3 Септември, 2018 14:06 2 861 9

Зетят на Тръмп ще реди пъзела на Балканите

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • балкани

Джаред Къшнър ще присъства на преговорите между Сърбия и Косово

Зетят на президента на САЩ Доналд Тръмп ще бъде арбитър в преговорите между Сърбия и Косово, съобщи македонското издание „Вечер“.

Очаква се Джаред Къшнър да има визита в Белград около 11-ти септември. Тогава в Сърбия на посещение ще пристигне и сенатор Рон Джонсън.

Поканата за визита на Къшнър е била отправена от сръбския външен министър Ивица Дачич. Самият Джонсън е председател на подкомисията за Европа в американската комисия за външните работи. Той е застъпник за възможно най-добри отношения между Сърбия и Косово.

Според експерти присъствието на двамата висши американски представители може да значи, че американската администрация иска лично да контролира процеса по преговорите.

От преговорите зависи бъдещето членство на двете страни в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просия

    19 5 Отговор
    Тия си се гаврят с балканите... ужас ! Арбитър ми била тая помия !!!
  • 2 Българина

    15 3 Отговор
    В качеството на какъв юдейна ще реди Балканите! Мисля че е крайно време израел да бъде поделен между съседите си..... Така ще мирно и тихо поне 1000г. Значи да чакаме още ислямизация, редено на сащ винаги приключва така
  • 3 патриотъ

    13 1 Отговор
    Ясно,пиши ги бегали!Тоя ще ни довърши и това е от ясно по ясно!
  • 4 Бат Саше

    11 2 Отговор
    Ако съм висш представител на някоя от двете страни, никога няма да позволя някакво мухлясало, голобрадо еврейче да присъства на тези важни срещи. Мале докъде я докарахме!!! Фюрерът на трябваше да губи войната...
  • 5 Биде

    4 1 Отговор
    Леле, чуя ли чеамериканци ще редят пъзел някъде ме втриса- това е признак че ще забъркат поредната каша и ще си плюят на петите и ще гледат сеир от страни ! И да го питаш Ивица за чий му е такъв „арбитър” извстен с това че е нечий зет в случая на Тръмп???!!!
  • 6 Пак напълнихте гащите ейии

    2 3 Отговор
    Тва русоробите са най-гнусните страхливци. Само като чуят за дебелата американска тояга и са се завряли насрани под стълбите. Нали вашата кочина щеше да решава какво може и какво не на Балканите, а? Изядоха шутовете и повече руска реч наоколо не се чува. Оня некадърник Решетников го изхвърлиха от всякъде. Само безмозъчния Радев още му се натяга и му трепери.
  • 7 Румяна Костова

    3 3 Отговор
    Бившите югославски републики се изпотрепаха ,не можели да живеят заедно.Имаха неутрална държава и силна армия. Но сега,когато САЩ определят правилата, ще изпушат лулата на мира и заедно ще играят по свирката на зетя на Тръмп. Ето това е балканска логика.

    Коментиран от #8

  • 8 не те ли е срам

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова":

    Боже опази от такива "българки" като теб. Прочети книгата "Войната се връща" на френския автор Анри Поззи, да видиш как сърбите са трепали българи като мухи в Македония докато е била в Югославия. И това за теб е неутрална държава???
  • 9 Еее

    1 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: От преговорите зависи бъдещето членство на двете страни в ЕС.", а арбитър ще е САЩ?!?! Защо?