Last news in Fakti

31 Август, 2018 16:20 2 935 17

Турция има нужда от С-400

  • турция-
  • с-400-
  • реджеп ердоган

Реджеп Ердоган обмисля варианти за закупуването на F-35

Турция има нужда от руските противоракетни системи С-400 и ще се сдобие с тях. Това заяви турският президент Реджеп Ердоган, цитиран от РИА Новости.

САЩ вече се обявиха срещу споразумението между Турция и Русия. Според НАТО противоракетните системи могат да дадат на Русия възможност за добиване на данни за отбраната на Алианса.

САЩ вече обявиха, че няма да доставят на Турция изтребители F-35, ако страната се сдобие със С-400.

Ердоган обяви, че страната му ще продължи да внася вноските си за изтребители. Ако не ги получи от САЩ, обаче ще потърси начин за покупка на изтребители от други държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рубладжийче

    7 11 Отговор
    От постоянното претопляне на старата манджа за турската С-400, много колеги рубладжии получиха майсъл. Спрете се вече, нека ги монтират , пък тогаз!
  • 2 354

    8 18 Отговор
    Турция се нуждае от пари, много пари и хляб, мляко, лекарства, отопление и дрехи за своите хора.

    Коментиран от #4, #11

  • 3 купете

    7 0 Отговор
    Ми купете си ги баааа!
  • 4 юрист

    13 12 Отговор

    До коментар #2 от "354":

    Според султан ердухан, турция не се нуждае от описаното от Вас, а от молитви и счупени айфони. Не искат да вземат заем от МВФ, за да си стабилизират икономиката, не искат да вдигат лихвените проценти, не искат да се подчиняват на правилата на макроикономиката- ееее. тогава макроикономиката ще ги хване за топките и ще им покаже по трудният начин какви точно са правилата й. По мое мнение, турция вече е в инфлационна спирала, турската валута е доста волатилна, и турската икономика вече е прегряла и нестабилна. Очаквам до края на м. септември първите сериозни фалити на по-големи турски търговски фирми поради неплатежоспособност...Както се вижда, българите далеч не сме най- простият и тъп народ- нашите съседи ни бият в земята по наивитет спрямо политическите обещания и глупост...

    Коментиран от #6, #10

  • 5 българче

    19 9 Отговор
    Браво на Реджеп. За едно нещо му свалям шапка - не бръсне соросоидите за слива. Много добре е разбрал къде им е мястото - по пандизите - и си ръководи държавата добре - а соросоидите се разчекват да квичат.

    Коментиран от #7, #14

  • 6 ми да

    8 12 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    беше добре познато на всички Балкани и още по далече, че турците са много, но когато казваме много, имаме предвид много, много, много, будали. a те не пропуснаха възможността да го докажат отново. може да има някакъв автоматичен механизъм за това историческо право, кой знае
  • 7 Турче

    5 12 Отговор

    До коментар #5 от "българче":

    Тоя Реджеп има нужда от една хубава тояга! Хляб и сирене нямаме да ядем, а той дебела ракета иска!
  • 8 СссереМ

    6 15 Отговор
    Тия с400 едно че за нищо не стават а и второ че това са най-най най скъпите ракети на пазара(поне за турция),костваха им цялата икономика,до скоро по растеж на БВП задминаваха всички страни в ЕС,а сега се конкурират с Венецуела,е па честити им ракети все пак.
  • 9 С401

    5 6 Отговор
    Някой имали инфо дали С-400 някога е влезнало в действие и какъв е ефекта, че толкова много говорят за него. С-300 еврейте го разпердушиниха, ама за С-400 нищо не съм чел освен, че е супер, мега и т.н....
  • 10 -123-

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    Личи ти доколко си юрист. Нямаш грам мозък! Защо да дърпа кредит от Мвф? Защо да увеличава лихвите?

    Коментиран от #12

  • 11 ivan4o

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "354":

    Мно ва е яд нали, че текът долари от арабските страни! Де да течеше и към Б-я пхахахахахаахах
  • 12 ivan4o

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "-123-":

    Кажи адвокатката не юрист ! То е женско бря. Там у жените нема сиво

    Коментиран от #13

  • 13 юрист

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "ivan4o":

    Зад всеки успял мъж стои по една умна жена. Кой ти е виновен, дедо, че не си си намерил точната за теб женска половинка?
  • 14 Батката-Баш майстора

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "българче":

    И понеже не ги бръсне за сливи, ще яде космясали сливи до края на година. А зимата като не могат да си платят руския газ и украинските въглища (защото са в долари), а не инфлационни рубли и турски лири, народът ще му спретне един "майдан". Ама после русо-сифилистичетата да не ревете пак по нета.
  • 15 Какво стана

    7 1 Отговор
    Турция фалира ли вече? Разпарчатосаха ли я?
    Не!!!
    Не може да бъде....нали до дни щеше да е унищожена....
  • 16 Усмивката

    1 4 Отговор
    А бе то и в нацистка Германия се започна с чупене ,на горене на книги ,и завърши с прелитане на ракети.Ама аде да видим.То от Русия нищо добро не е дошло от един век насам
  • 17 Путкин

    2 0 Отговор
    За какво са му на Ернасран толкова мощни ракети и самолети като е толкова "мирен"?!! Сигурно ще ги насочи веднага срещу Гърция, България и кюрдите! И икой неможе да го спре! По добре нищо да не му дават. Все едно да дадеш на малко дете граната вместо топка.
Новини по държави: