Last news in Fakti

23 Август, 2018 16:30 2 416 29

Тръмп: Ако ме свалите, пазарът ще се срине!

  • пазар-
  • сащ-
  • икономика-
  • срине-
  • избори-
  • доналд тръмп-
  • импийчмънт

Хората ще обеднеят, заяви президентът

Тръмп: Ако ме свалите, пазарът ще се срине! - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп предупреди, че ако бъде започната процедура по неговия импийчмънт и бъде свален от власт, „пазарът ще се срине“, предаде „Фокс нюз“.

Държавният глава посочи, че ако демократите установят контрол в Камарата на представителите на САЩ след изборите през ноември и поискат главата му, то това ще се отрази пагубно на икономическите пазари.

„Не знам как може да импийчнете някой, който върши страхотна работа. Ако някога бъда импийчнат, смятам, че пазарът ще се срине“, заяви Тръмп. „Всичко ще бъдат много бедни“, посочи още американският президент, който спечели изборите през 2016 година, побеждавайки кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.

Тръмп направи коментара в отговор на въпрос за възможността да му бъде потърсена отговорност, след като бившият му адвокат Майкъл Коен заяви под клетва, че е получил инструкции от него да наруши изборния закон на САЩ. Тръмп се защити, че е създал много работни места, вдигнал е икономиката и е намалил данъците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балама

    19 1 Отговор
    "Бившият му адвокат" е получил едни заплахи и едни пари. От "сериозни" "хора".
  • 2 Дръж се

    12 8 Отговор
    Дръж се Тръмпе!!!Дръж пазарът!!!!!
  • 3 Ники

    19 18 Отговор
    Русия, Китай, Турция, Иран, Северна Корея, и Европа те мразят, дано някой от тях те убие жълто човече с коса като на видинска ул*чница
  • 4 Хасан

    10 2 Отговор
    Въпроса дали Сащ да бъде велика в Америка или дали да бъде велика по целия свят??..глобалистите и националистие?кой ще победи

    Коментиран от #9

  • 5 юрист

    9 13 Отговор
    Радвай се, че не съм ти бизнес конкурент, г-н тръмп:) Ако ситуацията беше друга, щеше да си сащисан от моите търговски ходове и самият ти щеше да ме обявиш за непредсказуем конкурент- имам предвид в бизнеса, а не в политиката...Това, че искаш да сринеш пазара, го вярвам, само, че мотивите ти говорят друго:) Ти самият нямаш търговски интерес да оперираш в нестабилна икономическа среда, особено, когато става въпрос за сащ, а нали се сещаш, че основният капитал в бизнеса не са парите, а доверието - на клиенти, контрагенти, банки и капитал?:) И къде ще ходиш и какъв бизнес ще правиш със сринато към теб доверие, особено ако бъдеш осъден за импийчмънт?:) За това не вярвам какво говориш, а много внимателно следя какво вършиш- поне на това ме е научила мъдростта на моя народ....

    Коментиран от #8, #21

  • 6 Българина

    20 0 Отговор
    Това е демокрацията, същото като комунизма, ако не е партията след мен потоп. Изнудването и чувството за незаменимост една прекрасна демократична американска черта... Ами ако ви изгоним 4 те бази ще ни нападнете ли или ще ни сринете валутния борд, като 96г? Чл 5 от нато важи ли и за икономически атаки? Доли сащ на целия свят им писна от юдейските номера увъртания и лицемерие
  • 7 Българина

    18 0 Отговор
    Колкото американците са по бедни толкова всички останали ще са по богати, щото сега е обратното
  • 8 Правдив

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Ти нямаш народ.

    Коментиран от #10

  • 9 ЗА МУШМУРОЦИ НЯМА МЯСТО

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    НАЦИОНАЛИСТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    АМЕРИКА,ВЕЛИКА СТРАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР/цитат/!!!!
    И стига тъпи въпроси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10 юрист

    14 7 Отговор

    До коментар #8 от "Правдив":

    Напротив- аз съм българка, единствено българска гражданка, моят народ е българският народ, от етноса българи съм и имам над 210-230 годишно документирано българско етническо фамилно дърво. Все съм се чудила- защо обявявате за чужденци всички етнически българи, които работим интелектуален труд, имаме добре заплатени професии и имаме достатъчно професионални знания, които реализираме в законен труд и чрез законните приходи от които си плащаме законните данъци?

    Коментиран от #12

  • 11 Хуйвей

    3 0 Отговор
    Рекетьор!
  • 12 отличен

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Браво!Дай си бележникът!!!
  • 13 Пеньо

    8 5 Отговор
    Боядисаният клоун усеща накъде отиват нещата за него.

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Янко партизанина

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Пеньо":

    Еееееее и замириса на море.
    Еееееее и Бай Дони ще го я..
    Еееееее едно се знае вече.
    Еееееее ще има импийчмънт през май месец.
  • 15 Владимир Гюров

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Пеньо":

    Тръмп ще бъде отстранен с импийчмънт ако демократите имат контрол и в двете Камари, и също ако някои републиканци се съюзят с демократите. Повярвай има умерени републиканци готови да се обединят с демократите.

    Коментиран от #16

  • 16 Слави

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Владимир Гюров":

    Прав си. Не само демократите ще работят за импийчмънт, но и някои от републиканците от рода на Маккейн, Буш, братя Кох и други.
  • 17 Ицо справката

    1 4 Отговор
    Тръмп няма да бъде отстранен, но ще бъде победен през 2020г от кандидата на демократите.

    Възможни негови претенденти:
    1. Джо Байдън- вицето на Обама
    2. Бърни Сандърс- сенатор от Върмонт
    3. Кори Букър- сенатор от Ню Джърси
    4. Елизабет Уорън- сенатор от Масачузетс
    5. Камала Харис- сенатор от Калифорния
    6. Майкъл Авенати- адвоката на порноактрисата спала с Тръмп.

    Коментиран от #19

  • 18 onq s konq

    6 9 Отговор
    Тръмп СЕ ДОКАЗА КАТО ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ-БИЗНЕСМЕН-нещо,от което Америка отдавна имаше нужда.Защото САЩ отдавна играеше ролята на "ХРАНИЛКА НА ЧУЖДИ КОМПАНИИ" чрез БЕЗОТГОВОРНО-ОТВОРЕНИТЕ СИ ПАЗАРИ,което пък нагнетяваше БЕЗРАБОТИЦА И ВЪНШНА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ.А нещата са прости-КОЙТО ПРОТЕСТИРА НАЙ-МНОГО СРЕЩУ НОВИТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ МИТА,ЗНАЧИ ТОЧНО ТОЙ Е ЛАПАЛ НАЙ-МНОГО!А че ТРЪМП Е ЧОВЕКЪТ,който ще вкара "нежна" Европа в пътя на АКТУАЛНОТО ВЪОРЪЖАВАНЕ и ще й обясни недвусмислено че "БЕЗПЛАТНО ПАЗЕНЕ НА ГРАНИЦИ НЯМА"/особено срещу хищната Русия/,...2 мнения няма.Затова-ИМА ЛИ Я АМЕРИКА,ИМА ГО И НАТО.А ИМА ЛИ ГО НАТО,ЩЕ Я ИМА И БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #22

  • 19 Янко партизанина

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ицо справката":

    Vote for Michael Avenatti. Avenatti was a lawyer on Stormi Daniels- pornoactress. Trump e spal sas Stormi, a toi go otricha. Avenatti qrostno go kritikuva i e borets. Sas sigurnost Avenatti sha spicheli izborite prez 2020 godina.
  • 20 Само питам

    2 6 Отговор
    Защо още в началото бе създадено "Българско Тръмп общество" по инициатива на знакови русофили, като Светлана Шаренкова и Иван Гарелов, например. Защо сега форумите русофили ще си скъсват задниците за да защитават Тръмп?
  • 21 Хахаха

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    "особено ако бъдеш осъден за импийчмънт?"------ осъзнаваш ли изобщо какво си надраскало бре?

    Коментиран от #23, #24

  • 22 Интерсно

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Преди НАТО България нямало ли я е?

    Коментиран от #27

  • 23 юрист

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "Хахаха":

    Какво е импийчмънт- из уики “...Импийчмънт (среща се и като импичмънт) (от англ. – обвинение, дискредитиране) се нарича процедурата, с която законодателен орган официално подвежда под отговорност лице, което е висш представител на властта, за държавна измяна, корупция или друго тежко престъпление. ...“ Как е в България?
    КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    Чл. 103. (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.
    (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това.
    (3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението. Ако бъде установено, че президентът или вицепрезидентът са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията, пълномощията им се прекратяват.
    Ако имаш нещо против гореописаното, ще е добре да представиш подобни на моите аргументи- като напр. текст от американската конституция. Иначе олекваш доста...Въпросът ми към теб е много прост- какво се случва с бизнеса на един бизнесмен, който е бивш президент, ако той бъде осъден за държавна измяна и пълномощията му на президент бъдат предсрочно прекратени- дали банките на държава, на която е бил президент, биха му гласували доверие за теглене на

    Коментиран от #25

  • 24 юрист

    0 4 Отговор

    До коментар #21 от "Хахаха":

    какъвто и да е кредит?
  • 25 Продължаваш с нелепиците

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "юрист":

    Как може да бъдеш "осъден за импийчмънт"?
    Импийчмънт е процедурата(проверило си го в нета) а не съставът на престъплението(хайде сега обратно да питаш чичкото какво е състав. Хаха

    Коментиран от #26

  • 26 толерантен

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Продължаваш с нелепиците":

    Тая е една овца, която се изживява като юрист, понеже има, вероятно, диплома. Бълва нелепици и я отсвириха колективно в коментарите на дира.
  • 27 onq s konq

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "Интерсно":

    Май говорим за РАЗЛИЧНИ БЪЛГАРИИ.Аз имам предвид една ПЪЛНОКРЪВНА И РАВНОПРАВНА СТРАНА-ЧЛЕНКА НА ЕС с всички произтичащи привилегии и задължения от това,БЪДЕЩА "ЕДИНИЦА" ОТ ШЕНГЕН.Ти ми приказваш за някаква 16-та Република на СССР ,тотално подчинена на Кремъл както икономически,така и военно и С КОДОВО ИМЕ "България" !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кърапачановски

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "боцмана":

    Евала боцмане, перчемът мислеше че тая работа е като оня работа.
    Това е бумеранг, няма как да прецакаш света, китсй е лидер в свъх произеодство.
    Няма начин да конкурираш китай серсем перчем такъф, самите хамериканци сега разбраха що за ифиот имат за президент