30 Август, 2018 20:00 14 384 33

Племенницата на Скрипал: Юлия е мъртва!

  • виктория скрипал-
  • юлия скрипал-
  • великобритания-
  • мъртва-
  • новичок-
  • русия

Роднините на Юлия нямат никакъв контакт с нея

Племенницата на Скрипал: Юлия е мъртва! - 1
Снимка: БТА/ AP

Племенницата на отровения бивш руски агент Сергей Скрипал – Виктория Скрипал, твърди, че двамата с неговата дъщеря са мъртви. Юлия Скрипал също бе отровена с нервнопаралитичния агент „Новичок“.

Преди дни живеещата в Русия Виктория Скрипал изрази съмнения, че бившият двоен агент е мъртъв. Сега твърди, че Юлия също вече не е сред живите, предаде ТВ Звезда. По думите й от месеци роднините на двамата се опитват да установят контакт с пострадалите на британска земя Сергей и Юлия Скрипал.

Виктория Скрипал заяви, че след отравянето Скрипал не са ползвали своите банкови карти, позовавайки се на разпространена в медиите информация. Освен това къщата на бившия агент е трябвало да бъде срутена, за да се елиминират остатъците от химическо оръжие, но това не е случило, твърди племенницата.

Малко след изписването си от болницата, Юлия се появи пред медиите. От този момент нататък от нея и баща й няма ни вест, ни кост, а това кара роднините им в Русия да си мислят най-лошото. Няма официална информация и на Лондон, а местоположението на семейство Скрипал се крие в строга тайна. Виктория Скрипал не може да се свърже с тях и по телефона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ташунко

    92 32 Отговор
    Боли ме шпека за Юлия, тук в бълхаристан сме цъфнали и вързали!

    Коментиран от #6, #14, #26

  • 2 Ветеран

    166 35 Отговор
    Напълно възможно! По гадно , нагло и отвратително племе от англичаните няма на света !

    Коментиран от #5, #9, #17, #31

  • 3 Димитър

    95 22 Отговор
    Това се очакваше и няма да бъде никаква сензация ако е истина, защото лондон много яко сгафи с обвиненията за новичока и никакви живи свидетели не им трябват. Очаквам и онци "отровеният" полицай да го блъсне някой влак тия месеци. Същата съдба между другото очаква и навални. Господарите му вече разбират колко е безполезен и само чакат удобен миг да го ликвидират хвърляйки вината за това върху Кремъл, както направиха с немцов.
  • 4 Ххххх

    101 17 Отговор
    Най-напред използвани в кампания срещу Русия и после убити. Евтино и брутално
  • 5 PhD

    18 63 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеран":

    Има, има ... руското!

    Коментиран от #10

  • 6 Николас Мадуро

    36 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ташунко":

    Така си е!Напълно подкрепям колегата Ташунко Сапа,относно теорията му за шпека!
  • 7 Голям прос

    61 10 Отговор
    Нали си свършиха работата, не са нужни на МИ 6, най- вероятно на ЦРУ.
  • 8 Бачо Киро

    72 12 Отговор
    Ха, че какво очаквахте? Те изобщо не са били отровени, а очистени и използвани за пропагандата на англичаните. Оздравели били, ама никога не се показаха да направят изказване... Всичко беше хартишка от англетата...

    Коментиран от #12

  • 9 1122

    34 9 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеран":

    Има САЩ и Австралия и Израел.
  • 10 Ветеран

    9 14 Отговор

    До коментар #5 от "PhD":

    Ах ти руснак такъв !
  • 11 1122

    25 7 Отговор
    Пропуснах агресивните енглета.
  • 12 стоян георгиев

    13 38 Отговор

    До коментар #8 от "Бачо Киро":

    баче еи така се ловят шарани като теб.племенницата на скрипал е много достоверен източник,почти колкото руските медии!!!смях1ти обаче им вярваи!

    Коментиран от #15

  • 13 Руските свине

    16 37 Отговор
    Не престанаха да пускат фейкове по темата Скрипал, а слугите им да ги тиражират безкрайно.
  • 14 .....

    12 20 Отговор

    До коментар #1 от "Ташунко":

    Заради такива като теб България е в това положение.продължавай да гледаш себе си и да не ти пука за другите,ще успееш в живота
  • 15 Димитър

    58 5 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Че дай да видим британските медии? На отровения литвиненко има стотици снимки, на тия нито една. И къв е тоя новичок, дето адски отровен, ама трима даже четирима натровени с него се излекуваха? То бива лъжи бива, ама колкото са по-големи и оплетени, толкова по-ясно лъсват белите конци. Опретелено британците се изложиха зверски и то на глобалнно ниво, всичките ги видяха и разбраха що за стока са.

    Коментиран от #29

  • 16 акята

    25 5 Отговор
    англичаните им бяха предоставили жилище за стотици евра и вече не им требват защо да ги търпят идва Брекзит
  • 17 Townboy

    24 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеран":

    Има, евреите!
  • 18 Bahti

    22 4 Отговор
    Ма са такива Хора изобщо имало ли е? Щот аз почвам да се съмнявам. Мани Новичок.
  • 19 Генчо

    35 4 Отговор
    Юлия Скрипал се води руски гражданин а англичаните нарочно не допуснаха никой от посолството да се срещне с нея дори и в присъствието на някой от английските власти просто за да се уверят че изобщо е била в болница и е била отровена!
  • 20 аналитик

    28 6 Отговор
    Да благодарим на британското правителство, че не обвини и намесата на Асад, Китай, Иран и Хизбула, а само "русска намеса"! Все пак можеше сценария, дето измислиха да гласи и така: Руски шпионин се влюбва в китайка от Лондон, която е китайски шпионин на модни аксесоари. Тя обича обаче ирански генерал, с който са обучавани в база на Хизбулла за да идат и отровят Скрипал. Руския шпионин заминава за Лондон за да открие китайката и да и предложи брак, вземайки Новичок да се отрови ако тя откаже. И я заварва да играе Покер с генерала и шофьора на такси от Хизбйла, който е двоен агент и бисексуален от трети пол. Любимото му четиво е Истанбулска конвенция. Руснака пада на колене, вади два пръстена и предлага на китайката, тя обещава да си помисли 1 ден. Хизбуларя се разплаква, толкова е романтично и по навик претарашва сакото на рашън адженте. Взема одеколона и отива в къщата на скрипал, наел е квартира на горен етаж. Вижда откфехната вратата на Скрипал и решава да си набави и кърпа и гребенче. Влиза, но Скрипал и дъщеря му играят джитбоу, лпоглеждат го. и той ги напръсква с одеколона, без да знае, че е Новичок. Те лягат на пода и почват да кихат и вият като койоти. Джендъра се изнася към квартирата си, подавайки сигнал на Бърза помощ да дойдат за Скрипал. Ми 5 почва да търси кой е и открива че е влязал руснак от аеропорта и веднага разбира, че "руска следа" мирише на атентата... Правителството на Май е в шок - руска намеса. И вд

    Коментиран от #33

  • 21 vvvvv

    25 3 Отговор
    Англичаните, както винаги, организират активно мероприятие и искат и други балъци, като нас, да участват.
  • 22 Путлерчоци

    6 20 Отговор
    ПУТИН Е МЪРТЪВ
    Путин не може да върши такива безобразия.
    Това е двойник на Путин
  • 23 ФАКТ

    10 23 Отговор
    Немцов е убит от Путин ,както убиха и много други негови врагове !!!!
  • 24 джи пи

    7 5 Отговор
    Старо като новина Пука ми Кои каквото е тьрсил е намерил А за нашите проблеми се мьлчи
  • 25 един

    7 4 Отговор
    Тази племенница ми се вижда доста съмнителна. Опитът за убийство на бащата и дъщерята Скрипал явно е с нейно участие, както и на "годеника" на Юлия. Кремъл мълчи по този въпрос, както винаги, подхвърли някоя лъжа и пак млъкне. Племенницата обаче се прави на загрижена. Доста фалшиво. Колкото до бащата и дъщерята Скрипал може и да са сменили самоличността си. Няма да се оставят пак а ги отровят я.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Никола Николов

    4 3 Отговор
    Двоен агент ! Може да е бил и троен.Като предадеш един път за втория е по лесно.Всичко за пари. Лесните пари са свързани с риск. Можеш и наркотици да продаваш обаче има риск(има и морална отговорност) могат да те убият конкуренти,могат и да те хванат полицаите. Когато започнеш да играеш с огъня има някаква вероятност да се опариш даже да изгориш. Сега да отговорим на един въпрос. Защо пострада такъв добър човек? Отговорете си сами.
  • 28 007

    4 6 Отговор
    Стара тактика на руски служби е да пускат няколко десетки противоречиви версии около случай , в който са замесени, с цел отвличане на вниманието и дезориентация на общественото мнение. А полезните идиоти по целия свят биват активирани да ги повтарят и тиражират.
  • 29 стоян георгиев

    5 5 Отговор

    До коментар #15 от "Димитър":

    на литвиненко имаше хиляди снимки щото беше неизлечимо болен.тук става въпрос за хора които са скрити и държавата се опитва да ги скрие за постоянно.въпроса е що обаче руснаците толкова много искат да са на светло?руснаците по принцип не се грижат за хората си в собствената държава ,а се загрижиха за избягал предател и дъщеря му след неуспешен опит за тяхното отравяне!!!!смях!
  • 30 Wella

    5 3 Отговор
    Няма за какво да се свързват с русия майката която ги отрови, скрити са смного добре
  • 31 Боряна

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеран":

    Ами като е супер алчен какво е очаквал ,медал ? Живи са със нови самоличности ,пластики по лица и тяло ,в друга страна или остров и пълни банкови сметки ,много им дреме на предателите за роднини , какво ги мислите и обвинявате англичаните .
  • 32 Чочо

    0 0 Отговор
    До "аналитик"
    Не им отваряй очите на тъпите британци. Толкова сложни схеми са немислими за техните пилешки мозъци. Дори когато лъже човек се изисква поне минимум мозъчен капацитет. При тях основният фактор е наглост, бруталност , надменност, самочувствие че са най- велики и безгранична арогантност.
  • 33 Иво

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "аналитик":

    Аналитичко, к`ви са тия чекиджий..и писания бе? Или се изживяваш като " майстор на късия разказ "? Я у лево, чикид..с скапан !
Новини по държави: