Last news in Fakti

27 Август, 2018 07:36 1 999 3

Стрелба и трупове зад Океана (СНИМКИ)

  • джаксънвил-
  • флорида-
  • стрелба-
  • доналд тръмп

Трима са убитите при инцидента в Джаксънвил, нападателят се самоуби

Стрелба и трупове зад Океана (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Трима души са убити и деветима ранени при стрелбата в Джаксънвил, щата Флорида, съобщи шерифът Майк Уилямс, цитиран от АР.

По-рано бе съобщено за четирима убити.

"На мястото на събитието бяха телата на трима души. Единият от тях беше заподозреният, който сложи край на живота си", каза шерифът.

По първоначални данни той е 24-годишният Дейвид Кац от град Балтимор в щата Мериленд. Той участвал в състезанието по видеоигри, където открил огън. Мотивът за стрелбата все още не е ясен.

Стрелба и трупове зад Океана (СНИМКИ)

Губернаторът на щата Флорида Рик Скот каза, че президентът Доналд Тръмп му се е обадил по телефона и му е предложил федерална помощ след стрелбата в мол в Джаксънвил, където е имало състезание по видеоигри.

Стрелба и трупове зад Океана (СНИМКИ)

Губернаторът ще отиде в Джаксънвил, за да се срещне със следователите. Скот е разговарял също с кмета Лени Къри и с шерифа Майк Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Всеки иска

    2 2 Отговор
    Контра страйк на живо кво толкова ...
  • 3 Kcaniba

    5 0 Отговор
    хибридна гражданска война върви в империята на злото фащ!!
    кочината се самоизяжда!!