26 Август, 2018 19:52 2 486 17

Отровен с „Новичок“ се бори за живота си

  • новичок-
  • великобритания-
  • менингит-
  • чарли роули-
  • болница

45-годишният британец е приет с менингит

Натровеният с „Новичок“ британец Чарли Роули, който беше изписан от болницата, отново е приет в лечебно заведение. Той се бори за живота си седмици, след като бе намерен в безсъзнание на Острова, предаде „Мирър“.

45-годишният британец е приет с опасен за живота менингит, предизвикан от отравянето с нервнопаралитичното вещество. Неговата приятелка, 44-годишната Доун Стърджис, не успя да се пребори с отровата и загина.

Двамата британски граждани бяха намерени в безсъзнание седмици, след като бившият руски агент Сергей Скрипал и неговата дъщеря станаха обект на атака с „Новичок“. Двамата руснаци оцеляха. Британските служби обвиниха Русия, че стои зад атаката.

Британците, за разлика от Скрипал, не са били цел на нападение, а случайно са имали досег с веществото „Новичок“. Според разследващите „Новичок“-ът се намирал в шишенце парфюм, което Роули подарил на приятелката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роги

    36 5 Отговор
    Пълна простотия,вече няма кой да и вярва.

    Коментиран от #10

  • 2 НАТО ВЕЦ

    24 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Британците, за разлика от Скрипал, не са ... си мазали "Новичок" на филийка за закуска. Аман от простотии.
  • 3 Аз казах

    21 2 Отговор
    Абе за тия двамата английски клошари е ясно по интересно е къде са другите двама ни вест ни пост от тях а пък и единия от тях е руски гражданин защо никой от роднини и представители на РФ няма достъп до нея англетата май отвличат чужди граждани .
  • 4 Ььььььь

    19 2 Отговор
    Ще го свитнат и този наркоман-та да могат поне малко да замажат лъжите си британците...
  • 5 коки

    14 2 Отговор
    Ай стига с този новичок,не ли изветря от употреба вече то радиоактивните елементи имат по малък период на разпадане от този новичок
  • 6 лошо

    15 1 Отговор
    Ето така се разпространяват фалшиви новини,няма доказателства и факти за никакъв новичок но се продължава с лъжите...

    Коментиран от #13

  • 7 Гадната Англия

    9 1 Отговор
    Наркоман
  • 8 ****

    12 1 Отговор
    Тези до кога смятат да претоплят тази манджа,учените им го казаха в прав екст,че от новичок изхода е един,бърза смърт и отръвка няма,а тези продължавали да ги лекуват,направо сериял от студио Х.
  • 9 факт

    8 0 Отговор
    парфюмът е произведен за тереза мей ама е станала куриерска грешка!?
  • 10 Шерлок

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Роги":

    Не е простотия, но е зацепваш. Тоя е подарил парфюм на приятелката си. Ако го е купил, значи целия магазин е с Новичок. Ако го е намерил, значи е клошар и го е дал на гаджето си. Няма други отровени значи не е от магазин. Значи е клошар. И така? Бандата, според МИ5-6, влиза на два баскетболни отбора, първите внасят новичока, вторите влизат после. Срещат се на игрището и първите дават нлвичока на вторите. МИ 5 не очаква толкова силен тим за един Скрипал и гледа видео по Тубе. Втория отбор се преоблича като компаньонки и травестити и влиза при Скрипал и щерка му, а част от тях се свалят с охраната отвън. Видеооператора на МИ5, очаква нещо като Бонд, но е разочарован, влизат лесбийки травестити и той отива за кафе. В този момент два травестита напръскват Скрипал и щерка с одеколона, излизат и хукват по токчета навън. В парка хвърлят одеколона и драсват към игрището да доиграят с първия отбор мача. Останалите травеститиспират целувките с охраната и си тръгват. Охраната закопчава гащите и влиза и открива Скрипал и Юлия вирнали крака лежат. Тревогаааа! МИ5 се втурва, но късно... В това време двата тима купуват билети за Масква и оставят автографи и визитки на стюардесите. Ето, това е май версията на британците. А тоя, намира одеколона, напръсква се и го подарява на клошарката си. Така поне разбрах?

    Коментиран от #11

  • 11 Д-р Уотсън

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Шерлок":

    Мислех, че имаш ум в тиквата, но то било бира и цаца? Но това, което описа е версията общо взето по случая. За интефеса не е важно истината, а да има руска следа. Кой знае колко групировки по света имат Новичок? Чува се, че го имат поне 4 тайни служби по света, освен руските.

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Шерлок

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Д-р Уотсън":

    Мотив имат: 1. От руски служби, за да накажат предателя. 2. Английски служби, за да наклепат руснаците. 3. Други, за да наклепат руснаците и да не се разчуе за тях. 4. Българските Соросоиди, за да оплюят всичко руско и да заработят центчета. 5. Извънземни, сбъркали по погрешка стаята.
  • 13 Шерлок

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "лошо":

    Извода, ще са руснаците е неприемлив. Откъде британците разбраха, че е отровен с Новичок??? За да го познаят, значи знаят какво е и рецептата. Иначе как ще го познаят? Можеш ли позна лъв, ако не си виждал лъв? Значи го имат и техните служби. Тогава, най-вероятна е версия 2. - британски Новичок е отровил Скрипал... Уотсън, познах ли? На каса Астика, ловим ли се?
  • 14 Шакспир

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Д-р Уотсън":

    Смело интерес във феса да получиш ИНТЕФЕСА!
  • 15 ТЕРЕСА ЗМЕЙ !

    3 0 Отговор
    Там е ключа за мазето - хайли лайкли ! Ю ноу ? РЪЙШ ЛИ ! МИ 6 и скапан ярд ! ИЗМЕТ наглосакска !
  • 16 Добърден

    3 0 Отговор
    Шерлок ти ми оправи настроението за седмици напред. Благодаря!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: