25 Август, 2018 13:11 12 869 77

Русия очаква чудовищна провокация в Сирия

  • сирия-
  • русия-
  • провокация-
  • химическо оръжие-
  • игор конашенков-
  • цивилни-
  • терористи

Мишена на провокацията ще е цивилното население

Русия очаква чудовищна провокация в Сирия - 1
Снимка: БТА/ AP

Терористи се готвят за инсценировка "на използване на химическо оръжие" от сирийските войски срещу мирното население в Сирия. Това съобщи днес говорителят на руското министерство на отбраната, генерал-майор Игор Конашенков, предаде ТАСС.

"По информация, потвърдена едновременно от няколко независими източника, действащата терористична групировка Хаят Тахрир аш Шам (наричала се до миналата година Джебхат ан Нусра)" осъществява подготовка за поредна провокация на "използване на химическо оръжие" от сирийските правителствени сили срещу мирно население в провинция Идлиб", каза той. По думите му за инсценировката на "химическата атака" в град Джиср аш Шугур в провинция Идлиб на бойците на Хаят Тахрир аш Шам са били доставени осем контейнера хлор, които след предаването им на бойците от групировката Хизб ат Туркестан ал Ислами са били откарани в село Халюз на няколко километра от Джиср аш Шугур.

"Също така в района на Джис аш Шугур е пристигнала специална група от подготвени бойци, преминала обучение за справяне с отровни вещества под ръководството на специалисти от британската частна военна компания "Олива", твърди Конашенков. Той каза, че на въпросните бойци е била възложена задачата да имитират спасяване на пострадали от химическо оръжие, облечени в дрехите на служители на организацията "Белите каски".

Конашенков каза, че инсценировка, при която ще се твърди, че сирийските сили са използвали химическо оръжие срещу мирно население, ще послужи за повод за ракетни удари на Запада и САЩ по Сирия. Конашенков твърди, че реализацията на този план ставала с активното участие на британските специални служби. "Осъществяването на тази провокация с активното участие на британските специални служби ще послужи за пореден повод за нанасяне от страна на САЩ, Великобритания и Франция на ракетно-авиационен удар по държавни и икономически обекти в Сирия", каза Конашенков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Hhhhhhh

    9 41 Отговор
    С химическо оръжие. Непременно с новичок. Да се изкефят змеиииии.
  • 3 толерантен

    40 1 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Само туй ти е в главата.
  • 4 Един от хората

    148 9 Отговор
    Някой си го търсят много усилено и упорито??Британците са винаги на първа линия срещу нормалното разрешаване на проблемите със Сирия и замесените в конфликта държави....Ами те са на другият край на Света и не им дреме за съседите на войната,типично за това отвратно племе....Подло и лукаво до дъното на Ламанша....
  • 5 Хаха

    35 4 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Ти изглежда си много наясно с големия негърски....още ли те боли задника?
  • 6 Толераст

    22 2 Отговор
    Сладур , само *** ти са в главата , и не само !
  • 7 Готин ама не съвсем

    121 3 Отговор
    Някой ще потърсили отговорност на ФАЩ, Англия и всички други държави, участвали в унищожението и разграбването на Ирак, с повода налично химическо оръжие???
    Къде е това оръжие, защо не е намерено??
    Защо няма санкции срещу тези държави от ООН???
    Защо същите способи се използват и в Сирия, за да се оправдае агресивната политика на запада срещу една добре развита и благоденстваща държава в миналото, каквато бе Сирия??
    Държава не желаеща да играе по свирката на запада, както и Либия, Египет, Алжир и т.н.н, които понесоха жестоки удари от псевдо демократите изнасящи световен ТЕРОРИЗЪМ, крещи се зад мантрите за износа на ДЕМОКРАЦИЯ!

    Коментиран от #8, #16, #33

  • 8 Благой

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Готин ама не съвсем":

    Кой той - "някой"!?
  • 9 Borislav Popov

    101 5 Отговор
    Не са терористите ! А може би да ! Зависи кого имате в предвид.Съветникът на американския президент по сигурността - Джон Болтън, заяви по време на срещата си с руския си колега Николай Патрушев, че Вашингтон е готов да удари още по-силно Сирия, ако Дамаск използва химически оръжия, съобщава Bloomberg, позовавайки се на четири източника.

    Асад държи вече 95% от територията на Сирия и продължава да напредва ! Въпросът е - защо му е да използва химическо оръжие ?

    Коментиран от #10, #11, #14

  • 10 Амнезия

    63 3 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    На Асад не му трябва да използува хим. оръжие. Константинов Игор описва истината. Джабхат АнНусра, сега Тахир, ядрото и на ИД, са обучени наемници, финансорани и обучемк и заплатени, за да създадат халифат, разбият и Близкия изток и друци.
  • 11 Амнезия

    29 4 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    Грешка Конашенков Игор. Чазт от парите от нашите ресурси навън, финансират такива като Ан Нусра.
  • 12 ПЕНКО

    43 5 Отговор
    СТРАНИТЕ С ГОЛЯМО ПРОИЗВОДСТВО НА ОРЪЖИЕ СА "ДЛЪЖНИ" ДА ГО ХАРЧАТ НЯКЪДЕ ,ЗА ДА ИМАТ НОВИ ПОРЪЧКИ И ДА ПОТДЪРЖАТ ИКОНОМИКАТА СИ !!! НЕИЗБАЖНО Е САЩ И ВБР. ДА СТРЕЛЯТ "ПО ВРАБЦИ " -ДОРИ - ЗА ДА ОТЦЕЛЯВАТ !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Стамат

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    Много добър въпрос .Точно и на място.
  • 15 цоле

    55 2 Отговор
    педерите от сащ и англия нямат мяра
  • 16 ЦРУ

    5 75 Отговор

    До коментар #7 от "Готин ама не съвсем":

    Хим.оръжие на Садам е изнесено в Сирия ! Само ти ли не разбра ? ...след като го използваха от Али-химика с-у кюрдите в сев. Ирак . Жертвите на хим. атака на Садам са там- погребани ...кюрди . Така деиствал Садам. даже при Пустинна Буря си скри самолети в ИРАН - само ти ли не знаеш и пишеш глупостти. А така деиства Раша - изпрев. пропаганда и фалшиви новини !

    Коментиран от #18, #22

  • 17 аналитик

    29 2 Отговор

    До коментар #13 от "Дърта украинка":

    Огличнл. Браво. А, сега спри да духаш на Порошенка Пйетро и изпий антибьотиците в чекмеджето до прозореца, отвори рдшегките, свали пижамата и си направи гаргара - писаха, че оралният секс водел до инфекции! Ще стигнеш до Урал, га нашите политици си върнат парите, налапани от властта... Никогаш. П. П. : прави гаргарата със сода и лайка... !
  • 18 НКВД

    23 4 Отговор

    До коментар #16 от "ЦРУ":

    Иран и Ирак???!!! Моля? Ти май не си чувал за войната между Иран и Ирак през -80 г.!! Моного смешен пост, ши знаиш. А Русия ще купува ,,ТХАД" от САЩ може би

    Коментиран от #24

  • 19 Koko

    5 29 Отговор
    Разбрали къде, кога и на кого се докарват контейнери хлор , а не ги хванали! !! Защо? За да кажат, че ще има провокация!!! И че западът е виновен.
  • 20 се се се ре УМРЕ урааааааааааааа

    5 48 Отговор
    Искам путин при садам и кадафи и то скоро много скорл

    Коментиран от #26

  • 21 СссереМ

    5 42 Отговор
    ЦРУ е разкрило пъкления план на асад и вова и сега крадеца вика дръжте крадеца,или ви е страх от томахавките че толкова ги мислите?

    Коментиран от #45, #76

  • 22 Готин ама не съвсем

    53 5 Отговор

    До коментар #16 от "ЦРУ":

    Не усещаш ли, колко си жалък??
    Химическото оръжие го търсиха до 2007 година там. И тогава официално обявиха, че такова не е намерено!
    Не отричам Али химика и неговите действия!
    НО след като официално е обявено, че е унищожено, както е унищожено и в Сирия със съдействието на руснаците, да се твърди, че такова има, без доказателства си е чиста проба извращение с правото!
    Да си чел, за оня американски журналист, дето е направил собствено разследване и доказа, че използваните хим. оръжия в Сирия, са произведени в Ирак, от джихадистите с подкрепата на ФАЩ?? А "филмчетата" с обгазените в Сирия, дето стават след снимките и тръгват да се мият и преобличат?? И как точно в момента на употребата на такова оръжие, точно в този момент има, видиш ли ти, журналистически екип, който е на място и заснима всичко?? От къде ли знае този екип за атаката с хим. оръжие?? И екипа говори на арабски египетски, от точно една провинция в Египет??
    Все едни такива "съвпадения" като за дебили!

    Коментиран от #29

  • 23 стоян георгиев

    6 38 Отговор
    сега преди атаката над идлиб руснаците се застраховат,че дори асад пак да ползва химическо оръжие виновни ще са други.
  • 24 цру

    4 21 Отговор

    До коментар #18 от "НКВД":

    ТОЧНО ТАКА !!! НЯМА грешка ! След 7 -год война Ирак-Иран ..Садам си спаси остан. самолети в ИРАН в разгара на Пустинна Буря ! Сигурно е имало сделка . но е факт...потърси и ще намериш информация .

    Коментиран от #28

  • 25 Руските свине

    5 39 Отговор
    Да не се правят на ударени, а да озаптят животното Асад, а също така да пресата на да престанат да вършат военни престъпления в Сирия избивайки сирийски жени и деца. А русоидната сган да престане да ги защитава.

    Коментиран от #49

  • 26 ЦРУ

    2 12 Отговор

    До коментар #20 от "се се се ре УМРЕ урааааааааааааа":

    ИСКАШ....ама няма ! Межд.съд в Хага е с предимство !
  • 27 vmz

    6 42 Отговор
    Удивен съм. Българи ли коментират ? По-скоро са руснаци. Ако е така, то добре. Но ако са българи !!!!!!
    Защитават Русия като родина. Ако я оби1ате повече от българия, то преместете се там вземете руски паспорт, скъсайте българския и живейте щастливо.

    Коментиран от #37, #75

  • 28 Аналния Институт

    11 1 Отговор

    До коментар #24 от "цру":

    Там ли ти преподават?
  • 29 СссереМ

    3 25 Отговор

    До коментар #22 от "Готин ама не съвсем":

    Ей нископлатен трол стига лъга и защитава терористите,ти мислиш ли че ако това е инсценировка,западните опозициони издания няма да разнищят всичко,това да не ти е матюшка където всичко е цензура,първи Ал Джазира щяха да се разпищят,отивай да събираш сеното на магарето си и не мъчи да тормозиш вакуума между ушите си.

    Коментиран от #44

  • 30 123;)

    4 19 Отговор
    Най разумно ще бъде,Русия да очаква предстоящо драстично обезценяване на рублата,вместо да пишете подобни глупости!
  • 31 Ристе

    8 14 Отговор
    Спокойно, огромная стои дад Бахур А Насмет. Вова ще вдигне касмическите вайски и ще размаже фащ като муха. Само гледайте мосфилм.
  • 32 El comandante

    17 4 Отговор
    На всички по горе срали гербави комундета съм шибал маичините им дупета!!!Слава России гербави сороспии!!!

    Коментиран от #34, #36, #47

  • 33 Тоя с Ху.

    24 2 Отговор

    До коментар #7 от "Готин ама не съвсем":

    Виждам че има все още нормални хора които мислят с главата си ! По мое мнение за случващото се и щом като разузнаването е донесло такава информация то , блядовете да пускат чеченския спецназ в това село и да си свършат работата ! Да наредят после всички тела на терористи и техни инструктори на земята , да им поизчистят кръвта от лицата , са ги снимат и изпратят в Англия на травестита Мей да спомен . След което да правят изявления по медиите какво е щяло да се случи и какво са предотвратили с факти и снимки за да може повече заблудени и неискащи да чуят и видят истинското лице на запада.

    Коментиран от #38

  • 34 123;)

    1 7 Отговор

    До коментар #32 от "El comandante":

    Ти не разбра ли,че си последна грижа на партията......

    Коментиран от #35

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Дидо

    30 2 Отговор

    До коментар #27 от "vmz":

    Облъчено човече , пий лекарства и спри да гледаш бтв , нова и т.н. истината е една и тук не става въпрос да защитаваш този или онзи . Погледнете и попрочетете световната история и ще разберете че няма по долна нация от британците в интриги и човешки геноцид в името на властване , господство и най вече заграбване на богатството на много държави и континенти . Ако това за тебе е защита на Русия иди и се хвърли от някоя скала . Колко лъжи и мизерии само на България са сторили в миналото тия боклуци бе тъпчо , Англия , плюя на тях като българин и родолюбец . Четете историята , обичайте България и заставайте зад истината ...

    Коментиран от #40, #41, #42

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тоя с Ху.

    9 4 Отговор

    До коментар #38 от "СссереМ":

    Аз да ти кажа че ако сме в една килия ти ще си жената , да си знаеш

    Коментиран от #53

  • 40 СссереМ

    3 15 Отговор

    До коментар #37 от "Дидо":

    За злини не могат да се опрат на малкото пръстче на рушмените,а и като ти чета неграмотното писане,и петата колона работи на MAX.

    Коментиран от #43, #77

  • 41 El comandante

    17 3 Отговор

    До коментар #37 от "Дидо":

    Какво им обясняваш на тия шекелджийй?Руснаците са щели да завземат истанбул и английската флота цоп в гръцки води да ги заплашва .тия гладни сороспий пишещи тука ще се надупят за няколко шекела по-вече.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Петер

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "СссереМ":

    Крадеца вика дръжте крадеца,или ви е страх ?

    Коментиран от #54

  • 46 Готин ама не съвсем

    23 0 Отговор

    До коментар #42 от "Само питам":

    Нация, като Българската, Сръбската, Полската, Румънската, които хилядолетия са стояли на пътя на варварските народи, желаещи да поробят и разграбят Европа! И докато тук и там сме се били и борили със злото, то на Запад са се развивали"интелектуално", като са се кръвосмесвали с всякакви рода и са се увредили генетично, та се чудят само, къде кого да нападнат, разкъсат и ограбят!
  • 47 Само питам

    3 19 Отговор

    До коментар #32 от "El comandante":

    А на майка си дупето не си ли шибал, руска мурво?

    Коментиран от #56

  • 48 Петер

    2 7 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца,или ви е страх ? Агресори са те - Игор ..
  • 49 Готин ама не съвсем

    27 2 Отговор

    До коментар #25 от "Руските свине":

    Американските говеда, да спрат да се правят на ударени и да насъскват народите един срещу друг! Те и техните учители от Англия!
    Да престанат да фабрикуват мушенгии и да се чудят кого да разграбят и убият!
    Идва видов ден!

    Коментиран от #50, #52

  • 50 Руските свине

    7 12 Отговор

    До коментар #49 от "Готин ама не съвсем":

    Вече век и половина насъскват русофили срещу българи. Не си ли го забелязал това?

    Коментиран от #61

  • 51 СссереМ

    2 9 Отговор
    Усещам че пишеш от затвора и в момента избиваш комплекс на мъжка тема,което ще рече че сега ти си жената и те порят кат стара скумрия,а също така съм ти обяснил 20 пъти че с изнасилването на дребен рогат добитък няма да прокопсаш.
  • 52 Само питам

    1 4 Отговор

    До коментар #49 от "Готин ама не съвсем":

    По-точно ще бъде "Българин, ама не съвсем".

    Коментиран от #55

  • 53 СссереМ

    1 13 Отговор

    До коментар #39 от "Тоя с Ху.":

    Усещам че пишеш от затвора и в момента избиваш комплекс на мъжка тема,което ще рече че сега ти си жената и те порят кат стара скумрия,а също така съм ти обяснил 20 пъти че с изнасилването на дребен рогат добитък няма да прокопсаш.
  • 54 СссереМ

    6 9 Отговор

    До коментар #45 от "Петер":

    Не,аз съм българин и не ме е страх(няма за какво),но ти щом се имаш за мужик нямаш място в тоя форум.

    Коментиран от #72

  • 55 Готин ама не съвсем

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "Само питам":

    Пич, виждам че ми се открехваш нещо??
    Искаш да поспорим, кой е по-българин?? Дай примери какво спечели и загуби България от тази пагубна за България Русофобия! Аз ще те оборя!

    Коментиран от #57, #58

  • 56 El comandante

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "Само питам":

    Не ама на майка ти 3 пъти докато се насра и сега цялата е в лайна ХаХаХа!!!!
  • 57 Само питам

    4 12 Отговор

    До коментар #55 от "Готин ама не съвсем":

    Посочи ми един русофил, който през последните 100 години да е защитавал българските национални интереси, бе отвореняк.

    Коментиран от #63

  • 58 Само питам

    3 16 Отговор

    До коментар #55 от "Готин ама не съвсем":

    И какво разбираш под русофобия бе руска подлого. Цял свят призна Русия за агресори, вие за русофобия квичите!

    Коментиран от #59

  • 59 El comandante

    8 1 Отговор

    До коментар #58 от "Само питам":

    измекяр майка ти още ли се ебе на околовръстното шосе за два и педесе?????
  • 60 Знаещ

    2 12 Отговор
    Цялата истерия е защото американците предупредих, че ще ударят сериозно по сирийските позиции, ако Асад използва отново химическо оръжие. Сега квичат и се застраховат, че ще има провокации а техните подлоги им пригласят.
  • 61 кашик

    13 0 Отговор

    До коментар #50 от "Руските свине":

    Ето как пилотите на СУ, ще разконспирират наемниците от GBP Oliva:: те ще са облечени в бели каски... Но???? Там е песъчливо, жълтеникаво. Два реда трасиращи куршуми над Белите каски и през мегафон: Внимание, внимание, гаварить Масква! Передаем сведения для время сегодня. И???? Ако от Белите каски се чуе: Аллааах Акбааар! - значи са от Тахир. Ако се чуе: Майн Гоод? - значи са от Олива. Ако нищо не се чуе, значи или са се наак. ли или са изпуснали контейнерите с БОВ и са измрели. Каквото и да се случи, те няма да са вече Бели, а Жълти каски... Като се поотъркалят в пясъка с прибежки и ровене, ще пожълтеат. Ако се чуе някой от двата отговора на трасиращите сдренади, значи СУ и МИГ на второто захожданд просто да поздравяват...!
  • 62 Историк

    6 15 Отговор
    Досега единствено руската кочина е правила чудовищни провокации срещу мирното население. За да намерят повод за втората чеченска война взриви ха над 300 свои граждани във Волгодонск и Москва, та за сирийците ли ще жалят?
  • 63 Готин ама не съвсем

    14 1 Отговор

    До коментар #57 от "Само питам":

    А Вие, можете ли да ми посочите един русофоб, който да е направил нещо добро за България, в този ред на мисли?
    Два пъти бяхме срещу Русия, управлявани от русофоби! Резултатът е три национални катастрофи и България да граничи сама със себе си!
    Не отричам чудовищните престъпления на комунистите и комунизма! Тежки и трагични за държавата! Но те какво общо имат с Русия?? Руснаците ли избиваха в Белене и Скравена, или нашите си български боклуци??
    След 10-ти обявихме Русия за враг номер едно, съсипахме икономика, машиностроене, селско стопанство, под въздействие на същите тези Русофоби и западни продажници!
    Какъв е резултатът след 30 години русофобия?? България твърдо на последно място в Европа! И на първо по всичко отрицателно, дето може да се сети човек! Променен етнос, съсипано здравеопазване, образование, армия, държавност! Липса на въпиюща справедливост навсякъде в държавата/извинявам се на тази територия, защото държава няма/! Царящо беззаконие на всякъде и закони обслужващи чужди интереси! Обезлюдена държава, останала само с възрастни хора, деца, чакащи да получат образование и да бягат и те на запад, цигани и турци!
    Какви глупости ми говорите изобщо!
    Как може да сте толкова нагли!
  • 64 Възмутен

    3 18 Отговор
    Какво търсят 60 000 руски окупатора -убийци в Сирия!
    Русия е най-подлата античовешка диктатура и е крайно време света да престане да се прави, че не забелязва престъпленията и.
    Да не се правят после на ударени като им изпепелят ушанките по подобие на главорезите от Вагнер,

    Коментиран от #65, #66

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Доктор Ох Боли

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Възмутен":

    ...империята на злото....ама без Русия света се обръща...... ха ха хах ...
  • 67 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "без мозък":

    ...дръж се прилично и не.... псвей.......... нищо , че си некъв тука..... ...умрел.... ха хаха...
  • 68 Доктор Ох Боли

    1 1 Отговор
    .... хах а ха...... тука чесно ви казвам... като влезна искам ви респектирам сички ...умреляци.............. ха хаха..... и унааа . селянка с мъжките никове....... ха хаха ......... ае да не я убиждам...... ха ха ха.....

    Коментиран от #69

  • 69 Бат Ваню

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Доктор Ох Боли":

    ...ама тя си е селянка...кво треее да я хвалиш ли...?..... ха а х хах ахаха.......
  • 70 Доктор Ох Боли

    0 2 Отговор
    ...иначеее..... по темата...... Русия ше затъне у Сирия........... ше повлеце и Турция......... ха ха ха..... и така.........

    Коментиран от #71

  • 71 Бат Ваню

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Доктор Ох Боли":

    .......Ае православен Константинопол.......... ха хах ах.....
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 не мога да търпя

    1 0 Отговор
    кучето си лае те си вършат що си знаят.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Гео

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "vmz":

    Повечето се преместиха- 2.5 милиона, е не в Русия, заради това , което ни забърка Сащ и сие. Те направиха арабска пролет и оранжева , розова и др. революции и ни доставят емигранти , а не Русия.
  • 76 Потребител

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "СссереМ":

    Няма логика в мнението ти. Вместо да го огласяват просто можеха да не го осъществят, ако го бяха подготвили, че пък да ги бяха хванали и т.н. Те тия още със Садам Хюсеин в Ирак така я карат. Хвърлят химическото оръжие, после обвинят някого, който им е на мушката, после му отвърнат на "удара" и после се оказва, че оня пък изобщо дори нямал химическо оръжие, обаче какво значение има. Те съ джентълмени и си вярват.
  • 77 Ebacha na evrei

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "СссереМ":

    Ей широка халка.искам да набарам изнеженото ти травеститско тяло и да го напълня с люта българска сперма.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания