Last news in Fakti

30 Август, 2018 12:00 1 941 2

Пчелна армия атакува Ню Йорк

  • ню йорк-
  • пчели-
  • пчелар

Насекомите бяха преместени на друго място, където ще се установят

Рояк от 40 хиляди пчели щурмува чадър на щанд за бързи закуски на площад "Таймс скуеър" в центъра на Ню Йорк, предаде АР.

Полицията блокира част от 43-а улица и Седмо авеню след нашествието на рояка. Той кацна върху жълто-син чадър на количка за продажба на хотдог. По това време култовият площад бе пълен с пешеходци, туристи и моторни превозни средства.

Полицейски служител, който е любител-пчелар, дойде на място с предпазни дрехи и качулка с мрежа пред лицето. Той използва уред, подобен на прахосмукачка, с който отстрани пчелите, без да ги наранява.

Операцията отне около 45 минути и привлече вниманието на много туристи, които не преставаха да снимат. Пчелите бяха преместени на друго място, където ще се установят.

От полицията съобщиха, че никой не е пострадал при инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    6 0 Отговор
    Да му е честито на любителят пчелар още едно пчелно семейство!
  • 2 Мммм, да

    3 0 Отговор
    Ех, Вова Вова!!! Сега с армия от пчели ли нападна света?