Last news in Fakti

5 Септември, 2018 07:02 15 046 17

Любовна драма зад смъртта на красавицата, умряла на луксозна яхта

  • яхта-
  • любов-
  • драма-
  • гърция-
  • модел-
  • австралия-
  • шинейд макнамара

Младата жена се е самоубила

Любовна драма зад смъртта на красавицата, умряла на луксозна яхта - 1
Снимка: Instagram

Започнаха да излизат подробности за шокиращата смърт на австралийския модел Шинейд Макнамара, която беше намерена мъртва на борда на луксозна яхта, собственост на мексикански милиардер, предаде „Дейли мейл”.

20-годишната жена е била част от екипажа на луксозната лодка, плаваща край гръцкия бряг. Тялото на загиналото момиче беше отведено за аутопсия на остров Кефалония. Предварителната информация показва, че става въпрос за самоубийство. Макнамара е страдала заради приключила наскоро любовна връзка.

Макар да става въпрос за самоубийство, полицията иска да установи всички обстоятелства около него. Други членове на екипажа са споделили, че австралийката е била тъжна и е коментирала с тях „лични проблеми”, свързани с връзката й. Тя е била открита омотана във въжета на палубата на луксозната яхта, чиято стойност $190 милиона. Мексиканецът Алберто Байлерес, чиято собственост е лодката, не е бил на нея по време на инцидента.

Източник разкри, че минути преди да бъде намерена в тежко състояние, младата жена е разговаряла с друг член от екипажа, грижещ се за сигурността. Австралийски медии потвърдиха теорията, че в основата на самоубийството стои любовна драма. Смята се, че последните й мигове са запечатани на камерите на яхтата. Полицията е съсредоточила усилията си именно върху записите от охранителните камери. Освен това службите преглеждат и съобщенията от телефона на модела.

Шинейд Макнамара е работела на 6-етажната суперяхта. Тя се е самоубила в последния си работен ден. На следващия ден е трябвало да се срещне със своята майка и сестра, които отлетели от Австралия за Гърция, за да се срещнат. Яхтата остава закотвена, докато тече разследването. Състоянието на мексиканеца Алберто Байлерес се оценява на близо $9.6 милиарда. Той и неговото семейство не са били на борда на яхтата. Не се разкриват повече подробности с кого е имала връзка младата жена и колко време е продължила тя. Милиардерът не е заподозрян. Макнамара е имала десетки хиляди последователи в Инстаграм.

Любовна драма зад смъртта на красавицата, умряла на луксозна яхта
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 значи

    38 6 Отговор
    Австралийск ковра. Те мексиканците ги самоубиват също.
  • 2 айде айде

    37 12 Отговор
    То пък една красавица. Само се е усуквала около милионерите ама май не и се е отворил парашута.
  • 3 ГосТ

    34 3 Отговор
    Хммм странна работа са коврите, вулгарни и безскрупулни,но с много лабилна психика. Така става когато всичко в живота на човек е само опаковка за продан.В един момент, губят всичко, когато не могат да се продадат...

    Коментиран от #4

  • 4 п.с.

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГосТ":

    другата крайност, както при някои японци,също не мисля че е много добра-стремежа към пълно съвършенство и себеоценка...Юкио Мишима е много ярък пример.
  • 5 Бай хой

    5 3 Отговор
    А майка и да им е и сестра? Направо избихте рибата. С лопатата.

    Коментиран от #6

  • 6 Бай хой

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Айде де понапънете се още малко. Нужна е още една поправка за да се получи нормално.
  • 7 55667

    8 2 Отговор
    ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРИЯТ ПРЕДИШНИТЕ КОМЕНТАРИ ПОРАДИ НЕДОСТАТЪЧЕН ИНТЕЛЕКТ, КАКТО В УЧИЛИЩЕ НЕ ДОПУСКАТ ДЕЦА ПОД 6 ГОДИНИ, НО НИКОЙ НЕ СЕ САМОУБИВА " в последния си работен ден. На следващия ден е трябвало да се срещне със своята майка и сестра"

    Коментиран от #9

  • 8 robin

    10 2 Отговор
    Много ми е любопитно,как се "отвежда" мъртво тяло за аутопсия?!
  • 9 ГосТ

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "55667":

    айде интелекта, поздрав 😂 ,не мога се отърся цяла сутрин от тая находка идеална за интелектуалният статус на много от българите,то за т'ва е хит де 😂 и да смешно е,не тъжа вече
    https://youtu.be/S37CvSvQN7o
  • 10 Распутин

    10 0 Отговор
    Имаше една чалга песен: "обещаха ми палати, а само кревати..."
  • 11 Катетър

    6 4 Отговор
    язък , много п.шки можеше да счупи тая...
  • 12 ГОСТЕВ

    16 0 Отговор
    ЖАЛКО ЗА МЛАДИЯ И ЖИВОТ,ПОГУБЕН НАПРАЗНО.....Е СТРУВА ЛИ СЕ БЕ МОМИЧЕ ДА СЕ ТРЕПЕШ ЗА НЯМА НИЩО....МЪЖЕ ЛИ НЯМА...КАКВО ЛИ...ИМАШ РАБОТА...ЖИВОТА У ПРЕД ТЕБ....НАИСТИНА ЖАЛКО...БОГ ДА Я ПРОСТИ...
  • 13 Млад мъж

    8 2 Отговор
    Вече съвсем съм се объркал, то нито да имаш връзка, нито да нямаш.
    Тези обвързаните умират изведнъж от мъка, а необвързаните умират всеки ден по малко, защото самотата им тежи...
  • 14 Kcaniba

    6 1 Отговор
    ахахахахаха
    самоубила се!!!
    На 20!!!
    Коврата са я самоубили манафите!!
    Ивак за тоя персонал по яхтите от инстаграм модели, не сме чували, щото с 6олчетата ги ядем
  • 15 Бай хой

    1 0 Отговор
    Денис. Да се срещна със своята майка и възпитател. Значи да се срещна с едно ли е което едновременно ми е и майка и възпитател. Да се срещна със своите майка и възпитател значи да се срвщна с две различни лица. Трудничко е майка им де им е и сестра. Освен ако не е някоя Едипова история. Нещо като баща им да им е и девер.
  • 16 Патриот

    3 2 Отговор
    самоубили са я. явно и тамошните са същите като нашите... за пари всичко.
    жалко, за момичето. младо красиво. имало е огромен шанс да си намери добър съпруг сред много ухажори, които нямало да и липсват при друго положение, но... пари, пари, пари.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: