Last news in Fakti

6 Септември, 2018 19:41 14 563 126

Никой вече не вярва на Русия (СНИМКИ)

  • великобритания-
  • сергей скрипал-
  • новичок-
  • русия-
  • владимир путин

САЩ, Франция, Германия и Канада подкрепиха версията на Великобритания по случая "Скрипал"

Никой вече не вярва на Русия (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

В обща декларация САЩ, Германия, Франция и Канада заявиха, че подкрепят оценката на Великобритания, че служители на руското военно разузнаване стоят зад отравянето с нервнопаралитичното вещество "Новичок" на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия през март в Англия, след като Лондон повдигна задочно обвинения на двама руснаци, предаде АР.

"Имаме пълно доверие в британската оценка, че двамата заподозрени са били служители на руското военно разузнаване ГРУ и че тази операция почти сигурно е била одобрена на най-високо правителствено равнище", заявяват лидерите на тези четири западни страни.

В съвместна декларация на Великобритания, САЩ, Германия, Франция и Канада лидерите на петте страни обещаха да работят по осуетяване на враждебните дейности на чуждестранни разузнавания.

"Вчерашното изявление още повече засилва намерението ни да продължим заедно да противодействаме на враждебната активност на чуждестранни разузнавания на територията на страните ни, да обезпечим спазването на забраната за използване на химически оръжия, да защитаваме гражданите си и да се защитаваме от всякакви форми на злонамерени държавни действия, насочени против нас и против нашите общества", се казва в съвместната декларация.

Никой вече не вярва на Русия (СНИМКИ)

"Ние, лидерите на Франция, Германия, САЩ, Канада и Великобритания отново изразяваме възмущението си от използването на химическото отровно вещество с нервнопаралитично действие, известно като "Новичок", на 4 март в Солсбъри. Приветстваме постигнатия напредък в разследването на отравянето на Сергей и Юлия Скрипал и приемаме за сведение повдигнатите вчера на двама заподозрени обвинения в опит за убийство. Даваме висока оценка на работата на полицията на Великобритания и на всички участвали в разследването", заявиха лидерите на петте западни държави.

Те освен това призоваха Русия да предостави всички подробности по програмата за разработка на нервнопаралитичното вещество "Новичок" на Организацията за забраната на химическите оръжия (ОЗХО).

Никой вече не вярва на Русия (СНИМКИ)

"Обръщаме внимание и на това, че оценката на Великобритания, която е независимо проверена от ОЗХО, заключава, че същото отровно вещество е било използвано при отравянето на Доун Стърджис и Чарли Роули. Призоваваме Русия да осигури пълно оповестяване на програмата си за "Новичок" в ОЗХО", се казва в декларацията.

Русия категорично отхвърли отправените й обвинения и заявява, че програма за разработка на такова вещество не е имало нито в Съветския съюз, нито в Русия. Освен това експертите от британската военна химическа лаборатория в Портън Даун не са могли да установят произхода на веществото, с което са били отровени Скрипалови.

Никой вече не вярва на Русия (СНИМКИ)

Никой вече не вярва на Русия (СНИМКИ)

Великобритания ще обсъди със съюзниците си в НАТО евентуални нови санкции срещу Русия, заяви постоянният представител на Великобритания в ООН Карън Пиърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Радев

    115 20 Отговор
    Дайте още доказателства!

    Коментиран от #5, #44

  • 3 Синан

    166 43 Отговор
    Може да не вярват, ама на никой не му стиска да тръгне срещу Русия, нали.. Като бездомните кучета само лаят, срещу Русия, но в същото време страх лозе пази.

    Коментиран от #36

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пешо

    138 22 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    То доказателства няма. Всичко е "може би".
  • 6 и защо

    191 30 Отговор
    точно 4 страни да представляват цялото човечество от 7 млрд ??? защото никой означава никой по света ....кой е упълномощил тези държави и особено тегхните политици да говорят от името на целият свят и то БЕЗ доказателства ??? айде първо покажете хим оръжия на садам

    Коментиран от #32

  • 7 ЕЕЕ

    153 28 Отговор
    Eвропа се нуждае от втори руски бой....забравих как им пукаха кокалите преди 75 години, искат още свинете!

    Коментиран от #10, #23

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гостенче

    331 44 Отговор
    Аз пък вярвам на Русия, а не на коварните рептили от Запада. Хайде да видим как стоят нагласите в обществото. Който постави плюс вярва на Русия, който постави минус вярва на Запада.

    Коментиран от #13, #87, #124

  • 13 Рубладжийче

    47 170 Отговор

    До коментар #12 от "гостенче":

    Ами то русофилията е вяра, дори религиозна секта, а русофилите сте фанатици рани вярващи.

    Коментиран от #30, #51, #121

  • 14 Borislav Popov

    179 26 Отговор
    Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори. Двамата заподозрени за отравянето на бившия офицер на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Джулия в Солсбъри - Александър Петров и Руслан Боширов се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс, а видеото от камерите за видеонаблюдение на които са заснети, се оказаха снимки от поредицата на сериала "KGB Spy", който беше показан по британската телевизия в началото на 2000-те.

    Това съобщи на страницата си във Facebook продуцентът на сериала Майкъл Кълиган."Приятели, това е нещо невероятно . Това е по-забавно от мистър Бийн. Майка Тереза (очевидно авторът е имал предвид британския премиер Тереза Мей) показва снимки на двама руснаци, които са били снимани в моя сериал от преди 20 години, дори взеха и кадъра от там. Между другото, момчета - са британци

    Коментиран от #21, #22

  • 15 Фриман

    101 6 Отговор
    Мэй да се трови с новичок сама,тогава ще й повярваме кой е отровителя в солсбери.
  • 16 Главком

    27 68 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Ушанко - това е български сайт и тук се пише на БЪЛГАРСКИ!

    Коментиран от #24

  • 17 ****

    112 17 Отговор
    Сега се оказа,че тези двамата които са на снимката,и ги размахват като руски шпиони,са британски актьори,самият режисьор го пише този коментар,дори пише и филма в който са очаствали,така,че да не се напъват много.

    Коментиран от #63

  • 18 Боляро

    29 3 Отговор
    Почти сигурно щях да чу --м едно маце ама не и стана катеричето !
  • 19 мишесми

    100 9 Отговор
    Подкрепили били "версията" подчертавам версията, а не доказателствата то и няма такива, колкото и да се опитваха да ги сглобят от британските служби ! Лошо скалъпена история от британските гейзери и въпреки, че отвсякъде лъскат белите конци те ни смятат за по тъпи и от тях !? Ама стана ясно, че толкоз тъпи, като тях няма дори и в третия свят ! А това че някакви държави им били "повярвали" си е част от новата Студена война в която явно всичко е позволено на......британците !
  • 20 Санчо

    83 12 Отговор
    А някой вярва ли на измислените(назначени от злите сили) лидери? Все бездетни или сексуално БОЛНИ. Вижте рейтинга на Путин в собствените им дьржави. А на тях им викат ЛИЦЕМЕРИ от десетилетия.
  • 21 английска фашага

    89 16 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Хахахаха, е тва вече е върха на островния идиотизъм.......тия верно са велики идиоти бе, цял свят им се смее вече(без Франция, Германия и Канада, ааа и ФАЩ)
  • 22 Само питам

    22 53 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Наистина ли вярваш, че са британски актьори?

    Коментиран от #41

  • 23 empire strikes back

    66 12 Отговор

    До коментар #7 от "ЕЕЕ":

    Бой ще има, и то здрав! И тоя път ще има да го помнят мнооого дълго, и няма да го отнесат основно германците, а всичките евроджендъри.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 мили факти

    61 10 Отговор
    Само пълен олигофрен ще седне да пише за тази изтормозена жена горе от снимката и глупостите и ...

    Имаме един неопределен Трюдо, който се чуди къде да си изкопа гроба, една Шмъркъл, изтръпнала до смърт, един Ттъмподъмп, който всеки момент ще му турят въжето и не на последно място е женицата горе, чиито крака вече едва я държат - все са самоубийци... несериозни сте ;)
  • 26 Borislav Popov

    62 8 Отговор
    А ти наистина ли вярваш в тая история с новичока ?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Само питам

    19 62 Отговор
    Русофилчета, ще ви преведа най-важното от пост #1, понеже не разбирате руски. Вариантите са два:
    Първи вариант. Двамата на снимката са реално съществуващи хора. За да им се издаде виза англичаните са ги накарали да напишат един куп документи, имат и копие на руските им паспорти и д еги неща. Та тия двамата трябва да обяснят какво са търсили в Англия, защо на два пъти са ходили до Солсзбъри и какво са правили там. Досега никой не ги е открил и никой от тях не се е обадил.
    Втори вариант. Става ясно, че такива лица в Русия няма и никога не е имало. Значи две лица с пълен пакет руски документи получават британска виза, напускат Русия и се връщат в нея, без да предизвикат никакви съмнения. Този вариант си е чистосърдечно признание, че те са сътрудници на руските спецслужби. Този вариант е по лошият. Има и трети, оказва се, че и двамата са починали скоропостижно. Но това е също като втория вариант.

    Коментиран от #112

  • 29 цирк московски

    24 94 Отговор
    Естествено ,че никой не вярва на руските резаци и то това е от край време.Историята не познава случай в който русия да е казвала истината.Това са стари съветски номера и затова руските антифризаджии в момента са сами срещу света.Единствените които вярват на мужиците ,са 1-2 аятулаха и още няколко мюсюлмански дупки които го подават на джуджи.
  • 30 ЗайоБайо

    31 11 Отговор

    До коментар #13 от "Рубладжийче":

    Не, вяра е когато няма доказателства, верующи.
  • 31 1122

    63 8 Отговор
    Не ми се коментира но ще кажа. ТОЛКОВА СА ТЪПИ ЧЕ ЧАК СА ВДЛЪБНАТИ. КОЙ ИМ ВЯРВА С ТЯХНАТА ЗАГРИЖЕНОСТ ДА УБИЯТ ВСИЧКО ЧОВЕШКО В СВЕТА. Само глупаците не са на ясно защото не могат да четат.
  • 32 баба

    71 10 Отговор

    До коментар #6 от "и защо":

    Не са четири страни, а четири правителства.От името на всички излъгани баби: никой не вярва на "може би".

    Коментиран от #33

  • 33 не са и правителства

    43 6 Отговор

    До коментар #32 от "баба":

    Четирима живи мъртъвци са, молещи се да спасят кожата )))
  • 34 Майстор Манол

    76 11 Отговор
    Добре поне че вие говНАТОвци, сте прями и честни. Половината свят ви е много задължен, задето им дофтасахте демокрация и мизерия, а бяха едни от най-богатите страни. Ще ви се отблагодаряват тъпкано, да знаете, всичко тепърва предстои да си получите с лихвите. Свикнали сте от времената на колониализма, да заробвате народи и ограбвате ресурсите им. Сега когато започна да пресъхва кранчето, ще започне и разпадането ви. Огледайте си поданиците и ще разберете какво ще се случи. Заслужвате си го.
  • 35 цирк московски

    23 74 Отговор
    Руснаците от край време се знаят с техните лъжи ,като са в челните места на най-лъжещите нации.Британците са най-честната нация по официални данни и не случайно целия свят и всички развити страни ги подкрепят в този случай.Това ,че 2-3 мюсюлмански кочини и няколко русофилски парцала не са съгласни на никой не му пука.

    http://www.russialies.com/russias-top-260-lies-international-edition/
  • 36 един

    2 17 Отговор

    До коментар #3 от "Синан":

    "нали, бездомни кучета", още нещо?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Шаран БГ

    53 12 Отговор
    Ние, шараните, твърдо вярваме на г-жа Тереза. Тя за нас е като майка Тереза. Тя, като английски отговорен политик, никога няма да изкаже неверни неща!Още по-вече ,че всички английски политици преливат от обич към нас- балканците ! И ние ги обичаме и им вярваме безпрекословно !!!!Защо толкова се е загрижила за един предател? Сталин е бил категоричен за предателя - "Да се разстреля! Днес предава тях , утре предава нас !" Защо чичо Сам я подучи да напусне ЕС - там е загадката на десетилетието! Какво са наумили Велика Британия и САЩ за нашего брата от Брюксел и от Москва ?? И страшна анти-руска пропаганда - дори по селските кръчми.... Ама не виждам янките и ингилизите да дават кураж на българчето юначно......Седим си тука в данъчния рай и благославяме светията Горанов.........Чалга и ракия ме е майката..
  • 39 Лечко

    57 13 Отговор
    Бавно Англия се опитва да разпали война. Бавно сипва бензин в огъня. Докато духне вятърът. И тогава вече ще е късно. За всички късно. Защото този път няма да има бой с калашници, ще има опустошителна война.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Borislav Popov

    38 10 Отговор

    До коментар #22 от "Само питам":

    А ти наистина ли вярваш в тая история с новичока ?
  • 42 Гостът

    57 14 Отговор
    Да го духат САЩ, Великобритания,Франция,Канада и Германия!Има и други държави които не вярват на британскоамериканските инсценировки.
  • 43 ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ

    36 7 Отговор
    КОЙТО НЕ КРАДЕ - НЯМА ДА ЯДЕ !
  • 44 аналитик

    52 15 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    Няма нужда от още доказателства, и с тези се вижда, че от Великобритания, САЩ, Канада, Франция и Джермани лъжат. ЗАЩО? Защото те не знаят какво е Новичок, а твърдят че руснаци са отровили Скрипал с Новичок. И сами признават, ще лъжат, с думите, прилагам: "" Обръщаме внимание и на това, че оценката на Великобритания, която е независимо проверена от ОЗХО, заключава, че същото отровно вещество е било използвано при отравянето на Доун Стърджис и Чарли Роули. Призоваваме Русия да осигури пълно оповестяване на програмата си за "Новичок" в ОЗХО", се казва в декларацията."" - ето те сами признават, ще не познават какво е Новичок. Как тогава твърдят, че Скрипал е отровен с Нлвичок? Нека обяснят на света!

    Коментиран от #47

  • 45 АДМ

    6 16 Отговор
    Някой мислел ли е по въпроса дали САЩ и Русия не са заедно, но разбира се много прикрито зад маската на тази студена война? Всеки изпълняващ собствената си роля ??

    Коментиран от #122

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Шерлок

    35 10 Отговор

    До коментар #44 от "аналитик":

    Западните тарикати искат да откраднат технологията и после да пуснат Новичок в Идлиб или другаде и да открият,, руска намеса, над мирното население"....
  • 48 Демокрацията е само димна завеса

    16 1 Отговор
    Глави хвълчат и ще хвърчат ! Ние пък чакаме стандарти ! На юВърба ! В Сряда ! Аха. Все ми е на ума. Глезайте Лафазански, гледайте Краси Радков те ще ни изяснят нещата и ще поумнеете ! Бе е е е !
  • 49 асддса

    40 11 Отговор
    Палячовци. На острова се колят с ножове по улиците всеки ден те се загрижили за някакъв руснак. Циркаджии, нищо друго !

    Коментиран от #50

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ванката

    25 2 Отговор

    До коментар #13 от "Рубладжийче":

    не се тревожи а си приеми истината че във всяко стадо има болни животни във случая болестта ти е мозъчна но си е болест знаем че няма да се излекуваш но поне го приеми и си живей в заблуда както искат да управляват тия 4 манипулатора...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Народ който

    26 5 Отговор
    Ходи в Народния театър три пъти седмично по час и половина да слуша Лафазански и Тича вечер в къщи да гледа Краси Радков - Бай Шиле. Народ който купува вестник, не да чете а да го нареже за нужника.Народ който три пъти под ред избира Бойко - Дон КОРЛЕОНЕ - той няма да има държава ! Е.ал съм му неговата м.ма ! Как се жали народ който сам не се жали и се счита щастливф?
  • 54 Kcaniba

    3 11 Отговор

    До коментар #40 от "Borislav Popov":

    Защо се припознаваш в коментара...?

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Kcaniba

    15 39 Отговор
    Русия е токсична страна, опасна за световния мир!

    Коментиран от #59

  • 57 Borislav Popov

    18 4 Отговор

    До коментар #54 от "Kcaniba":

    Защото се начетох на простотиите ти !
  • 58 Ауууууу

    26 9 Отговор
    Тая грозотия тереза мей да бяха отровили поне! Само мърси земята тоя парцал.....
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Нека спомним Дони

    27 2 Отговор
    " Аз казах на ОБАМА в Ирак - Тейк ДЪ ОЙЛ ! TAKE THE OIL !"САЩ - Произвеждат 5% , а консумират 40% от годишният световен продукт ! Е ? Как става ? А ? С ДЕРМОКРАЦИЯ !
  • 61 Нашата администрация трябва да плати !

    32 3 Отговор
    БАЙ ТОШО бе в ЗАТВОРА - от какъв зор ? Открадна или уби ? А днес сме на половина и мъртва икономика ! И ще минат ПАС ? Братя ДИНЕВИ, братя Бомусчиеви , Права и Свободи Доганови и мултигруп ПЕЕВСКИ И всички др. сест.и Кушлева !? Крушата иска друсане ! Яко друсане ! До ниво Регионални Кметове !

    Коментиран от #66

  • 62 Барчо

    33 4 Отговор
    Много интересно. Налагаме един път санкции заради случая Скрипал. После пак налагаме санкции заради същия случай, и после пак и после пак. Значи за една нарушение осъждаме повече от един път. Все едно да набедиш някой за престъпление и след това да го осъдиш на 5 години и преди да изтече срока да го осъдиш за абсолютно същото на още 10 години и после пак за същото да го осъдиш на колкото си искаш. Някой вижда ли логика за едно престъпление да произнесеш няколко присъди?
    А и обвиненията са без каквито и да са доказателства. Държавите дето поддържат декларацията повтарят като папагали.

    Коментиран от #64

  • 63 ШЕРЛОК ХОЛМС В ДЕЙСТВИЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "****":

    Ееееее ама и вие! Повече няма да трепиме поединично.
    Все ни хващате , при Марков хванахте тотевия, при В. Костоф се изложихме . Но с този новъчок как ни разкрихте бе, ????
    И сега няма да си получаваме рублите, къф е този Шерлок Холмс бе??? НИЩО НЕ МУ УБЯГВА . Аген 0007

    Коментиран от #70

  • 64 политолог

    9 1 Отговор

    До коментар #62 от "Барчо":

    Лъжат, като върли деемократи комунисти.
  • 65 Щайнер

    8 5 Отговор
    Нито едните нито другите заслужават доверие , само Хитлер беше честен и почтен мир на праха му
  • 66 Барчо

    29 5 Отговор

    До коментар #61 от "Нашата администрация трябва да плати !":

    Бай Тошо излезе най-големия праведник. Осъдиха го единствено по политически причини. И най-голямата причина беше да го унищожат, защото след няколко години демокрация народа щеше да гласува отново за него след като видя какво става. В последствие го оправдаха по всички точки, но въпреки това го оставиха под домашен арест, което изобщо няма правна логика.

    Коментиран от #73

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ботев

    41 1 Отговор
    Да помислим!
    1. Какво може да накара Путин да чисти един вече приключил разузнаваческата си кариера...да го спре да не съобщи нещо, което знае и още не е съобщил ли?!!!
    2. Путин да е толкова глупав за да не си даде сметка какво ще последва ако направи това?!? - едва ли...
    3. Наглостта на англосаксонците е безмерна...
  • 69 Митю

    23 0 Отговор
    Направо доказаха,че имам сестра...
  • 70 Шерлок

    19 0 Отговор

    До коментар #63 от "ШЕРЛОК ХОЛМС В ДЕЙСТВИЕ":

    Аз съм агент 000, или кръгла НУЛА. Разкрих как британските адженте са познали, че НПГаз е Новичок. Намерили са шишето с одеколона и са го отнесли в лабораторията. Там експерта е подушил одеколона кихнал е и е изхлипал: Но Уич Ок! Тоест- Ноу Уискич Океу! Асистента е записал резултата НоВичОк. И е предал доклада на Мей и началството. И те изреваха, че са влезли две диверсионни групи на две части и са отровили Скрипал. След като видяха, че освен тях самите никой не им вярва, включиха и ОЗХО. Пратили са шишето с одеколона и експертите от ОЗХО са подушили серума, кихнали са и са потвърдили - НоуВичОк! И британските шефове посочиха Путин, че е пратил сега оък не два тима, а двама руски агенти с двойници киноактьори и те са го сторили. Сега бедният сър Путин седи разстроен пред телевизора и се чуди какво да каже. Ако им каже, че лъжат, ще хванат истерия. Ако им каже, че не са в ред, ще го нарекат и грубиян. Ако им каже, че не е пращал западни актьори да тровят Скрипал, те не вярват и плюят. Ако им каже, че театъра, разигран от тях го кефи, ония ще го нарекат садомазо. И сега и той не знае какво да каже и гледа екрана, как тия хитреци плюят в синхрон. Е, адаш, разплетохме ли случая? Даже по-бързо от колегите от Скотланд Ярд.
  • 71 стоян георгиев

    2 30 Отговор
    реално следват нови санкции както и тотално разплитане на случая.особено след идентифициране на изпълнителите.русия много се изложи втази ситуация ивече трудно ще бъде приемана думата и.лъжите за донбас,крим,малаизииския самолет и скрипал ще тежат десетки години на репутацията и .
  • 72 патриотъ

    24 1 Отговор
    Най-накрая всичките си признаха,че са пълни дебили!А това не се лекува,трябва хирургическа намеса!
  • 73 Питане

    4 23 Отговор

    До коментар #66 от "Барчо":

    По плюсовете и минусите виждам че много хора взимат руската страна , и тук идва интересното защо като са толкова много допуснаха да свалят Живков и дори нямаше и контра на революцията и сега години по-късно го споменавате как така се получи това ? за мен тия хора са двулични , тогава избягаха а сега искат да се върнат , не е ли така ? разбира се може и да греша

    Коментиран от #78, #85

  • 74 аналитик

    22 2 Отговор

    До коментар #67 от "888":

    Продажни са политикус и дженералс и БХК И ДРУГИ, но повечето не сме. Просто ровим по фактите. Не може да кажеш, че руснаци са отровили Скрипал, без да ги хванеш. Всяко, дофи английското Секюрити може да направи всякакви паспорти. Какво пречи агенти от Ми, Кидон, ФБР, украинсското.... да са с руски паспорти? Да не би всеки да го знаят какъв е? И примерно двама инглиш адженте отишли с други паспорти в Рашън, да се върнат с руски такива и да тръгнат пак след 48 часа към Русия? Искаме доказателства от Мей и твърдящите тия неща, не плюене, а факти. А няма никакви....
  • 75 аналитик

    15 2 Отговор

    До коментар #67 от "888":

    Продажни са политикус и дженералс и БХК И ДРУГИ, но повечето не сме. Просто ровим по фактите. Не може да кажеш, че руснаци са отровили Скрипал, без да ги хванеш. Всяко, дофи английското Секюрити може да направи всякакви паспорти. Какво пречи агенти от Ми, Кидон, ФБР, украинсското.... да са с руски паспорти? Да не би всеки да го знаят какъв е? И примерно двама инглиш адженте отишли с други паспорти в Рашън, да се върнат с руски такива и да тръгнат пак след 48 часа към Русия? Искаме доказателства от Мей и твърдящите тия неща, не плюене, а факти. А няма никакви....
  • 76 до питане

    23 2 Отговор
    Много е трудно да ти се обясни,пък и няма да го разбереш-защо взимаме руската страна!То може да се обясни на нормални хора,а не на магарета!
  • 77 Pesho

    23 1 Отговор
    Аз ви казвам че тия искат да се стигне до война. Ще слагат постоянно санкции на Русия докат не се почне война.
  • 78 Барчо

    20 0 Отговор

    До коментар #73 от "Питане":

    Въпроса ти е абсолютно точен. Само че на него не може да се отговори с Да или с Не. Затова как е било преди и как е сега поради възрастта си имам точни впечатления и за двете времена. Никой не може да ме убеди в това да не вярвам на очите си.
    На въпроса си все пак може да си отговориш и сам като си направиш една статистическа справка на няколко елементарни показателя. Прираст на Българите, не на населението на България, заличаване на населени места, покупателна способност, качество на храните по търговските мрежи, престъпност, безработица, здравеопазване и може би още няколко, които пропускам. Сравнени с татово време и сагашно.

    Коментиран от #79

  • 79 Барчо

    22 0 Отговор

    До коментар #78 от "Барчо":

    А защо е допуснато да свалят Тодор Живков, той самия си го каза, че това е работа на Горбачов, който разби не само СССР, но и целия соц. лагер. Другото е, че след като главния сателит СССР вече не съществува, няма подкрепа и съвсем ясно е, че старите комунистически пенсионери не могат да грабнат пушките и да взимат властта. БКП беше обявен извън закона и се пребоядиса като БСП и излъгаха комунистите, че това е тяхната партия. Така ако си спомняш законно БСП пак взеха властта след СДС през 1993 г, но ръководството на партията съвсем не изповядва комунистическите идеи, а си е просто една търгашка партия. Така че комунистическите пенсионери спечелиха изборите и не си прав, че не са направили нищо. Просто капитала направи всичко възможно да ги скопи и унищожи като някаква сила.
  • 80 Сульо

    10 3 Отговор
    200 млнне вярват, 2 млрд. вярват...Всъщност западняците са си самоповярвали, което ще и донесе края. Справка - Историята.
  • 81 Румяна Костова

    16 2 Отговор
    Има някаква грешка в изброяването на държавите,подкрепили този абсурд. Няма я Украйна.Но даже и с нея,,съотношението на въздържалите се и онези ,вярващите ,че Путин организира тровене на никому ненужен шпионин ,излязъл от играта още 2004 година,съвсем не е в полза на Англия.
  • 82 Иван

    23 3 Отговор
    Боже, какви олигрофени управляват света. Това е страшно. Дано да издържат нервите на Путин.
  • 83 vvvvv

    21 4 Отговор
    Както винаги, без доказателства. ВЕРВАЙТЕ НИ. Но вече никой ни им верва.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Румяна Костова

    4 12 Отговор

    До коментар #73 от "Питане":

    Няма как да си обясните динамичните световни събития ,ако всяко от тях връзвате за Живков.Светът се променя и съвсем не се върти около този отдавна умрял стар терикат!
  • 86 За тъпи ли ни мислят.

    17 3 Отговор
    Не вярвам на Великобритания и САЩ след лъжите за химическото оръжие в Ирак откъдето тръгна ИГИЛ по късно.Руснаците не са стока, но това е по скоро Шекспиров театър.Кой има интерес от това .Не и тези които обвиняват.Странното е че мина много време .Тези бежанци ги докараха едни хора отвъд голямата вода .А се връщат в резултат на едни много лоши Руснаци.Това са фактите.Другото е пропаганда.
  • 87 Джудже

    12 2 Отговор

    До коментар #12 от "гостенче":

    Като гледам имаш само 20 минуса, поставени няколко платени трола. Резултата (до момента) от твоята импровизирана анкета е доказателство, че българина не се лъже толкова лесно, колкото би се искало на някои политици.

    Коментиран от #90

  • 88 Раптор

    6 5 Отговор
    Не ви ли е ясно, че Китай има крайната дума. Западняците, освен да се вкарват в филми и двойни стандарти друго не могат.
  • 89 ГосТ

    7 4 Отговор
    Тая декларация малко като мненията на американофилите и русофилите в този форум. Подкрепа за нашите хора заради изгодата,пък доказателствата и справедливостта на заден план. Такава е политиката особено в днешно време.
  • 90 Само питам

    4 8 Отговор

    До коментар #87 от "Джудже":

    Говориш за платени 20. Не ти ли се струва, че обратното, 179 за е по-вероятно? И след това самото съотношение 20:179 не е ли индикация, че се намираш в русофилска клоака?

    Коментиран от #91, #101

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 München

    12 5 Отговор
    А, кой уби принцеса Даяна? Кой? Вас кой да ви съди? Меркел, Мей, Макрон ли си, Макарон ли си? Къде са ви наследниците, имам в предвид децата ви? ..... Нямате. Знаете ли, какво е това обич тогава? Лидерите били те на народите си..... жалки колониалисти, те ще ми говорят за справедливост.... още подмамвате роби, да ви работят без пари и и да манипулирате света. И на вас ви се вижда края.
  • 93 ХайСикТер

    9 1 Отговор
    Тактиката на клеветата е както при рекламите - една лъжа повторена 1000 пъти става истина в очите на глупаците и наивниците!
  • 94 смешни и тъжни

    6 3 Отговор
    Британската полиция заявявя, че няма доказтелства за тези хора, но лидерите обвиняват - сигурно пак по "интернет публикации"!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Българина

    4 2 Отговор
    А на гореспоменатитие пък как вярваме не е истина?
  • 97 Кощтрамба ! Хайли лайкли ?

    5 3 Отговор
    Наглоткоси, Тери Змей и BBC - там истина не търси ! Лъжи ! Лъжи ! Лъжи ! Хайли ракли !
  • 98 sotir

    8 6 Отговор
    На кого да вярваме , на Тони Блеър ли ,на Колин Пауъл ли с техния бял прашец ли,за убития журналист в Украйна който се оказа жив,за арабските пролети ли напълнили Европа с джихадисти.Е вярвахме ви но вие прекалихте.

    Коментиран от #99

  • 99 българче

    6 10 Отговор

    До коментар #98 от "sotir":

    Единствено малоумните путинопитеци вярват, че руската кочина е невинна за отровителството.
  • 100 Импотентен русофил

    3 10 Отговор
    Ааа, аз вярвам! За мен Росия е моята пътеводна светлина и аз вярвам на всичко което ми кажат от Москва. Собствено мнение притежават само гадните соросоиди, капиталисти и демонократи. На мен такова не ми трябва, защото аз си имам г-н Путин, който е моят бог, а г-н Ердоган е неговият пророк! Да живее братската вечна дружба! Долу бълхария!
  • 101 Джудже

    6 2 Отговор

    До коментар #90 от "Само питам":

    Написъл съм "неколко", защото платените трлове са няколко, пишешти с няколко ника и цвъкащи "- и +" от няколко акаунта. "Русофилската клоака" се намира в главитв на тези тролове и е плод на болните им мозъци. Повечето коментари се дело на нормални хора, които не вярват в небивалици.

    Коментиран от #104

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Само питам

    5 9 Отговор

    До коментар #101 от "Джудже":

    Няма нормален човек, който да вярва на перманентните руски лъжи и инсинуации. Има огромна флуктуация между русофилия и нормалност.

    Коментиран от #105, #109

  • 105 Ооо..

    10 4 Отговор

    До коментар #104 от "Само питам":

    Тогава да вярваме на американците, англичаните и всички останали " честни". Химическите оръжия в Ирак ( нямаше ги!) не те ли карат малко да се замислиш?
  • 106 За Кинжалите и благото

    8 5 Отговор
    1. Всеки си задава въпроса: "Защо Русия освободи Скрипал от затвора, щом той е отговарял за цялата мрежа на ГРУ в Англия?"
    2. Според мен Русия е обвинена за отравянето, защото е ....... много, много слаба. Сега е във вървеж ГЕНЕРАЛНОТО НАСТЪПЛЕНИЕ, срещу нея, с цел да я сгромоляса икономически и териториално.
    3. Западняците казват буквално: "Няма значение дали си престъпник или хуманст- миролюбец. ЩОМ СМЕ ТЕ НАРОЧИЛИ, ще те иядем.
    ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ПРЕЗ 1 СВ. ВОЙНА АНГЛИЯ, МОБИЛИЗИРА НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА С ИСТИНАТА, ЧЕ В КАЙЧЕРОА ГЕРМАНИЯ С ТРУПОВЕТЕНА СЪЮЗНИЧЕСКИТЕ ВОЙНИЦИ ХРАНЯТ ГЕРМАНСКИТЕ ПРАСЕТА.

    Коментиран от #107

  • 107 Знаещ

    3 7 Отговор

    До коментар #106 от "За Кинжалите и благото":

    Скрипал не го освободиха от затвора а го размениха за десетина руски шпиони, включително Анна Чапман, мурзилке неграмотна. И го размени КГБ, а Скрипал е агент на ГРУ.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Джудже

    9 4 Отговор

    До коментар #104 от "Само питам":

    Грешиш, няма нормален човек, който да вярва на англо-американските лъжи. Къде е химическото оръжие на Садам? Случаят "новочок" е същият, няма доказателства, но има обвинения. Какво се получава в Сирия, и там имало било химически атаки. Няма нормален човек, който два пъти да се хваща на една и съща лъжа.

    Коментиран от #110, #111

  • 110 Само питам

    3 9 Отговор

    До коментар #109 от "Джудже":

    Путинопитеците не могат да бъдат нормални.
  • 111 Само питам

    2 6 Отговор

    До коментар #109 от "Джудже":

    Вариантите са два: Първи вариант. Двамата на снимката са реално съществуващи хора. За да им се издаде виза англичаните са ги накарали да напишат един куп документи, имат и копие на руските им паспорти и други неща. Та тия двамата трябва да обяснят какво са търсили в Англия, защо на два пъти са ходили до Солсзбъри и какво са правили там. Досега никой не ги е открил и никой от тях не се е обадил. Втори вариант. Става ясно, че такива лица в Русия няма и никога не е имало. Значи две лица с пълен пакет руски документи получават британска виза, напускат Русия и се връщат в нея, без да предизвикат никакви съмнения. Този вариант си е чистосърдечно признание, че те са сътрудници на руските спецслужби. Този вариант е по лошият. Има и трети, оказва се, че и двамата са починали скоропостижно. Но това е също като втория вариант.

    Коментиран от #114

  • 112 Дивуй

    8 2 Отговор

    До коментар #28 от "Само питам":

    Стига си питал , ами помисли ,ако има с какво, толкова ли са глупави руснаците ?

    Коментиран от #113

  • 113 Само питам

    1 6 Отговор

    До коментар #112 от "Дивуй":

    помисли ти, руснако. представих ти два възможни варианта. кой от тях избираш. Или мисленето не го можете и само пропагандата ви се удава.?
  • 114 Джудже

    7 0 Отговор

    До коментар #111 от "Само питам":

    То е много лесно да се отрови бивш двоен агент! Излиза, че нивото на Ми 5 е паднало драстично, или руските килъри са уникални нинджи, по-невидими от F 35. Използван е точно "новичок" и то произведен в Русия (не знам, как го установиха). Аз не съм специалист, но до колкото съм запознат с действието на БОВ, Скрипал трябваше да е отдавна умрял, и не мога да вярвам на приказки, като "то защото английският климат е влажен и намалявал силата на новочока, та то заради това е оцелял". Пак ще повторя, че на такива небиалици не може да повярва и дете, та какво ли остава за възрастен.

    Коментиран от #115

  • 115 Само питам

    1 7 Отговор

    До коментар #114 от "Джудже":

    Ти проблем с разбирането на текст ли имаш? Не ми пробутвай руска пропаганда и дезинформация.

    Вариантите са два: Първи вариант. Двамата на снимката са реално съществуващи хора. За да им се издаде виза англичаните са ги накарали да напишат един куп документи, имат и копие на руските им паспорти и други неща. Та тия двамата трябва да обяснят какво са търсили в Англия, защо на два пъти са ходили до Солсзбъри и какво са правили там. Досега никой не ги е открил и никой от тях не се е обадил. Втори вариант. Става ясно, че такива лица в Русия няма и никога не е имало. Значи две лица с пълен пакет руски документи получават британска виза, напускат Русия и се връщат в нея, без да предизвикат никакви съмнения. Този вариант си е чистосърдечно признание, че те са сътрудници на руските спецслужби. Този вариант е по лошият. Има и трети, оказва се, че и двамата са почиинали скоропостижно. Но това е също като втория вариант.

    Коментиран от #118

  • 116 чичо

    8 3 Отговор
    Не може да са руснаците.Преди избори и световно по фудбол-трябва да си завършен идиот да направиш такава глупост.Путин може да е всичко друго, но не и глупак.А умните англичани обвиниха Русия още на следващият ден без необходимите изследвания и разследване-това вече е тъпо.То и брекзита им е същото.

    Коментиран от #117

  • 117 Само питам

    0 6 Отговор

    До коментар #116 от "чичо":

    Чичак, а може би това е бил търсения ефект. Умници като теб да задават такива въпроси, че не е възможно и , че джуджето не е дебил да прави такива глупости. Обратна психология разбираш ли.

    Коментиран от #119

  • 118 Джудже

    6 1 Отговор

    До коментар #115 от "Само питам":

    Разбира се, че имам проблем с разбирането на идиотски теории. Подобни глупости съм чувал само по "картун нетуорк", когато моят син беше по-малък и го гледаше.
  • 119 чичо

    8 0 Отговор

    До коментар #117 от "Само питам":

    Приятел,става въпрос за отношенията между две държави,а и не само между две.Нивото е много високо.Не е като да си говорим двамата с теб.Пука им на британците и руснаците какво мислят умници като теб и мен.Не задавам въпроси, просто отбелязах факти-избори,световно и най-важното, светкавично обвинение,а и днес още нищо не е ясно.
  • 120 Ха ха ха

    8 1 Отговор
    Тоест,
    Васалните държави на фащ !
    Истината е някъде там и както винаги
    ВСИЧКИ са в кюпа.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Савата

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "АДМ":

    Най сетне един мислещ.Враво.Вмомента САЩ и Русия си разпределят мъжките роли във филма ,шведска тройка с ЕС ,
  • 123 Савата

    3 1 Отговор
    В момента САЩ подвеждат ЕС да прекали със санкциите така че Русия да увеличи цените на газта след 19-та година.Така и втечнения газ на САЩ ще намери пазар.По този начин от ЕС ще бозаят две отрочета.
  • 124 знаещ

    2 4 Отговор

    До коментар #12 от "гостенче":

    Нали знаеш , че една шепа платени тролове цъкате минуси и плюсове като кукли на конци.Вие явно никога не те ходили на училище и не знаете стихотворението на Вазов "Българче" , ама и защо ви е да знаете , нали ви се плсща да пишете лъжи .Добре , че България се отскубна от азиатските окупатори.Член е на ЕС и НАТО и ще продължи да върви с цивилизованите страни.Не ни трябват вечни "вождове" като Путин.А вие от яд и злоба кръв пика.те.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Хк+йххххйххх

    1 0 Отговор
    На вас вярват само лудите. С този театър можете да излъжите най много маймунка от вашите любими.
Новини по държави: