Last news in Fakti

25 Август, 2018 18:30 3 061 25

Руски сенатор: Западът не иска мир в Сирия

  • сирия-
  • русия-
  • западът-
  • сенатор-
  • мир

Русия очаква провокации в Сирия

Руски сенатор: Западът не иска мир в Сирия - 1
Снимка: БТА/ AP

Според членът на комитета на Съвета на Руската федерация по отбрана и сигурност Франц Клинцевич, Западът, готвейки поредна провокация в Сирия, за да обвини властта в „употреба на химическо оръжие“, се стреми да провали мирния процес в арабската държава, предава РИА Новости.

Прессекретарят на министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков заяви, че в Сирия терористите готвят поредната провокация, която да послужи като повод за удар по сирийските правителствени обекти от страна на САЩ и техните съюзници.

„Осъществяването на този сценарий ще стане още едно свидетелство за непрекъснатите опити на американците по всякакъв начин да затруднят възстановяването на нормалния живот в Сирия“, смята Клинцевич, предаде „Фокус“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    43 3 Отговор
    Докато съществува хиената САЩ,провокации винаги ще има,защото такъв им е морала на американците!Единствения начин да ги успокоят е да бъдат унищожени!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Бесен пес

    36 1 Отговор
    Прав е .. тепърва ще се правят още и още смешни и безгръбначни провокации , само и само да се влошава обстановката .
  • 3 El comandante

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Крум стршний:Като не щеш мира на ти секира!!!!Послеслов:Наздраве дружина с нИКИФОРВА кратуна!!!!!
  • 4 1122

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Супер точно хиена е но скоро и това няма да е. С тази политика ще се самоубие.
  • 5 Иванов

    6 22 Отговор
    На снимката ясно се виждат последствията от борбата на Русия за световен мир!

    Коментиран от #6, #11

  • 6 El comandante

    21 5 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    Това го направи ид отрочето на фащ!!!ШТИ ИбЪ майкста издипан сородоид!!!!

    Коментиран от #17

  • 7 ГруЮ

    16 1 Отговор
    САЩ са една съвременна империя. Със своите имперски интереси и цели. Както впрочем и Русия и Китай. ЕС също, но не е дорасъл политически. Така, че място за морал няма. Правят това, което смятат за необходимо за да оцелеят.
  • 8 ГруЮ

    10 1 Отговор
    САЩ са една съвременна империя. Със своите имперски интереси и цели. Както впрочем и Русия и Китай. ЕС също, но не е дорасъл политически. Така, че място за морал няма. Правят това, което смятат за необходимо за да оцелеят.
  • 9 onq s konq

    4 22 Отговор
    В Русия няма Сенат за разлика от САЩ,съответно и "сенатори".В Русия има Парламент с прякор "Дума",който НАПЪЛНО И БЕЗПРЕКОСЛОВНО Е ПОДЧИНЕН НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН.А защо след като Светът УЖЕ е МНОГОПОЛЮСЕН,Русия със всичката огнева мощ зад гърба си не удари по масата за да разбере "страхливият Запад" КОЙ Е ПОКАНЕНИЯ В СИРИЯ,Т.Е. ШЕФА?Няма такова нещо.Вместо това Путин предпочита да ходи по сватби в Австрия и да си приказва с Меркел УПОРИТО за Газопровод,...потому что денги осталис очень мало:)

    Коментиран от #10

  • 10 Borislav Popov

    25 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Когато Русия се намеси във войната в Сирия - Асад държеше 8% от територията. Сега Асад владее 95% от територията на Сирия и продължава да напредва ! За това е и целият вой !

    Коментиран от #13

  • 11 Д'мин

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    Снимката е кадър от видео правено на 17 август от репортерка на Фокс нюз-Рич Едисън! Видеото е правено в района на Рака във връзка с темата за отпускане на 200 и няколко милиона долара от Държавния департамент по програми за възстановяване на Сирия! Ама ти си му лепни тъпнята за Русия срещу световния мир!
  • 12 Ььььььь

    11 1 Отговор
    Това се знаеше отдавна-даже и децата вече го разбраха---прав е рашана...
  • 13 onq s konq

    2 11 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Бих помолил да уточниш какво имаш предвид под "владеене на територия" конкретно в случая-Значи ли че след като твърдиш че Асад владее 95% от Сирийската територия,САЩ,АНГЛИЯ,ФРАНЦИЯ И ТУРЦИЯ СА НАБУТАНИ В ОСТАНАЛИТЕ 5%?А Русия и Иран в КОИ ПРОЦЕНТИ ОТНАСЯШ?...Или те са "законно регистрирани квартиранти"...И последен въпрос:Имаш ли инфо НЯКОГА,НЯКЪДЕ ПО СВЕТА МАРИОНЕТКА ДА Е ВЛАДЯЛА НЕЩО?

    Коментиран от #14

  • 14 Borislav Popov

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Точно това ти казвам - краварите , пиратите и петлите са набутани в тия 5 %. А за Иран и Русия - има ли нужда да питаш ?

    Коментиран от #15

  • 15 onq s konq

    1 8 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Ха,ха!Браво Бориславе,браво Попов:)Еса ми хрумна един лозунг,който можеш да подариш на любимеца си Асад:"С ХЪС И САМОЧУВСТВИЕ-ПОВСЕМЕСТНО ПРИСЪСТВИЕ"!Гарантирано няма да го впечатлиш с тая глупост,но пък ще го зарадваш че ИМА ФЕН В ДАЛЕЧНА БЪЛГАРИЯ!Жив и здрав.

    Коментиран от #16

  • 16 Borislav Popov

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Това е положението - факти. Не съм го измислил аз.Какво е разположението на силите в Сирия. Почти цялата територия вече е под контрола на Асад.
    От публикуваната карта се вижда, че почти цялата сирийска територия вече е под контрола на правителството на Башар Асад. На север са териториите, контролирани от кюрдите и там са разположени и американски сили.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Трол

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Под контрола на Асад са около 62-3%, някъде 20-30% под контрол на кюрдите и американците, всичко на изток от Ефрат, без един малък анклав на североизток. Другото е Арфин, Идлиб, ал Танаф на йорданската граница и един малък идилски район до границата с Ирак. Сега каубоите чакат атаката над Идлиб и ще минат с номера с бидоните с хлор, ама вече никой не им се вързва.
  • 19 Чепа

    8 1 Отговор
    Тоя откри топлата вода!
  • 20 стоян георгиев

    2 9 Отговор
    запада не иска такъв мир дето русия очаква да има в сирия,а именно сунитското население на страната да бъде изселено в европа ,турция или йордания.запада не иска мир със страна начело на която е асад и докато тои е на власт асад и съюзниците да не чакат пара или съдеиствие от запада.

    Коментиран от #21

  • 21 Пешо

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    С поведението си ФАЩ го набутаха яко на ЕС чрез бежанците от арабската пролет. Тотално Европа е прецакана - бежанци, тероризъм, милиарди разходи, че сега и мита за европейските стоки.

    Коментиран от #22, #25

  • 22 стоян георгиев

    3 6 Отговор

    До коментар #21 от "Пешо":

    я ми кажи по-добро място за живеене от европа?говоря за европеиския съюз с бежанците и митата и тероризма!!!смях!та чакам да се сетиш за такова.и да го напишеш !!!!и гледаи да не забравиш!!!

    Коментиран от #23

  • 23 любопитен

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    Нова Зеландия?

    Коментиран от #24

  • 24 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "любопитен":

    хахахахаха!!!!!и кво и е по-хубавото на нова зенландия?тя спазва европеиските принципи в политиката и икономиката ,но е малка страна откъсната от целия останал свят.та я ми кажи по-кво се различава нова зенландия от европа като управление ценности ,политики или култура?
  • 25 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Пешо":

    100% ВЯРНО!!!А за пръв път се замислих над това при загадкакта ---как АНГЛИЯ УПРАВЛЯВА ИМПЕРИЯТА СИ!!!КАК????Англия НЕ управлява територийй...ТЯ управлява ПРОЦЕСИ....В Индия са мазначени за губернатори ОТЛИЧНИ НАБЛЮДАТЕЛИ И АНАЛИЗАТОРИ!!!Те изготвят с КЪРТОВСКИ ТРУД доклади,които РЕДОВНО пращат в метрополията...А там съставят глобална картинка на ПРОЦЕСИТЕ и връщат препоръки..,,С оглед на това и това се очаква ПОДОБНО РАЗВИТИЕ...За да имаме КОНТРОЛ ..ТО трябва да се насочи в тази посока..За това е необходимо......,,,...Така се управлява ИМПЕРИЯ над която слънцето не залязва!!!!АМЕРИКАНЦИТЕ СА БЛЕДО!!!подобие...много бледо подобие...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания