Last news in Fakti

30 Август, 2018 20:31 3 764 137

Русия маха визите за турски граждани

  • визи-
  • турция-
  • русия-
  • туристи-
  • пътувания-
  • премахване

Анкара и Москва засилват сътрудничеството

Русия маха визите за турски граждани - 1
Снимка: Shutterstock

Турция и Русия ще обсъдят премахване на визовите ограничения за турски граждани, съобщи „Дейли Сабах“. През есента ще се проведат първи консултации между експерти по консулските въпроси на двете държави.

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че първият кръг от преговори е предвиден за есента. Външните министри на двете държави Мевлют Чавушоглу и Сергей Лавров се споразумяха вече за изготвянето на механизъм за взаимно опростяване на пътуванията за определени категории граждани.

През 2015 година дипломатическите отношения между Анкара и Москва се сринаха след свалянето на руски самолет от турски изтребители. След възобновяването на диалога обаче се забелязва засилено икономическо и военно сътрудничество между двете страни. Милиони руски туристи посещават Турция.

Анкара има амбиции да се увеличи и броят на турските туристи в Русия. Визова либерализация е стъпка в тази посока. Турският вицепрезидент Фуат Октай обеща на своите сънародници, че скоро ще могат да пътуват до Русия само с лична карта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путаран

    23 17 Отговор
    Смех в залата. да им е чектито.

    Коментиран от #3, #16

  • 2 Ааахааа

    21 5 Отговор
    Само така се прси бизнес
  • 3 да е весело

    20 12 Отговор

    До коментар #1 от "Путаран":

    Взе ми думата от устата.Смех не,ами голем смех!
  • 4 Синан

    35 7 Отговор
    Ей, това е! Русия и Турция, стават все по-братски държави! Да жевее руско - турската дружба!

    Коментиран от #47

  • 5 Турец

    22 23 Отговор
    Това приятелство се превръща в морално падение за руския народ

    Коментиран от #6

  • 6 999

    32 20 Отговор

    До коментар #5 от "Турец":

    По-скоро морално падане за българският народ, не за руският, защото 4-5 милион руснаци сега са в Турция на почивки, да не говорим за немските туристи. Българите просто завиждат, че руснаците са дружки със турците и сега се чудите как да оплюете е двете народи, щото вие сте цъфнали и завързали.

    Коментиран от #9, #13, #19, #23, #61, #80

  • 7 Онур

    26 11 Отговор
    Турция и Русия! Голяма сила са, особено обединени като братя!
  • 8 злобар

    39 4 Отговор
    Всеки си защитава интереса само ние защитаваме чужди интереси.
  • 9 да е весело

    12 10 Отговор

    До коментар #6 от "999":

    Ти знаеш ли значението на думичките ''морално'' и ''падение'' БЕ мушмурок с мушмурока ти!

    Коментиран от #12

  • 10 Емексиз пехливан

    18 16 Отговор
    Путин е жената на Реджеб Челеби, затова маха визите за родата.

    Коментиран от #14

  • 11 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    13 10 Отговор
    ИНТЕРЕСА - КЛАТИ феса !
  • 12 Месут

    24 18 Отговор

    До коментар #9 от "да е весело":

    Колко години бяхте " братушки" с руснаците, лизахте им някой задни части, и накрая файда никаква за вас българите.. Турция за 2 години направи проекта " Турски поток", АЕЦ " Аккую", C-400, съвместно производство на C-500 Русия - Турция, икономически възходи, сега и визови ограничения, за напред ще има и още. България какво направи, едно огромно НИЩО, Русия видя що за стока сте българите и ви би шута и ви прати в 9 дупка на кавала.

    Коментиран от #15, #20

  • 13 Аве еййййй нашичкия

    12 14 Отговор

    До коментар #6 от "999":

    Като чуеш някой да ти говори на: ''Е ДВЕТЕ НАРОДИ'',сещай се за какъв модел цървул става въпрос!!!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 лизачев

    14 16 Отговор

    До коментар #12 от "Месут":

    И ако не е тайна,какво точно им олизахте на руснаците,че така рязко ни задминахте?Джокерче някакво?

    Коментиран от #22

  • 16 БЪЛГАРООСРАН КЪК ТИ ЗВУЧИ

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Путаран":

    НА МЕН РЕАЛИСТИЧНО...
  • 17 Онур

    14 11 Отговор
    Горките гладни българчета пак им влезе вътре на дълбока.. Руско - турското приятелство си личи отдалеч, вие пишете безсмислените си коментари тука, без това файда никва за вас, докато истинските големи и силни държави като Русия и Турция вървят напред рамо до рамо.
  • 18 Голям Слон

    21 7 Отговор
    Вечно приятелство нямало. Имало вечни интереси. В което не виждам нищо лошо. Важното е в една сделка изгода да имат и двете страни. А не да дупедавстват, като нас, българите: кой каквото прави, прави. Ние все губим, защото не си знаем интереса. По-скоро го знаем, но не ни стиска да го устояваме.
  • 19 Бесен Язовец

    12 10 Отговор

    До коментар #6 от "999":

    Ахааа, е двете народи, я се скрий ве пискюл !
  • 20 Месут, звучиш правдиво, макар че

    9 9 Отговор

    До коментар #12 от "Месут":

    Аз се считам ПАТРИОТ ! Защото СЪМ РУСОФИЛ но И милия за българският трудов, изстрадал, скромен и беден народ ! Не искам да кажа че аз съм беден , но искам и НАРОДА да е сносно доволен, блажен и уреден ! Да има ЖИВОТ по селата и ПОЛЯТА !
  • 21 хихихииии

    11 13 Отговор
    ....хахаха...на Путин му трябвали анадолски специалисти -козари да обучават чукчите и евенките как да доят мъжките елени,пък в замяна щял да построи на Ердоганя руски бази ,за охрана на Босфора ...хихихи...
  • 22 Месут

    11 12 Отговор

    До коментар #15 от "лизачев":

    Нищо не са лизали турците на руснаците, даже напратов, убиха им посланика в Анкара, свалиха им самолета, и др. Турция, не лиже Русия к както не лиже и САЩ сега! Сащ защо си мислеш, че почнаха със санкциите, защото Турция не лиже но и стой гордо изправено пред великите сили, не казвам, че Турция нещо може да направи на САЩ и Русия, само казвам че ако Турция беше васал на някого сега нямаше да има тези икономически проблеми, България що няма икономически проблеми, (като изключим, че нямате икономика) щото вие достойно лижете някой части на ЕС.

    Коментиран от #24

  • 23 ВКР

    14 8 Отговор

    До коментар #6 от "999":

    ...да са ви честити руските ''туристи'' ,дето идват на почивка заедно с С-400 ,и по-много да станат,само гледай някой Чернобил да не ви заформят...ей,пък на изпроводяк от ол инклузива да им напълните добре торбите (за из път) и една хубава ,турска чупка в кръста да направите
  • 24 лизачев

    16 11 Отговор

    До коментар #22 от "Месут":

    Месутчо,тръгвате натам,откъдето ние се опитваме да се върнем,но още не можем,а и най вероятно няма да успеем.Русия е дълбока яма,който падне в нея,излизане няма.Лично мнение,но все пак пожелавам ви успех.

    Коментиран от #25, #26

  • 25 777

    12 5 Отговор

    До коментар #24 от "лизачев":

    той,Месутчо де,не ще да си каже името от времето,кога ние бяхме дупе и гащи със СССР-то,ама сега ,нали е демокрация ,юнак го раздава...същите са и тия протурски шнурове около него...така че,не им се връзвай на козарчетата...

    Коментиран от #29

  • 26 Месут

    18 11 Отговор

    До коментар #24 от "лизачев":

    Русия е световна сила, Русия е богата на нефт и газ, Русия произвежда всичко от военна гледна точка, и мн. др. Турция, знае как да влиза " под кожата" на Русия, доказа го с многото мега проекти до сега, като се има в предвид, че Путин отива в Турция, Ердоган отива в Русия, министри разни си правят взаимни визити и др. Ако, знаеш как да си изиграеш картите с Русия, много ще спечелиш, Турция това прави и успява, с Русия най - добре да си приятел, а не враг! България докато беше в обръча на Русия, имаше армия, работеща икономика, работещи фабрики, който изнасяха предимно за Русия, България се издигане до колкото съм чувал от по - възрастните, но българските политици се наду пиха на САЩ и обърнаха гръб на Русия, и какво стана, САЩ ни разказа играта, оставинк без армия и икономика, САЩ заедно със ЕС, направиха България най - Бедната Държава в Европа, и вие още хвалите Сащ...

    Коментиран от #28, #30, #35, #36

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гост

    13 12 Отговор

    До коментар #26 от "Месут":

    Слушай какво, моето момче. България НИКОГА не е обръщала гръб на Русия. А по онова време нямаше Русия, имаше СССР. И това СССР се РАЗПАДНА, изоставиха целия Източен блок и ни оставиха сами срещу Запада. Ние нямахме друг избор освен да свалим комунистите и да минем на страната на НАТО и ЕС, защото бяхме ПРЕДАДЕНИ от СССР. Анладън мъ?

    Коментиран от #32, #83

  • 29 Месут

    4 8 Отговор

    До коментар #25 от "777":

    Вие бяхте дупето, а Русия гащите сигурно?!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Уес

    8 1 Отговор
    A за нас с визи,?Имам голямо желание да посетя Петербуг,но много бюрокрация за туристическа виза.Не може да си купиш билет и да си резервираш самостоятелно хотел искат всичко да минава през тяхна тур.фирма.
  • 32 Мерт

    9 10 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    Не сте предали Русия казваш?! За това ли Русия много години не се интересува от България, за това ли Бойко и Радев отидоха при Путин да се извиняват от името на България, после Бойко каза " По- големият брат, прощава", за 3 март Радев покани Путин в България, но Путин отвърна, че нямал време, Русия не ви гледа вече със същото око.

    Коментиран от #33

  • 33 гост

    14 7 Отговор

    До коментар #32 от "Мерт":

    То си е тяхна работа как гледат на нас. Аз кво да направя? Те ни предадоха, СССР се разпадна и Русия се върна в миналия век. Това дори Путин го признава. Едва сега се стабилизираха малко, но ще видим докъде ще я докарат. Запада и той не се дава. Засега предимството е на страната на НАТО и ЕС. Ми то само Франция има по-голямо БВП от Русия и Турция взети заедно!

    Коментиран от #37

  • 34 Месут

    9 11 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Аз съм турчин, и Турция винаги е на 1 място! Не защитавам комунистите, просто си казвам мнението, щом Турция е избрала Русия, автоматично Русия ни става приятел, който е с Турция, ние сме и с него! Само да спомена, че на лягане и на ставане България трябва да е благодарна на Русия!

    Коментиран от #38, #40, #49, #114

  • 35 1122

    5 11 Отговор

    До коментар #26 от "Месут":

    Добре го каза.
  • 36 ВКР

    12 11 Отговор

    До коментар #26 от "Месут":

    Публикувано във факти.бг: с Русия най - добре да си приятел, а не враг! България докато беше в обръча на Русия, имаше армия, работеща икономика, работещи фабрики, който изнасяха предимно за Русия, България се издигане до колкото съм чувал от по - възрастните...оппаа,пиле шарено..само си чувал,а...е,аз пък съм даже и съвременник на тези времена и да ти кажа-тогава Русия беше само част от СССР,а той пък бе част от СИВ и Варшавския договор--и нищо общо със сегашна Русия,болна от имперски амбиций и за която контрола на проливите и излаза към топлите морета е бил винаги от жизнено значение...а Ердоган ги даде на тепсия на Русия срещу нищожна цена,и не само това ...но другото ще го разберете когато стане късно...а засега си останете с идеята че сте хванали аллах за шлифера...
  • 37 Месут

    7 10 Отговор

    До коментар #33 от "гост":

    Много подценяваш Русия и Турция, особено Русия.

    Коментиран от #39, #43

  • 38 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #34 от "Месут":

    За какво да сме благодарни? Искам от теб да чуя, че ми стана интересно.
  • 39 гост

    14 5 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    Нищо не подценявам, стандарта на живот в Западна Европа е къде къде по-голям от този в Русия и Турция и винаги е било така. В Русия минималната заплата е 270 лева. Представяш ли си. Ми то дори в България вече е 510. В Турция не знам колко е, ти кажи. Защо всички млади емигрират на Запад и никой не ходи на Изток? Много ми е смешно да гледам някакви пенсионери как русофилстват в интернет, а в същото време децата им заминават за Англия, Германия и т.н., жалка история.

    Коментиран от #42

  • 40 444

    11 6 Отговор

    До коментар #34 от "Месут":

    Публикувано във факти.бг: Аз съм турчин, и Турция винаги е на 1 място! Не защитавам комунистите, просто си казвам мнението, щом Турция е избрала Русия, автоматично Русия ни става приятел, който е с Турция, ние сме и с него! Само да спомена, че на лягане и на ставане България трябва да е благодарна на Русия! ..след като сам казваш че си турчин,не се грижи толкова за България на кого да е благодарна...пък доколко Русия е приятел на Туркия...паживьом-увидим!!!....
  • 41 Месут

    12 12 Отговор
    Едно съм забелязал, при вас българите. Докато бяхте в обръча на Русия или СССР, хвалете братска Русия, че ви е спасила от турското робство, че Русия винаги щяла да е до България, братски народи, братушки и много други. Сега, като сте в НАТО и ЕС, автоматично заставате срещу братската ви Русия, и нямате даже и грам спомени за миналото, щото вие вече нали сте " европейци" и НАТО ще ни пази, примерно.. После говорите как СССР ви е предал и така нататък.. просто мисля, че вие българите сте двулични с извинение, и от когото имате изгода там отивате.

    Коментиран от #44, #45, #59

  • 42 Месут

    8 8 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Съгласен съм с теб. Но, недей забравя, че Русия и Турция имат едни от най-големите икономики в света, особено Русия. Бедни хора навсякъде има, дори и в САЩ има бездомници и гладни хора, който спят по улиците, въпреки, че са най-богатата нация. Русия винаги е била срещу запада, но при Турция нещата са малко по-различни. Турция, се опитва да се балансира между Запада и Русия, щото и от "двете" има файда. Турция напоследък, хем с Русия се опитва да се сближи, хем с ЕС, не застава срещу никого и това е правилното.
  • 43 ВКР

    9 6 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    Публикувано във факти.бг: Много подценяваш Русия и Турция, особено Русия....хахаха...пич сам влизаш в противоречие...та кой е на първо място за тебе-Русия или Турция,а..? я по-добре си затрай ,че сам се правиш за смях...и не взимай категорична позиция по тема ,от която хал хабер си нямаш...Я да те питам аз тебе -ти изобщо някога бил ли си в Русия..щото аз съм бил,и то много пъти като работещ в системата на ВПК (знаеш ли какво значи това) ,бил съм на места където ти никога няма да имаш достъп,дори и не предполагаш че могат да съществуват и сте ми много смешни с фантасмагорийте си...но няма лошо ,поне мечтите са безплатни...
  • 44 гост

    15 6 Отговор

    До коментар #41 от "Месут":

    Вярно е, че ни спасиха от турското робство през 1878. И само няколко години след това застанаха срещу нас, защото не искахме да сме марионетка държава. Когато Сърбия ни нападна в гръб през 1885, руснаците се изтеглиха от България и ни оставиха сами, държава без армия, но въпреки това победихме. През Първата световна дойдоха в Добруджа и се биха срещу нас, но бяха победени от силната тогава Българска армия и днес във Варненския военен музей има 7 пленени руски знамена. През 1944, въпреки че нито един български войник не се би срещу Русия, ни обявиха война и ни окупираха. Сложиха на власт комунистите, най-големите продажници в българската история. Направиха Македония отделна държава и отделен народ, насъскаха ги срещу нас. На вас турците ви смениха имената. И накрая, през 1985 в СССР дойде на власт Горбачов и ни каза "оправяйте се", малко след това СССР се разпадна и България нямаше друг избор освен да мине на страната на Запада. И днес същите тия ни викат предатели??? Кой е предател, айде кажи ми!
  • 45 333

    15 6 Отговор

    До коментар #41 от "Месут":

    Публикувано във факти.бг: мисля, че вие българите сте двулични с извинение, и от когото имате изгода там отивате.....хахахаа...ма то това с много по-голяма сила важи и за Турция бе,смешко... всеки ден сваляте гащи на Меркел,да ви спасява о.раните задници,лазите на Путин за оръжия и от страх да не ви подкара ,чакате на от Макрон да ви пусне някое коматче..ние поне удържахме 45г с едните,докато се обърна вятъра,ама вие сте като ветропоказатели бе,всеки ден сменяте органите ,които обслужвате...клоуни поне като турците не сме били

    Коментиран от #50

  • 46 night patrol

    8 5 Отговор
    Русия трябва да мисли добре тази акция, защото така, силна бежанска вълна от много бедни турци лесно ще се насочи към Русия ...

    Коментиран от #70

  • 47 1 долар 8 лири....скоро

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Синан":

    В случая няма дружба. Шеф и васал има.
  • 48 Утре

    3 4 Отговор
    Ще има инфаркти от ревност.
    Пхахаха

    Коментиран от #53

  • 49 някой

    10 6 Отговор

    До коментар #34 от "Месут":

    Тя и Турция трябва да е благодарна на САЩ,Англия,Франция,Германия за дето ги изкараха от каменната ера и държава им направиха,но като гледам типичната турска подлост се проявява.

    Коментиран от #52

  • 50 Вярно е

    6 11 Отговор

    До коментар #45 от "333":

    Не сте като нас. Ние никога не сме покорявани, а вие от 13 века 8 са ви...ратайски. 5 от които на нас ;)

    Коментиран от #54, #67, #71

  • 51 День победь

    8 4 Отговор
    Поздравявам всички турци с годишнината от победата в Думлупънар която сложи край на гръцкият окупатор и доведе до пълното унищожение на 11 окупационна гръцка дивизия край бреговете на Измир!
  • 52 А на вас

    3 7 Отговор

    До коментар #49 от "някой":

    Защо не ви помагат да излезете от каменната ера и да си направите държава? Нали и вие им ближете задниците?
  • 53 много те боли

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "Утре":

    здрасти хайван4о!!
  • 54 ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "Вярно е":

    Като те гледам на български пишеш явно в България живееш ратай си бил на българите.Така че по добре не се обаждай.Що се отнася до Турция нея я има от 100 години има време да видим колко ще изкара в ратайство и на кого.

    Коментиран от #56, #57

  • 55 Ама моля ви

    4 8 Отговор
    Недейте такива новини, българите са ревниви и докачливи на темата братушки.
  • 56 Пиша

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "ха ха":

    На няколко езика. Това не се дължи на ратайство, а на амбиция, старание и труд които съм положил за себе си.

    Коментиран от #62

  • 57 От100 години

    4 5 Отговор

    До коментар #54 от "ха ха":

    А къде отиде 5 вековното робство? Нали много ревете за него.

    Коментиран от #60

  • 58 Светът се развива

    2 7 Отговор
    А раята си остава там където я остави агата. В 1878.
  • 59 Знам

    7 2 Отговор

    До коментар #41 от "Месут":

    Вдействителност сме европейци да , оттука са минавали римляните , кръстоносните походи и германците са били тука и общо взето сме си европейци
  • 60 някой

    11 2 Отговор

    До коментар #57 от "От100 години":

    Нали си много амбициозен чети да видиш от коя година я има Турция.
    Прочети да видиш и как подлите турци ползвали кюрдите да мрат заради тях а после не им дали обещаната държава.

    Прочети за Люлебургас,Бунархисар,Одрин,Чаталджа,Булаир да видиш страхливите турци как бягат и чакат кюрдите да вървят пред тях.сега същото стана в Сирия.Отпред вървят други отзад аскера се крие.3 месеца 30 километра...

    И сега лаете по американците които ви създадоха като държава уж да сте им съюзник.Германците фашисти бяха плюхте и тях но ходите да им чисите кенефите.сега ердоган чака с купичката да му дадат парички германците.Преди на Путин скачахте като ви спря доматите и туристите и веднага Турция на колене да моли.
    Ей това сте фесовете по големи ратаи от вас няма от където духне вятъра на там се одупвате

    Коментиран от #64, #66

  • 61 Уес

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "999":

    Кво правиш в бг сайт тогава?Пиши си в турските или каквито там чатове
  • 62 ха ха

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Пиша":

    Да бе докато си бил ратай при българите си научил български.Кажи сега и къде другаде си бил ратай и на какви езици са те научили там.

    Коментиран от #63

  • 63 Гледам

    1 4 Отговор

    До коментар #62 от "ха ха":

    Малко си неграмотен. Хайде научи се поне да пишеш правилно и тогава заповядай с молбите.

    Коментиран от #65

  • 64 Тия неща са ставали

    2 4 Отговор

    До коментар #60 от "някой":

    Преди повече от 100 години. Защо ги приписваше на Турция, нали нея тогава я е нямало....пак според тебе.

    Коментиран от #68

  • 65 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "Гледам":

    Ти нали си много грамотен,явно дълго си бил ратай и добре са те научили на български.
  • 66 Хахаха

    2 3 Отговор

    До коментар #60 от "някой":

    Тези думи звучат гротескно от устата на потомствен ратай...

    Коментиран от #72

  • 67 444

    6 3 Отговор

    До коментар #50 от "Вярно е":

    хахаха....верно,верно ,ама за 500 години не можахте да ни смените имената...ама я си признай на вас колко дни ви трябваха да смените вашите...хаха....кажи бе ,клоуне...

    Коментиран от #125

  • 68 история

    9 3 Отговор

    До коментар #64 от "Тия неща са ставали":

    Към 8 часа сутринта още в началото на двубоя, в турския лагер се забелязва голямо движение. Скоро след това започва силно турско настъпление към българските войски. „Кюрдските полудиви фанатизирани маси настъпваха, въпреки вихрения огън на нашите войски, отправен към тях. Техните дивашки викове едва ли не бяха по-силни от тези на топовете. Мнозина от тях паднаха, но кюрдите напредваха“.

    Жителите на Самоковските и Кюстендилските околия прилагат добре позната тактика още от времето на Цар Симеон, а именно тактическо отстъпления по левия фланг и внезапна контраатака. След няколкократни български атаки на нож, които всявали паника и ужас във вражеските войници, турските и кюрдските дивизии започнали масово и хаотично отстъпват.Равносметката след битката при Булаир е изумяваща. В боевете турците претърпяват пълен погром: те са чисто и просто унищожени. В този ужасен бой турците губят знамето на 80-тия си пехотен полк, две планински скорострелни оръдия, 6 митральози и не по-малко 6 000 души убити. Към тях трябва да се прибавят и най-малко 12 000 души ранени. Така общо загубите възлизат на 20 000 човека. Българите дават 612 ранени и 120 убити войници и 8 ранени и 2 убити офицери. България успява да спечели Балканската война Турция подписва унизителен мир малко след падането на Одрин.

    Впечатляващото е, че битката, която 7-ма Рилска дивизия печели се случва в покрайнините на античната крепост „Цимпе” – именно откъдето тръгва щурма на Османците към Европа

    Коментиран от #69

  • 69 ХАСАН

    2 11 Отговор

    До коментар #68 от "история":

    Няма що "велик народ" сте ама ви се губят 200+500 г от историята..

    Коментиран от #73, #74, #79

  • 70 Очаквано ...

    9 0 Отговор

    До коментар #46 от "night patrol":

    Скапан народ, скапана страна, скапана икономика. Заеми и кредити КРАЙ. Партито приключи. "Тичаме сега, тичаме!" Опитвайте руските светофари, там, още, няма цигани и пакистанци да просят както в европа. Добър успех турци!
  • 71 222

    8 1 Отговор

    До коментар #50 от "Вярно е":

    а ти избра ли си новото именце ,...като как го мислиш-Хасан Сергеевич или може би по ще ти отива Месут Иванович... ДА ЗДРАСТВУЕТ РУСКО-ТУРЕЦКАЯ ДРУЖБА ....
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Българин

    9 3 Отговор

    До коментар #69 от "ХАСАН":

    Каквото и да се губи ни има много преди теб и много повече сме дали на цивилизацията от простите фесове.
  • 74 от Путин с любов

    8 2 Отговор

    До коментар #69 от "ХАСАН":

    ... здравствуй Хасан Сергеевич...ти можеш ли да ми покажеш Българско знаме в турски музей...щото аз мога --турските са цели наръчи, и баят счупени саби има ...като на Шукри паша ,или на Вейсел паша ...има ли смисъл да продължавам ....а както отиват нещата ,турската история ще излезе много по-кратка-има няма 100 години...та какво си викаш-тюркче или много скоро-кюрдче...
  • 75 история

    8 0 Отговор
    Уникален в това отношение и твърде рядък пример в историята на войните са действията на първо артилерийско отделение (дивизион) при превземането на Одрин. Когато спира настъплението срещу форта Айвазбаба, атакуван от 23-ти пехотен Шипченски полк, наричан от турците „дели алай” („лудия полк”), дивизионът, начело със своя командир майор Друмев, се понася в галоп към челните линии на пехотата. Артилерийските впрягове препускат под град от куршуми и снаряди. Оръдията наближават предните пехотни вериги и – нещо нечувано и невиждано – ги задминават. Падат коне, падат ездачи, а оръдията летят напред. На стотина метра от турските позиции разпрягат и откриват по противника огън с право мерене, вписвайки в историята ни този необикновен подвиг.

    Коментиран от #81

  • 76 история

    8 0 Отговор
    Подобни примери на ярко изразена воля за победа, демонстрирана от нашите деди на бойното поле, дават основание на майор Фон Гагерн, военен наблюдател на германския генерален щаб, да отбележи: „Българите са чудесни войници. Те се увличат извънредно много в битката и отиват на удар с голямо хладнокръвие и без всякакъв страх… Настъплението на частите и съединенията се отличава с изключителна бързина и устрем. В малките подразделения то завършва с мощен удар „На нож.”
    Много са случаите, когато командирите с извадени саби и с вик „Напред! На нож” повеждат на бой своите роти и дружини. Неслучайно в донесение до Генералния щаб на австро-унгарската армия пише: „Атаката е в кръвта на българите, техният боен дух и техният устрем са достойни за възхищение”.
  • 77 история

    8 0 Отговор
    Няколкостотин улеми (мюсюлмански богослови) и ходжи от цариградските текета, надарени с голямо красноречие и пламенен патриотизъм, са изпратени на позициите при Чаталджа и Булаир да насърчават отпадналия боен дух на турските войници. Но четири български дружини от 7-а Рилска дивизия успяват да отблъснат противника.
    Много образно и емоционално пресъздава този Булаирски бой кореспондентът на френския вестник „Льо Журнал”: „Българската армия, разгърната по позициите си, гледаше как кюрдите приближават. Грозна тишина царуваше в българските окопи и всеки внимателно следеше неприятеля.

    Когато най-сетне турската вълна се приближи, една огнена линия покри техните окопи. Залповете на бълга­рската пехота, картечният огън и шрапнелите се лееха като из ведро и косяха като жито чедата на Аллаха. Други анадолски войски, изпратени като подкрепление, попадаха тъй също под адския огън. Към три часа следобед цялата българска линия изскочи от окопите си, понасяйки се „На нож” срещу изплашените турски пълчища, над които тя извърши грозна сеч”. Високият боен дух, демонстриран от нашата армия по време на Балканската война, е причина в. „Таймс” да изтъкне, че пламенният патриотизъм на българския народ е един военен инструмент, по-мощен от всякакви топове и байонети.

    „Българските войници отидоха на бойното поле от нивата и кошарата, но се биха като герои. Те нарушиха много военни правила. Те не искаха да знаят, че байонетът (щикът) е излязло от употреба оръжие и се хвърля

    Коментиран от #84

  • 78 история

    8 0 Отговор
    Те не искаха да знаят, че байонетът (щикът) е излязло от употреба оръжие и се хвърляха „На нож” от 500 метра, без да могат да ги удържат техните командири. Нищо не беше в състояние да спре тяхното неудържимо напредване. И преди Европа да разбере какво става, изметоха турците от Тракия.
  • 79 444

    9 2 Отговор

    До коментар #69 от "ХАСАН":

    ....я кажи бе , горди Хасане , как препускахте със скоростта на диви прасета ти и гордите ти събратя ,към Райсъветите да сменяте имената...хахаха...помним,още помним.....и как се прибирахте като попикани мушката от голямата екскурзия,дето братята ви оттатък ви наричаха ''цигани''( пък те и сега за такива ви имат)...или ти се губят тия спомени ....

    Коментиран от #85

  • 80 аналитик

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "999":

    Не завиждам на никого, само ме е яд, че нямам едно малко НЛО, за да не плащам на мутрите от държавната бюрокрация и клонингите им от рекетьорчета и обръчибГражданска и други. Щях да си ода на море с нлото и фа го духат дъежавночастните сикаджии и висаджии. А, сега го духам аз. Тази новина показва колко сме прости българите че търпим такива като Винету, Плевнелиев, Пасси, Димитров Стоянов и другите ни гробокопачи да ни определят с кого да търгуваме и какво да правим. Нали са лакеи на Монсанто, Дънди, Меркел и другите ни врагове, че ни скараха и с руснаците тия наши лъжебулгарикус с еврейски 50 нюанса отенък, родни мафиоти. Но прост народ, заслужава си участта.
  • 81 аналитик

    6 0 Отговор

    До коментар #75 от "история":

    Да имало е смели българи, военни и други. А, сегашните ни генерали ако изобщо са българи, са от друго тесто. Нямат смелостта да сритат няколко хиляди врагове в администрацията, че армия ли ще сритат? Не е за сярване.
  • 82 -123-

    3 7 Отговор

    До коментар #72 от "някой":

    Хитлер е казал: С немската техника и турската армия мога да превзема целия свят.

    Коментиран от #86

  • 83 Санчо

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    Бяхме предадени от масона горбачов. Народите бяха изльгани,и руския и нашия. НО да си кажем истината,много продажници има между нази. Сега не схващаш ли колко подставени разединители (коментиращи) настройват умишлено етносите на нащия народ един срещу друг. Сигурен сьм,че знаеш всичко в дьлбочина. Русия печели. Не щото е готина,но защото витяхме алтернативата какви уроди са и буквално убиват цели народи.
  • 84 -123-

    2 3 Отговор

    До коментар #77 от "история":

    Много добре, но пропускаш някои неща. Например Гърция, Сърбия и Черна гора къде са били и на колко фронта се е била османската армия, която е била почти 2 пъти по-малка.

    Коментиран от #87

  • 85 -123-

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "444":

    Никой не ни е обиждал в Турция. Аз лично съм го преживял. А се върнахме, защото имаме къщи и земи, а тези дето не се върнаха сега са много напред... Заради няколко декара земя сега живеем в най-бедната и пълна с корупция държава.

    Коментиран от #88

  • 86 444

    7 0 Отговор

    До коментар #82 от "-123-":

    Публикувано във факти.бг: Хитлер е казал: С немската техника и турската армия мога да превзема целия свят....хахаха...абе ,що не спреш с тия фейлетони бе...и що не го превзе света тоя Хитлер и що ли тая армия стоеше по него време в неутралитет (една умна постъпка от козарите) иначе сега кой знае как щеше да се казва тая територия-Кюрдистан,най-вероятно....ама не е късно и май натам отиват нещата...а великата армия я видяхме .....я кажи защо Ердоган не може да събере над 700 000 дезертирали донаборници и защо младежите в Турция си продават мотоциклетитие за да съберат пари да се откупят от военна служба ...само не ми казвай че не знаеш за декрета на ''султана'' с който се освобождават донаборници от служба...не им се умира май в Сирия и Кюрдистан май...и пак децата на беднорията ще е пушечно месо на кюрдите...идиот...

    Коментиран от #89, #115

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 444

    5 2 Отговор

    До коментар #85 от "-123-":

    Публикувано във факти.бг: А се върнахме, защото имаме къщи и земи, а тези дето не се върнаха сега са много напред... Заради няколко декара земя сега живеем в най-бедната и пълна с корупция държава...не ме разсмивай...да ти кажа -баща ми е от новопазарския край,там премина детството ми и знам какви къщи имахте....а земите бяха на ТКЗС-то...така че не ми разправяй хуморески....някой по-млад ще ти повярва,ама не забравяй че има свидетели от ония години...а за да е такава държавата,дали не носиш и ти някаква вина..а? питам само..

    Коментиран от #90, #91

  • 89 -123-

    3 2 Отговор

    До коментар #86 от "444":

    Защото казармата там е много тежка. Не като в България все едно да отидеш на лагер. Там доста ги връщат в ковчег.

    Коментиран от #92, #95

  • 90 -123-

    1 1 Отговор

    До коментар #88 от "444":

    Дядо ми и баба ми имат общо около 80 декара земя. Върни се там или иди в шуменско или Разград скок и питай там хората по колко декара земя имат.

    Коментиран от #94

  • 91 -123-

    2 3 Отговор

    До коментар #88 от "444":

    Ние турците сме работливи и не крадем, затова изобщо не се опитвай да ме обвиняваш за състоянието на държавата. Дори не гласувам. Виж там твоите колеги- българи, които управляват държавата.

    Коментиран от #96, #99

  • 92 юрист

    4 0 Отговор

    До коментар #89 от "-123-":

    “...Публикувано във факти.бг: Защото казармата там е много тежка.,,“ Това какво значение има, когато става въпрос за граждански дълг към Родината? Тежка, нетежка- няма значение- щом става въпрос за задължение към собствената държава, и твърдите, че турците сте хора на честта, а българите сме били безчестни, значи би следвало да не ви тежи изпълнението на ДЪЛГЪТ ВИ КЪМ СОБСТВЕНАТА ВИ ДЪРЖАВА. Обаче.... случаят не е такъв- ЗАЩО?:) Какво излиза- хубави си ви е родината ви турция, обаче- не харесвате ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, които имате като турски граждани към нея, а?:) А се присмивате на нас- българите- и ни наричате лизаци на руски задници... То дори не си струва да се коментира какъв е истинският ви морален облик...
  • 93 Хасанчо

    1 0 Отговор
    Хубава снимка най-горе на статията ,ама една джамия и липсва ей тъй на.... за разкош и за спомен кога Путин направи като Меркел в Германия. Е ще направят ,няма как и повечко ще направят.
  • 94 юрист

    4 1 Отговор

    До коментар #90 от "-123-":

    „...Публикувано във факти.бг: Дядо ми и баба ми имат общо около 80 декара земя...“ Ми продай ги, вземи им хубави пари и спри да се мъчиш в “безчестна, корумпирана и гадна“ България, но си прекрати и българското гражданство! То не се живее така- душата и сърцето в турция, а гражданството и земята- в България. Бъди в мир със себе си, а ако искаш, можеш на мен да ми продадеш тези 80 дка- ще ги купя, но да знаеш, че техни арендатори ще са САМО български семейства - етнически българи и единствено български граждани. Защо така ли? Защото така искам и за да намалеят обърканите хора като теб в България!

    Коментиран от #98, #129

  • 95 444

    5 1 Отговор

    До коментар #89 от "-123-":

    тежка била ,казваш,а тежка...а каква работа имат в Кипър,Сирия,Ирак...и не ми разправяй смешки че пазели мира и се борели с терористи,след като е доказано че Ердоган добре се е облажил от търговията с петрол с ИДИЛ,а да ти търся ли в ю тюб разказа на заловени терористи за лагерите за обучени в Турция,близо до турско-гръцката граница,и явките на Истанбулското летище,откъдето са отправяни през турска територия,със съдействието на турските служби към Сирия...и защо ли са били снабдени с турски военни дрехи с турски отличителни знаци...не мислиш ,че ако Турция не бе агресор ,турската казарма щеше да е много по-лека и всичко това нямаше да се случва ????питам само...
  • 96 юрист

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "-123-":

    Да, но и част от вас бяха партийни секретари по време на нрб, че и комсомолски секретари,имахте привилегии при влизане в СУ и в който и да е било университет преди 1989г. така, че- като български граждани И ВИЕ носите вина за всички процеси в българското общество- комуто ползите/ привилегиите/, нему и вредите!
  • 97 -123-

    4 3 Отговор

    До коментар #87 от "юрист":

    Ти къде живееш? Не виждаш ли, че България вече почти я няма. Аз не съм българофоб, а ти си туркофоб и завиждаш. И не се пиши юрист, защото не си. Я виж колко са заплатите и пенсиите в България. Я питай някой пенсионер как изкарва месеца с 200 лв пенсия. Виж колко много станаха циганите, които са на помощи и не работят. България е затънала до шията, а ти се радваш, че лирата е поевтиняла или румънците правели протести вместо да ходят на почивка... Защо ни мразиш? Я се огледай колко безработни турци ще видиш, всичките работим и по някакъв начин дори и с малко помагаме на тая държава.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 444

    5 1 Отговор

    До коментар #91 от "-123-":

    Публикувано във факти.бг: Ние турците сме работливи и не крадем, затова изобщо не се опитвай да ме обвиняваш за състоянието на държавата. Дори не гласувам....работливи казваш,не крадете ...да така е,но това важи за онези турци от моето детство ,когато съм спал в дома на баба Айша,изключително чист по душа и сърце човек,или дядо Юмер...и доста други от които мога да се възхищавам само...а какво ще кажеш за Доган и сие,Местан и другите отбор юнаци около тях...не крадат казваш,а...не гласуваш...само дето симпатизираш на Хитлер и чакаш турската армия...
  • 100 юрист

    4 1 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Не виждаш ли, че България вече почти я няма....“ Не виждам такова нещо, а средата ми е горните слоеве на средната класа. „...Публикувано във факти.бг: И не се пиши юрист, защото не си....“ Не само съм юрист, но съм и адвокат в САК от 18, вече започвам 19та година. Естествено, че мога да докажа това с диплома и удостоверение за правоспособност, както и с адвокатска карта.“... Я виж колко са заплатите и пенсиите в България....“ Това лично теб какво те бърка, след като не обичаш България и не признаваш българският народ за свой народ? По-добре си виж танца на турската ви лира- това е много по-важно за теб, отколкото българските вътрешнополитически и икономически проблеми..

    Коментиран от #105

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 -123-

    3 2 Отговор
    Откакто съм в Германия не съм имал никакви проблеми. Работиш ли те обичат без значение каква националност си. На вас българите в България не знам какъв ви е проблема. Аз например не съм бил роден преди 100,200 или 500 години.

    Коментиран от #104

  • 103 -123-

    3 2 Отговор

    До коментар #101 от "юрист":

    Аз тоя хляб съм си го изработил, никой не ми е давал нищо на вересия. Дори имам да взимам, но няма да се циганя за няколко години трудов стаж. Искаш ли да ги оставя на теб?
  • 104 юрист

    6 2 Отговор

    До коментар #102 от "-123-":

    Германия е емигрантска държава, но виж какво става в Кемниц...Питаш ли се защо се случва това? И все пак- важно е какво точно работиш в германия. През 2008 година имахме възможността да емигрираме в германия, като аз можех да си работя в началото като български адвокат, а след още 3 години- и като немски адвокат. Ходихме на екскурзия, поогледахме се , поослушахме се и решихме, че германия не става за нас- твърде различни хора има в нея, а ние сме от европейски народ. В германия в момента е рай за многодетни мюсюлмани и за нискоквалифицирани работници, но за хора на средна възраст, с по 2-3 магистратури и с висококвалифицирани професии, не е добра дестинация, защото точно от нашите доходи се удържат максимални по размер данъци , за да се плащат социалките на нископлатените и мюсюлманите- мигранти. Останахме си в София и не съжаляваме.

    Коментиран от #107

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 444

    5 1 Отговор

    До коментар #98 от "-123-":

    Публикувано във факти.бг: всичките работим и по някакъв начин дори и с малко помагаме на тая държаваПубликувано във факти.бг: Отдавна съм се евакуирал от там. ...за такива като тебе има само едно определение-клоун...при това безроден..смешник,върнал се бил ,щото имала баба му 80дк. ама взел че отишъл в Германия, при това отдавна се бил изнесъл със скоростта на диво прасе...ти изобщо осъзнаваш ли какви ги плещиш..и в какво положение сам се поставяш

    Коментиран от #109

  • 107 -123-

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "юрист":

    Аз не съм женен и идеално знам за големите данъци, но ми остават добри пари. Щом си в София няма смисъл да ходиш никъде, затова пишеш така, защото не живееш в провинцията.
  • 108 юрист

    4 2 Отговор

    До коментар #105 от "-123-":

    „...Публикувано във факти.бг: Ние турците имаме един лаф: Където печелиш за хляб там ти е родината....“ Аааа- с този лаф трябваше да започнеш! И знаеш ли защо съществува този лаф у вас? Защото НЕ СЪЩЕСТВУВА ТУРСКИ ЕТНОС и поради тази причина НЯМАТЕ държавообразуващ етнос в турската държава- турция е държавата на турските граждани, а не на лицата от етноса турци-за разлика от България! Замисли се над това- има защо! В България държавообразуващият етнос е етносът българи и българският народ не е сбирщайген от 100 различни етнически групи- като в емигрантските държави! Българската държава е възстановена върху част от българското етническо землище- т.е. онези географски области в Югоизточна Европа, чието население над 90 % е било етнически българи през 1876г. В това е и основната разлика между всеки европейски народ в Източна и Централна Европа, и турската държава и народ...

    Коментиран от #110, #112, #118

  • 109 -123-

    2 1 Отговор

    До коментар #106 от "444":

    Кое точно не разбра? 1993 се върнах в България, а от 2008 съм в Германия.
  • 110 -123-

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "юрист":

    Добре де... Мене какво ме интересува това? Пожелавам ви населението на България да е 100% от българи.

    Коментиран от #111

  • 111 юрист

    4 2 Отговор

    До коментар #110 от "-123-":

    В момента населението ни е 80% етнически българи и за това България е държавата на българите, а не на емигрантите- като германия. За това и българите чувстваме България като нашата си държава, държавата на българите, а не на всеки, на когото - поради дребен тарикатлък- му се дощяло българско гражданство....За това и при нас не върви вашият лаф, че където си изкарваш хляба, там ти е родината!

    Коментиран от #113

  • 112 444

    5 2 Отговор

    До коментар #108 от "юрист":

    Публикувано във факти.бг: Замисли се над това- има защо! В България държавообразуващият етнос е етносът българи и българският народ не е сбирщайген от 100 различни етнически групи- като в емигрантските държави! ...добре казано,това е причината и една малка,нищо и никаква България да има в историята си и Дойран,Булаир ,Одрин и завоя на Черна и генерали като Колев, Вазов ,Стойчев или Захариев...ама какво да обясняваш на безродници с промити мозъци ,дето не са наясно със себе си...не го ли виждаш какви ги плещи,та му приставаш и му влизаш в обяснителен режим...

    Коментиран от #121, #128

  • 113 -123-

    5 2 Отговор

    До коментар #111 от "юрист":

    От тия 80%- минимум 20% са цигани и вярвай ми процента тепърва ще се увеличава. Нищо не ми пречеше да работя и в България. Просто мисля, че ако имам деца те ще имат по-добро бъдеще в някоя друга по-чиста и с по-добра икономика държава. А повярвай ми България има наистина черно (мургаво) бъдеще. Достатъчно е само да се отгледаш.

    Коментиран от #126

  • 114 Аналитик

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Месут":

    Коя България? Българка има всякакви характери. Лично уважавам Русия и съм за аверсгво, но всякакви има. Крайната русофобия тук е в компетенцията на Стоян Георгиев, Оня с коня, гост и др.. Плевнята е от политически калибър. Първо бе готов да обяви война на Русия дори еднолично, плсле се огледа и видя, че фолка не иска да тича след него, посвери часовника с Уошингтън и Лондон и продължи да лае, махайки с опашка за поощрение от НАТО. Веднъж прелетяха наблизо два ТУ-50 и той избега до Латар уж да носи газ. Оттам пак се разлая по Рашън, но не донесе с консерви газ. Само с пръснатия бюджет останахме. После се върна без газ, но се разлая истерично с румънците да създават антируски черноморски флот. После сдаде мандата, сърдит ще не пляскаме в истерия и за утеха, дето го шутира Плевнелиева, се остави да го нокаутира Банова. Сега има остров, и милиони за,, труда си на русофобска ирландска пастирка,, а ние пак прецакани. Ние сега сме,, енергонезависими,, от руска газ и караме без газ. Май и Овергаз има, но не е руска, а евроатлантическа, нали сме евроатлантици. Дьонмето Пасси нали ни го вкара в Атлантик Клъб, сега нанай печалба. Виновен е Горби, понеже е ДЖЕНДЪР и ни предаде. Аман от джендъри.

    Коментиран от #119

  • 115 Аналитик

    2 3 Отговор

    До коментар #86 от "444":

    Ердоган не може да събере донаборници, както и Каракачанката тук, защото и младите турци и българи поумняха и искат да живеят добре, а не да ги използуват мафиоти за богатеенето си. Ти би ли воювал, за да спасиш Гоце, Боце, Федоска, Овчаров, Сергей и още поне половин милион като тях? Ами мутрите, битови банди отделно... Така са и турците. Хората не са прости. Единственната заплаха за Турция е ИД, която е проект Четвърти световен райх халифат на юдаисти. Никой друг не е бил заплаха за Турция. Вторрата заплаха е Ердоган и Османн Емпайър фанатиците. Трета няма.

    Коментиран от #116, #120

  • 116 ivan4o

    3 1 Отговор

    До коментар #115 от "Аналитик":

    Ква заплаха са шеха американски агенти бре. Недей бърка турците с арабите. Аре бегай сеа
  • 117 1944

    2 1 Отговор
    мъже не останаха в матушката. налага се да внасят анадолски братовчеди. наташките ги препоръчали.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ХАСАН

    4 2 Отговор

    До коментар #115 от "Аналитик":

    Турция има твърде много донаборници и няма възможност да ги повика на военна повинност ,няма нужда от такава голяма армия!докато в България физически няма млади хора ! ..Заплаха за Турция не са ИДИЛ или ПКК а своите "приятели " Сащ защото имат конфликт на интереси!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 аналитик

    5 0 Отговор

    До коментар #121 от "ХАСАН":

    Как да нямаме? Валери Симеонов затвори няколко бара на Слънчака, а Волен го погна ...
  • 123 аналитик

    4 1 Отговор

    До коментар #119 от "Кольо Магарето":

    И какво ще ме гръмнеш, защото уважавам Русия и искам да търгуваме, да сме в приятелски отношения ли? Тогава си и глупак и терорист. Ето такива разсипвате България от 9 века, но плюете и Русия, Сащ, Турция и други...
  • 124 !!!

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "Кольо Магарето":

    А подушваш ли хамерски задници?
  • 125 Неграмотнико

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "444":

    Никой не се е и опитвал да ви смени имената
  • 126 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #113 от "-123-":

    ....Публикувано във факти.бг: От тия 80%- минимум 20% са цигани...
    Не позна- 80тте процента сме единствено хората от етноса българи, а циганите формират част от другите 20 процента. И пак се чудя - как така човек като теб, без Родина, седнал да критикарства българите, след като ти си се срещал само с цигани и с нискообразовани българи в германия? Как така разбра, че обикновеният българин, избрал да остане да живее в България, е лош човек, човек без чест и без достойнство?

    Коментиран от #136

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 юрист

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "444":

    Исках много ясно да се забележи от всички коментатори как мислят хората, които се отнасят недобре към българите и нямат добро мнение за нас, какви са тези хора, какво ги вълнува, какви има са “ценностите“, кое и защо считат за своя Родина и т.н. Мисля, че всичко се изясни...
  • 129 А с какво

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "юрист":

    Ще ги купиш? С тролене едва ли ще изкараш толкова пари.
    И не се прави на патриот защото кой патриот ще иска да ходи в Германия ама ще се откаже защото щели да му взимат много данъци там и ще предпочете да остане тука където да скатава от данъци т.е да ощетява държавата за която иначе на думи много милее....смешен си.

    Коментиран от #130

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 впечатлен

    2 0 Отговор
    Пустите му турци ще станат московци! Машалла! А там булки с лопата да ги ринеш. Всички рускини - турски невести! Честито!
  • 136 -123-

    5 0 Отговор

    До коментар #126 от "юрист":

    Нищо подобно не съм писал за българите в България, защото имам много приятели и не всичките са тролове като теб. Във всяка нация има добри хора, но има и боклуци например като теб. Исках да кажа, че % на циганите се увеличава много бързо. Уж се пишеш юрист, а само се излагаш.
  • 137 ген Деникин

    1 0 Отговор
    Най жестоко се бият ортаците. Справка Сталин и Хитлер.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания