Last news in Fakti

29 Август, 2018 07:50 1 980 1

От Италия зависи сигурността на Европа

  • виктор орбан-
  • имигранти-
  • италия

Виктор Орбан призова за нова политика по границите

От действията на Италия в сферата на имиграционната политика в момента зависи безопасността на ЕС. Това заяви премиерът на Унгария Виктор Орбан, цитиран от РИА Новости.

Той заяви, че ЕС се нужда от нова Европейска комисия, която да се обяви за защита на границите. Орбан разговаря с италианския вътрешен министър Матео Салвини.

„От успеха на Салвини зависи безопасността на ЕС. Ние сме готови да подкрепим неговите усилия. Унгария показа, че имиграцията може да бъде спряна“, заяви Орбан.

Салвини заяви, че италиански представители ще обсъдят имиграционната политика с европейски лидери. Разговорите трябва да бъдат проведени скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХанкоБрат

    4 0 Отговор
    Всяка държава докоснала се до ЕС и НАТО става импотентна и започват да я мачкат всевъзможни дендър-политици и кроманьонци. България вън от ЕС и НАТО веднага.
Новини по държави: