в частност на руската кочина е виновна Америка. Тия мантри са с давност поне 50 години.

    Коментиран от #69

  • 68 стоян георгиев

    1 9 Отговор

    До коментар #59 от "Borislav Popov":

    естествено че е застрашила живота на хиляди в рака,които бяха или заложници или част от семеиствата на ръководството на идил.няма ше друг начин да се извадят идилци от там.кюрдите платиха много висока цена с кръвта на стотици свои боици за да се спасят животите на част от цивилните в рака.в момента се предприе програма за въстановяване на града.само суадитска арабия дава под американски натиск 100 млн. за начало.америка и европа също помагат .вчера бе дадено огромно количество техника за въстановяване на града.новината е имаше в повечето медии.града се разчиства от самото превземане ,няма хуманитарна катастрофа благодарение на помощите от европа и сащ.на фона на това хомс които бе превзет още преди няколко години е с едва 10% от населението си и е тотално разрушен.подобно е положениет и в дамаск и в алепо и т.н.не случаино сирииците бягат от зоните владяни от асад като дявол от тамян.

    Коментиран от #72

  • 69 Borislav Popov

    7 1 Отговор

    До коментар #67 от "Само питам":

    Мисли ти бе ! Кой нападна Афганистан без да обяви война ? Същото се случи и с Либия и Сирия ! Кой срути Ирак и вече толкова години седи там. Как се нарича това - окупация ?
  • 70 Само питам

    2 11 Отговор

    До коментар #62 от "Borislav Popov":

    Ти си зомби бе руска подлого. Днес цял ден защитаваш гнусния и миризлив руски нужник и изобщо не се замисляш, че вършиш грехота.
    Я

    Коментиран от #74

  • 71 стоян георгиев

    1 6 Отговор

    До коментар #66 от "Borislav Popov":

    тва не е вярно.демек поредната партенка.турците сега настроиват арабите да се вдигнат в рака както се вдигнаха в момента кюрдите в африн,но няма никакво въстание.имаше няколко терористични атентата ,кюрдите ги пресекаха и тва е.освен това рака се управлява от граждански съвет,доминиран от местните араби.подобно е положението и в мамбиидж.

    Коментиран от #75

  • 72 Borislav Popov

    4 1 Отговор

    До коментар #68 от "стоян георгиев":

    Айде сега пък ти ! Значи в Алепо не беше така ли ? Ама ревахте като за последно. То не бяха примирия , то не бяха коридори ! Ама и в Ракка и в Мосул ви начесаха яко крастата. Само край Мосул загубихте над 60 танка ! За живите загуби няма да говорим .И то от тия които сами създадохте !

    Коментиран от #76

  • 73 МиГ 23

    4 1 Отговор
    Това го писахте преди 1 месец. Сега само сте добавили последният абзац с Джон Болтън какво е казал.....
  • 74 Borislav Popov

    5 2 Отговор

    До коментар #70 от "Само питам":

    Я се осъзнай бе умник ? Щеше ли изобщо да я има тая държава без Русия ? Щеше да е една територия в пределите на Турция и сега нямаше да висиш тук , а щеше да бухаш някъде в Анадола !

    Коментиран от #78, #82

  • 75 Borislav Popov

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "стоян георгиев":

    Да бе ! Това което не ти изнася - съответно не е вярно !
    Това, което преди бяха големи надежди за нов, свободен и демократичен арабски свят се превърнаха в граждански войни в Сирия, Либия, Йемен и Ирак, пише "Politico".

    ова, което преди бяха големи надежди за нов, свободен и демократичен арабски свят се превърнаха в граждански войни в Сирия, Либия, Йемен и Ирак, пише "Politico".

    ова, което преди бяха големи надежди за нов, свободен и демократичен арабски свят се превърнаха в граждански войни в Сирия, Либия, Йемен и Ирак, пише "Politico".

    Коментиран от #80

  • 76 стоян георгиев

    1 6 Отговор

    До коментар #72 от "Borislav Popov":

    разликата в алепо и мосул е огромна.при превземането на мосул коалицията обособи лагер краи града в които приемаше цивилните и ги настаняваше .при алепо асад прогони цивилните в зоните владяни от опозицията в идлиб без да го е еня кво ще ядат и къде ще спят.в алепо основните ударни части бяха от алевити и шиити ,които смятат сунитите за расово непълноценни ,в мосул шиити от иракската армия не бяха допуснати с цел да не се стигне до религиозни отмъщения.затова и в мосул армията бе посрещана навсякъде с песни и радостни сълзи ,а в алепо с ужас.в рака също коалицията не позволи на кюрдите да си отмъщават.там навлезоха женските батальони ,които подпомагаха жените държани като животни от ислямистите.

    Коментиран от #81

  • 77 vvvvv

    3 0 Отговор
    Изключителна наглост. Виждат се техните действия в изравнената РАКА и МОСУЛ. Нагледен пример е и Алепу.
  • 78 Само питам

    4 9 Отговор

    До коментар #74 от "Borislav Popov":

    България, руско зомби щеше да я има и без мръсната руска кочина, която носи само злини за родината ми. Щеше да бъде свободна, и най-важното без вас, предателите и безродниците русофили, за които руския интерес е над всичко. Вие сте най- голямото проклятие за България! 140 години сте пречка за нормалното развитие на обществото.

    Коментиран от #119

  • 79 Тоягата

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Синан":

    Ти ли бе турчин си тръгнал да ми говориш за убийствата... Вашата нация е експерт в избиването на беззащитни хора на етническа основа - българи, арменци и т.н.
  • 80 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #75 от "Borislav Popov":

    не където не ми изнася,а където умишлено лъжеш.има огромна разлика.ти борисчо не пишеш с баба ти пенка партизанката от горно уино!!!като пишеш на нея ще обясняваш за въстания в рака .за да има свободен и демократичен свят не трябва да има негови противници,а за сега уви такива има бол,я в русия ,я в иран ,я в мюсулманските общности в близкия изток и северна африка,но проблема е решим.

    Коментиран от #83

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Рубладжийче

    3 9 Отговор

    До коментар #74 от "Borislav Popov":

    Слушай бе руска подлого, България днес съществува не благодарение а въпреки Русия. Ако не беше Стамболов щяхме да бъдем затънтета задунайска губерния и неграмотни руски слагачи като теб щяха да управляват.

    Коментиран от #84

  • 83 Borislav Popov

    6 2 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    Хората по света не ви искат свободния демократичен свят ! Предпочитат да си запазят природните богатства за себе си ! За това са и тия войни - а лозунгите запазете за себе си . Сигурно можеш и да ми изброиш Западноатлантическите ценности дето все ги споменавате ?!!

    Коментиран от #88

  • 84 Borislav Popov

    5 2 Отговор

    До коментар #82 от "Рубладжийче":

    Щеше ли да го има Стамболов ако не беше Русия ?! Ай стига с твоите простотии! Що не дойдоха да ни освободят англичаните или американците ? Или пък Германците и франсетата ? Ама май всички бяха на страната на Турция?!!

    Коментиран от #85

  • 85 Рубладжийче

    4 5 Отговор

    До коментар #84 от "Borislav Popov":

    Руската подлога си е руска подлога. И Стамболов гнидо безродна щеше да го има и България. Само вас предателите и безродниците нямаше да ви има. След разпада на Османската империя се създават над 40 нови държави. И България, щеше да бъде една от тях и то в етническите си граници. Нямаше единствено руската пета колона да съществува и да спъва развитието.

    Коментиран от #86, #87

  • 86 Borislav Popov

    7 2 Отговор

    До коментар #85 от "Рубладжийче":

    И как щеше да я има България бе умник ? Що я нямаше 500 години тогава ? А знаеш ли че англичаните са виновни за забавянето но освобождението ни с поне 50 години ? Как и кога се освобождава Гърция ?
    Руско-турската война от 1828-1829 г., която завършва с безпрецедентен турски разгром и с подписването на Одринския мирен договор от 1829 г., с който Османската империя признава независимостта на Гърция.

    Коментиран от #93

  • 87 Borislav Popov

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "Рубладжийче":

    Защо Гърция успява да се освободи от османско владичество 60 години по-рано от България?
    . През пролетта на 14.IV.1828 г. Русия обявява война на Турция, Генерал Дибич преминава Балкана през лятото на 1829 г. и приближава до Цариград. На 2.IX.1829 г. в Одрин се подписва мирен договор, с който Гърция получава независимост, закрепва се независимостта на Сърбия, а за българите не се споменава нито дума. Те за ВЕЛИКИТЕ СИЛИ, за турския султан не съществуват като народност и нация. Те всички са били християни, които са под закрилата на Патриаршията, която е била представител пред Портата на всички християнски народи в турската империя.

    Тогава българите след Одринския договор от 1829 г. напускат северо и югоизточна България, като стотици хиляди преминават в Румъния или се заселват в Бесарабия. Така се обезлюдяват онези територии, които се заемат от гърци, гагаузи и се променя етническия състав и по този начин се забавя Възраждането на България със десетки години! А освобождението на България се забавя с 50 години (вместо 1828 г. то става в 1878 г.), а обявяването и признаването на независимостта на България се забавя с 80 години, вместо 1828 то става в 1908 година.
  • 88 стоян георгиев

    5 5 Отговор

    До коментар #83 от "Borislav Popov":

    хората по света не ни искат ама много искат телефоните ни ,таблетите ни,дрехите ни,обувките ни прическите ни,жилищата ни....та щом ги искат тия неща ще трябва да се съобразяват с нашите ценности.щото ние можем без хората по света ама те без нас не.затова всеки новоизпръцкал се руски олигарх или арбски богаташ първото дето правят е да съберат родата и да избягат при нас.и ти борисчо ако се огледаш у вас нямаш нищо от хората по света ,а всичко ти е от тия със западните ценности и наи-ви е гадно като решим да не си играем с вас.тогава се почва империалисти,убиици незнам кво си!!!я вземи си хвърли компютъра през прозореца барабар с телевизора и си облечи доковите панталони и рубашката.другото всичко ти е от тези със западните ценности.и не ми обясняваи че си ги купил от китаи,щото докато научим китаиците да сглабят компютри ядяха основно врабчета.

    Коментиран от #91

  • 89 юрист

    7 4 Отговор

    До коментар #43 от "Синан":

    “...Публикувано във факти.бг: Този път няма да успеете, този път турците сме по - обединени, по - силни, по-многобройни, и готови...“ с две думи- ти казваш, че турците- бг. граждани сте готови да вдигнете ВЪОРЪЖЕН БУНТ срещу българската държавна власт и българският народ в България? Чети сега- ЗА ДА ЗНАЕШ какво ви чака! НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС ОСОБЕНА ЧАСТ Глава първа.
    ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА Раздел I. Измяна
    Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
    КЪМ ТОВА ЛИ ТИКАШ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ НЕБЪЛГАРСКИ ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД В БЪЛГАРИЯ? ТОВА ЛИ ИСКАШ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ? И твърдиш, че не си от турският МИТ? Аве, като хвана една гьостерица, само на МИТ-аджия със средно образование ще ми станеш!

    Коментиран от #125

  • 90 стоян георгиев

    3 6 Отговор

    До коментар #81 от "Borislav Popov":

    както ти писах мосул ще го въстанови запада,но алепо няма кои да го оправи.ако трябва ще се дадат два милиарда долара не един,къв е проблема?

    Коментиран от #92

  • 91 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #88 от "стоян георгиев":

    Да - така е ! Същото като мънистата и уискито което раздавахте на индианците ! А после историята я знаем !!!

    Коментиран от #100

  • 92 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #90 от "стоян георгиев":

    Ще го възстанови запада -с цената на откраднатия петрол ! А имаше ли нужда на навлиза там ? Май един Английски премиер го отчете като грешка вече и поднесе извинения ???!!!!

    Коментиран от #101

  • 93 Рубладжийче

    5 7 Отговор

    До коментар #86 от "Borislav Popov":

    Ами, чети бе руска подлого. Ама свали руските очила. И ми кажи защо никъде на Балканите няма такава предателска и безродна русофилска пета колона както в България. Нито в Сърбия, нито в Гърция, нито в Румъния. Само вие предателите внушавате на българския народ, че без Русия ще сме щели да ходим с фесове и и да говорим турски. Няма по-мръсни безродници и национални предатели!

    Коментиран от #94

  • 94 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #93 от "Рубладжийче":

    Неграмотен си брато - неграмотен ! Каква е официалната политика на Сърбия спрямо Русия ? А на Гърция ? Къде ходи Ципрас след избирането му ? Във вашингтон ?

    Коментиран от #96

  • 95 юрист

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "Синан":

    “...Публикувано във факти.бг: съответно ние със още 500 год. само, че този път ще е "по - забавно"...“ Жена съм, но ако турците в България се пробвате да вдигнете въоръжен бунт срещу българската държавна власт, ЛИЧНО ще хвана оръжие в ръка и ЩЕ ЗАЩИТАВАМ ДО СМЪРТ държавата си, собствеността си, семейството си, гробовете на дедите си и всичко българско, до последният микрон българска държавна територия, от вас! И не се заблуждавай- няма да пожаля НИКОГО от вашите, защото аз ще отбранявам МОЯТА държава- ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ, а не на турците! Много внимавайте в картинката, защото българите сме известни с това, че имаме волско търпение, но причернее ли ни пред очите, никого не жалим, а берсерките са гальовни палета пред нас- за това и имаме ТРИ разярени лъва на държавният си герб!
  • 96 Рубладжийче

    6 5 Отговор

    До коментар #94 от "Borislav Popov":

    Кой изгони руските наглеци от Гърция бе путиноид? А сръбските тарикати правят мили очи на джуджето да да си вдигнат визата при ч енството в ЕС. Трябва да си много тъп за да смяташ, че някъде по света има подобна предателска русофилска пета колона както у нас. И сърби и гърци и унгарци на първо място са сърби, гърци и унгарци. Не като вас руските мекерета, които и пет пари не давате за България.

    Коментиран от #98, #109

  • 97 Borislav Popov

    5 2 Отговор
    Работното време свърши.

    Коментиран от #99

  • 98 Borislav Popov

    2 5 Отговор

    До коментар #96 от "Рубладжийче":

    Русия и Гръцката църква са свързани от столетия на най-тесни взаимоотношения.
    22.03.2018 Ципрас звънна на Путин, оплаква се от Ердоган.Двамата лидери също така са обсъждали и отношенията между Москва и Брюксел, както и отношенията между Русия и Гръция. ЗАЩО не се оплаче на бай дони или Меркел ? ЗАЩОТО няма кой други да помогне на Гърция !

    Коментиран от #102

  • 99 Borislav Popov

    5 2 Отговор

    До коментар #97 от "Borislav Popov":

    Подмокряш ли се като пишеш от мое име ?
  • 100 стоян георгиев

    6 7 Отговор

    До коментар #91 от "Borislav Popov":

    ами хвърляи компютъра от прозореца бе убавец,кво пишеш на него?сваляи дрехите и ги изгаряи,мебелите у вас също,дори боята ти е от манистото на запада!вие комунягите искате да ползвате западната цивилизация безплатно ама няма как да стане та ще го разберете като индианците.

    Коментиран от #112

  • 101 стоян георгиев

    5 6 Отговор

    До коментар #92 от "Borislav Popov":

    комунистите само кражби ви са в главата,нали.не си представяи всички че са като теб .петрола на ирак се купува от европа и сащ на пазарни цени.няма никакви кражби.освен обаче че ще купуваме иракския петрол на пазарни цени запада ще подпомогне финансово ирак като свои съюзник,както го подпомогна и военно.

    Коментиран от #116

  • 102 Рубладжийче

    6 3 Отговор

    До коментар #98 от "Borislav Popov":

    Какво е помогнала руската кочина на Гърция бе, лъжец? И престани с тази измислена връзка между църквите. Макар, че Русия винаги е поддържала фанариотите в борбите им против българската патриаршия. Кой наложи и поддържаше схизма спещу българската църква? САЩ, Англия или някоя друга държава? Кой беше против църковната независимост на България. Кой посока българските митрополити да бъдат заточени в Диарбекир? Отговарът е един - "православна" Русия.

    Коментиран от #113, #114

  • 103 Гошко

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    Ами,ако не сме Ние, Турция ще се чуди как да стигне до Европа !!
    Пътят минава през БГ !!
    И не сме толкова-зле,колкото си мислиш !! Ама,трябва да четеш повече !! Американците ,през войната между Ирак и Иран,която продължи 10 години,направи всичките налични пътища в Турция,даде им Ноу-Хау за производство на какво ли-не,вкл Ф-16 и много-други неща ! Сега плюете по тях,но......ще се разбере съвсем-скоро !!
  • 104 Гошко

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Синан":

    Не знам,на колко години си,но не е имало танкове,а имаше бомби,поставени от турци по гарите,които убиха невинни хора !!
  • 105 Kcaniba

    6 3 Отговор
    соросидски, амерски мечти!!!
    Кой затъна в Афганистан, Ирак, Сомали!??? Питтам само!!
    Че много капацитет тук имаме, одобенно оня трол, дето спами непрестанно от мое име.

    Коментиран от #108

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Истерик

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "Историк":

    шизоидният нерез у кочината цвичи срещу Русия, чак се подпишква
  • 108 Вагнер

    0 4 Отговор

    До коментар #105 от "Kcaniba":

    Над 350 ГРУЗ 200 само за няколко часа пред февруари в Сирия, какво е ако не затъване?

    Коментиран от #111

  • 109 Borislav Popov

    5 1 Отговор

    До коментар #96 от "Рубладжийче":

    "Сърбия няма да променя политиката си по отношение на Русия.Сърбия никога не е била и няма да бъде против Русия. Сръбският президент каза, че има напредък в двустранните икономически отношения, особено в енергетиката, и отбеляза, че тази година стокообменът между Сърбия и Русия се е увеличил с 25,2 процента.

    Коментиран от #115

  • 110 Kcaniba

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba FOREVER":

    империята на злото е още тъневлайната в Афганистан!!!
    А преди туй Виетнам, Корея!!
    Мани, манни!!
    Тролнята е на колене!!!
    Но мани - но хани, кани!!!
  • 111 Kcaniba

    5 1 Отговор

    До коментар #108 от "Вагнер":

    ахаха а амерските херкулесчета, щото щастие връщат в оклахома!!!
    Още от Донецк Ейрпорт над 200 цветни и цветущи " Терминатори" , та до днес!!!
    Ма кой ти ги брои, застраховки нема даже!!!
  • 112 Borislav Popov

    5 0 Отговор

    До коментар #100 от "стоян георгиев":

    Когато ни възстановите икономиката тогава ! Oт вpeмeтo, ĸoгaтo Бългapия пpoизвeждaшe 40% oт ĸoмпютpитe в Изтoчнa Eвpoпa.
    Ceĸтopът нa инфopмaциoннитe тexнoлoгии cъcтaвлявaл 14 нa cтo oт БBΠ нa cтpaнaтa мeждy 1985 и 1990 г., пpaвeйĸи гo пepлaтa в ĸopoнaтa нa бългapcĸaтa иĸoнoмиĸa.
    Същото се отнася и за дрехите , мебелите, хранителните стоки и всичко останало !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #121

  • 113 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #102 от "Рубладжийче":

    Ако не беше Русия - нямаше да има ни Гърция ,ни Сърбия , ни България ! А ти имаше още да чакаш да се разпадне Турската империя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #118

  • 114 Borislav Popov

    4 1 Отговор

    До коментар #102 от "Рубладжийче":

    Да попитам само - каква е официалната религия на обора ?????
  • 115 Рубладжийче

    2 6 Отговор

    До коментар #109 от "Borislav Popov":

    Казал бил, сърбина и ушанката миризлива му вярва. Сърбите винаги са се отмятали от договорките си с кочината и да разлика от продажниците русофили са п о станали сръбския интерес преди руския. Това е историческата истина и така ще се развиват отношенията на Сърбия с кочината. Иначе ще връщат от ппепписъедиттелните фондове, с които строят магистралата от Ниш до Калотина. Русия освен няколко стари миг 29, от които дачич да се просълзява пари няма да даде. Това е положението, пък ти си фантазирай колкото си искаш.

    Коментиран от #117

  • 116 Borislav Popov

    3 1 Отговор

    До коментар #101 от "стоян георгиев":

    Какво са ония кражби спрямо кражбите сега ? То един път 5 милиарда /КТБ/ ! То втори път едни 16 милиарда ! Сега пък застраховките думнаха. А за 2 милиарда от здравната каса дето ги взе Дянков няма да питам !!!
  • 117 Borislav Popov

    3 2 Отговор

    До коментар #115 от "Рубладжийче":

    С кочината може и да са се отмятали ама с Русия - никога !!!

    Коментиран от #120

  • 118 Рубладжийче

    2 6 Отговор

    До коментар #113 от "Borislav Popov":

    И до утре можеш да квичиш, че Русия е фактора Балканите да извоюват независимост, но фактите са против теб. И без Русия щяхме да бъдем свободни, а за България щеше да бъде по добре, че нямаше да ви има вас безродниците и предателите русофили.

    Коментиран от #122

  • 119 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #78 от "Само питам":

    И как щеше да я има тая България ? С пост и молитва ? Или щеше да дойде чичо сам ? Бе ти на кой свят живееш ?!!!

    Коментиран от #124

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #112 от "Borislav Popov":

    интересно като толкова много произвеждаше българия тогава що всички се натискаха да купуват в корекома и що магазините ни бяха празни ?или си забравил колко време се чакаше за обикновен телевизор,за видео или читав касетофон освен черната борса нямаше друг шанс.при дрехите мебелите,килимите бе същото.имахме обаче режим на тока един час има един няма ,а уж много ток произвеждахме.същото бе с агнешкото или със млечните продукти.уж много ,а все под тезгяха все с връзки .помниш ли с колите къв смях беше 15-20 години чакаш за кола.като бях на 3-4 баба ми ми запази ред за лада.направо ни попиляха тия западняци като ни съсипхаха страхотната икономика!

    Коментиран от #123

  • 122 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #118 от "Рубладжийче":

    Кой щеше да те освободи бе умнико ? Западните рицари ? Тия от Англия Франция и Германия ? Че нали всичките те играха с Турция против Русия ? Съответно и против България ? А кой я нацепи България на толкова пърчета и при кой договор ? Що не вземеш да почетеш малко .

    Коментиран от #126, #130

  • 123 Borislav Popov

    4 2 Отговор

    До коментар #121 от "стоян георгиев":

    А сега на колко години си купуваш нова кола ? На колко години ще се пенсионираш /ако доживееш/ ? Ще ти стига ли пенсията / съответно сега на родителите ти/ ? А при тия ниски цени сега - колко често сменяш телевизор / западните по това време също не бяха без пари/?
  • 124 Рубладжийче

    3 4 Отговор

    До коментар #119 от "Borislav Popov":

    Ами чети бе руска подлого за Цариградската конференция, която се провежда след априлското въстание . По решение на Великите сили, включително и Русия, на земите заемани от българския етнос се предвижда образуването на две български области, Източна и Западна, окончателния план на конференцията се налага британското предложение България да се раздели вертикално на две автономни области – Източна, с център Търново, и Западна – с център София. На заседанието на 8 януари 1877 г. маркиз Солсбъри заявява, че „в границите на тези две провинции, образуващи България, не влизат районите, в които не преобладава българско население, нито районите, които не са били изложени на лошата администрация, която даде възможност да се извършат зверствата от миналото лято.“

    Източната българска автономна област включва санджаците Търновски, Русенски, Тулчански, Варненски, Сливенски, Пловдивски (без казите Султанери и Ахъчелеби в Родопите) и казите Кърклисийска (Лозенградска), Мустафапашовска (Свиленградска) и Казълагачка (Елховска) от Одринския санджак.

    В Западната област влизат санджаците Софийски, Видински, Нишки, Скопски, Битолски, част от Серски и казите Струмишка, Велешка, Тиквешка и Костурска.
  • 125 M. A. G. A.

    2 2 Отговор

    До коментар #89 от "юрист":

    Какво средно, много го надценяваш, а и берсерки, нали не очакваш да знае кои са.
  • 126 Рубладжийче

    3 4 Отговор

    До коментар #122 от "Borislav Popov":

    Играли са руснаците срещу българите национални предателю.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ташко Мъдев

    6 1 Отговор
    Моля?! Ти ли ще ми говориш как ни пазите и осигурявате благоденствието бе?! Ти ли, дето си част от най-голямата терористична организация, пълна с промити мозъци? 500 години не са малко пич! По нищо не се различавате от ИДИЛ. Сатанисти мизерни!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Българин

    4 5 Отговор

    До коментар #122 от "Borislav Popov":

    Сирия кой я освободи бе путлераст? А Иран, Ирак, Египет, Либия, Алжир, Йемен, Саудитска Арабия, Йемен, Катар и още десетки държави? Русия ли? Руснаците никога никого не са освобождавали а само са пробвали!

    Коментиран от #132

  • 131 Kcaniba

    3 4 Отговор

    До коментар #129 от "Рубладжийче":

    е да, да си ги мерите ви е първозданната стихия, на дупедавците!!
    Успех в хейтването, тролването, фобиите ви пожелавам!!!
    Деградирането на кумирите не прощава!!!
  • 132 Kcaniba

    1 1 Отговор

    До коментар #130 от "Българин":

    Али, цветните гъбки и зомбисмарт-тивито намали
  • 133 Щайнер

    2 3 Отговор
    Нито един от имащите се за военни сили не ги признавам за такива и американци и руснаци и никой , Хитлер едно време превзе Европа за месеци а тия пикльовци с години не могат да се оправят с тълпа цигани , смотаняци лабави има още да учите за военното дело , помочкьовци

    Коментиран от #134

  • 134 хер Флик

    3 4 Отговор

    До коментар #133 от "Щайнер":

    Да не забравяме че Хитлер е най-великия военен гений на всички времена и никой никога няма да може да го бутне от първото място
  • 135 Georgi1_1973

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    Все пак да не забравяме, че 70 %от Турция е все още в наше време не цивилизован страна
  • 136 Кюрд

    4 6 Отговор
    Рашка затъна и в Швайцария -замразени над 5 млрд. $ и в Кипър -замразени над 10 млрд.$
    И на други места май ще затъне
  • 137 Иииииии

    0 0 Отговор
    Кккккккккккк
  • 138 Венцислав

    6 1 Отговор
    Абе Русофоби май неможете да проумеете че за запада сме кочина и ще си останем кочина а на Руснаците едва ли им пука за нас може би след 20 години ние ще сме малцинство и как няма да е така като соросиди фонансират ромдкото включеане гей паради джендарство Разбирате ли глупаци русофоби на запада не им изнася да съществува България каквато трябва да е Убихме си селското стопанство сега ликведирахме здрави животни България все поврче затуеа в блатото а вие мслоумници ни плашите със злив Иван на кпйто изобщо не му дррме за нас

    Коментиран от #141

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ммммм

    2 0 Отговор

    До коментар #138 от "Венцислав":

    Има начин да се справим с циганската заплаха.
  • 142 Дони

    1 1 Отговор
    Психопатите юдейски не спират да работят по планът "велик израел". Казано, че е злото успява там където доброто не прави нищо. Ами да направим нещо!
  • 143 АК47

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Синан":

    Ти си противоречиш на всяка втора дума толкова се оплете в тъпотийте си че ще се удошиш в словесната си смет . Всички които познавам и заминаха на времето в любимата турция сега отново са в родна Българияи не искат и да си спомнят за турските имена камо ли за турция . Ти като си много отворен какво търсиш в Бг. Ай сиктир в анадола кьопек бъхлясал ! Ще ми говориш за геноцид нещастник , да се връщаме ли към чалмата и дръвника или Батак и т. нт. Марш в анадола неграмотен поганецо !
  • 144 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ЕХ БОЛТЪН , ТВОИТЕ БРАТЯ ЕВРЕИ -ТАКА АТАКУВАТ ДНЕС ВОЖДА ТИ ТЪРЪТЪМП , ЧЕ ТИ КЪДЕ СЕ БУТАШ !!! ЕХ ТЪРЪТЪМП , НЕ ЕЛИМИНИРАШ ЛИ СЕМИТСКАТА С.ГА.Н /ОСОБЕННО ВЪВ ВЛАСТА / СИ " ЖИВ-УМРЕЛ" !!! ДОРИ ПРЕДАЛИЯТ ТЕ СЕ НАРИЧА -К О Е Н !!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания