Last news in Fakti

1 Септември, 2018 19:44 1 142 14

Вучич: Трудно е да стигнем до решение за Косово

  • александър вучич-
  • сърбия-
  • косово

Ще продължим да предлагаме мир и компромисен вариант, заяви сръбският президент

Вучич: Трудно е да стигнем до решение за Косово - 1
Снимка: БТА/АР

Сръбският президент Александър Вучич заяви, че ще бъде трудно да се стигне до каквото и да е решение за Косово, предава скопската електронна медия„Нова ТВ“.

„Ще продължим да предлагаме мир и компромисно решение и да търсим онова, което е възможно, реално и справедливо за сръбския народ и сръбската държава“, заяви Вучич по време на откриването на Жежелевия мост в Нови Сад, цитиран от електронната медия „Нова ТВ“ и агенция "Фокус".

Според думите на сръбския президент, „тези в Сърбия, които търсят ‚нищо‘ и се надяват, че Сърбия получава ‚едно голямо нищо‘, трябва да продължат да се радват, защото всичко е насочено към успеха на Сърбия по въпроса с Косово“.

„Когато чуете за какво се застъпват хърватският премиер Андрей Пленкович, председателят на Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич и някои други, тогава на всички сърби и граждани на Сърбия е ясно кой се бори за запазване и отстояване на нашите национални и държавни интереси“, добави сръбският президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    4 3 Отговор
    Този, ако е умен, няма да взема акъл от нашия Борисов. Защото Борисов ще го пратят американците да му се натрапва. Борисов е предател и е представител на тъмните сили на Балканите.

    Коментиран от #2

  • 2 въпрос

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "мнение":

    кои са тъмните сили на Балканите и защо мислиш че ще пратят Бойко за да му даде акъл? Ти безплатна реклама ли му правиш?
  • 3 onq s konq

    2 3 Отговор
    След като си казал "А",редно е да кажеш и "Б",т.е след твърдението си че "Борисов е представител на Тъмните сили на Балканите",КОЙ пък е представител на Светлите балкански сили.Не за друго,ами просто да не се подвеждаме и да не "бъркаме двата щата"...Калофер с Калифорния примерно:)
  • 4 Dorian

    3 5 Отговор
    Какво е Косово? Фалшива държава, частично призната в момента. Докога някой ще ни натрапва нации от типа "ГМО". Кой самозванец измисли през 20 век албанската нация? Наследници на илири и римляни. Кои сте вие бе, шиптари смешни? Смеем се с Македония, а такива хибриди им поправяме път. Докога Брюксел ще си затваря очите и ще подпомага велика Албания? Смеете се за Сърбия, но тези ще тръгнат и Македония. Ако сте такива националисти, ще сме със Сърбия срещу Албания. Сърби, гърци, българи в областта Епип, а не измислени държавици.

    Коментиран от #5, #6, #8

  • 5 onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Dorian":

    Ти НЕ РАЗБИРАШ...Как да сме със Сърбия,след като тя е с РУСИЯ?Това значи да застанем КОСВЕНО срещу Европа и САЩ...КЪДЕ ОТИВАШ ТИ ОБАЧЕ?:)Как да ти се обясни,че "ПРИЯТЕЛЯТ НА НАШИЯ ВРАГ Е И НАШ ВРАГ"-КАКТО ПОЛИТИЧЕСКИ,ТАКА И ИКОНОМИЧЕСКИ? Е няма как,защото ПОЛИТИЧЕСКАТА ТИ НАСТРОЙКА отказва всякакви обяснения!Жив и здрав...и ДЕРЗАЕЩ:)
  • 6 ники

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Dorian":

    дорянче! иди, яж хляба си с радост, щото голят ти газ се пази от нато. за сърби и гърци не ни говори, че добре знаем колко истински ни обичат. по името и от това, което намекваш ясно личи, че си от развалената кръв, гръцко ОМГ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тоя с Ху.

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Dorian":

    Ти си много заблудена личност , объркана съвсем на кой свят си ! Чети история бе , бавно и осмисляй всяка дума за да проумееш колко си зле в момента
  • 9 Dorian

    2 4 Отговор
    Много интересни и ограничени сте. Тази албанска напаст няма спирка. Яко бяхте поне малко патриоти, щяхте да сте със Сърбия, Македония, Гърция. Правете се на голямата работа и накрая Македония през крив макарон, там има 1/3 албанци вече. Помислете един сценарий тип Сърбия в България. Турците (бивши помаци) да вземат да скочат. Те са близо половината че и повече население в около 11 области. Идва БХК и почва да се разпорежда да им дадем права (повече от нашите. Ако някой се възпротиви, следват санкции, наказания. Накрая някой ще ни накара на направим североизточна автономия и родопска автономия. Звучи налудничаво, но на места като Шумен, Хасково, Добрич, трудно се чува българска реч

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Тоя с Ху.

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Dorian":

    Чшшш , шуши , тъпо парче като тебе да казва че другите са ограничени не е обидно а е смешно , за кви сърби и гърци бе да сме с тях , тая зган , по долна и от албанците , чети история и спри с фантазиите ок
  • 11 Дидо

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Dorian":

    С това ромънско име Дориан да бягаш у лево галфон с галфоните
  • 12 Кады́ров

    1 1 Отговор
    Ограниченият е този, който бърка "с" и "з". Смейте се, но мюфтиите си вършат работата старателно, без дори да подозирате. Косово ще ви се стори като анимация в сравнение с това, което се случва в България. Да изпуснеш помаците и те да се възприемат като турци. Браво бе, националисти
  • 13 Cem

    1 2 Отговор
    Русе, Силистра, Добрич, Разград, Търговище, Шумен, Варна, Сливен, Хасково, Кърджали, Смолян, Благоевград - Румелийски вилает на великия султан Ердоган! Раята да мълчи!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: